Hlavní obsah

Celebrity, které se během let změnily k nepoznání

Foto: Vicki L. Miller, Tinseltown, Shutterstock.com

Foto: Vicki L. Miller, Tinseltown, Shutterstock.com

Reklama

Menší nos, větší prsa, vytvarovanější pozadí nebo vystouplejší lícní kosti? Estetická chirurgie nabízí tolik možností, že snad nic není nemožné. Nejrůznější invazivní i neinvazivní zákroky podstupují i celebrity. Kdo se během let změnil k nepoznání?

Článek

Následující dvojice fotografií nutí člověka pochybovat, jestli je na nich opravdu zachycená stejná osoba. Některé celebrity se totiž během let velmi změnily. A ne vždy přiznají plastiky.

Bella Hadid (24) 

Americká modelka je považována za nejkrásnější ženu světa. Evidentně si k tomu ale dopomohla estetickými zákroky. Velká část veřejnosti se domnívá, že podstoupila úpravu nosu, rtů i dalších částí obličeje, slavná kráska to ale odmítá. Prý se bojí i obyčejné výplně rtů a toho, že by si mohla zohyzdit obličej.

Foto: Profimedia, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

První snímek je z roku 2014, druhý byl vyfocen o pět let později. Výrazná je zejména změna lícních kostí a velikost očíFoto: Profimedia, Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com

Katie Price (42) 

Tahle modelka se estetickými úpravami netají – a ani by to nebylo dost dobře možné. Zdá se totiž, že na fotografii z roku 1995 je úplně někdo jiný. Současná modelčina podoba je odlišnější a vyumělkovanější. Hvězda reality show sice tvrdila, že s plastikami končí, ale slovo nedodržela. Kromě ňader a rtů si nechává chirurgicky vypínat obličej a jizvy potom klidně předvádí veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

O stavbách se říká, že nezůstal kámen na kameni. Sedí to ale i v případě Katie Price. Má teď kompletně jiný obličej, postavu i barvu a strukturu vlasůFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian (36) 

Členka známého klanu celebrit zarytě tvrdí, že žádné plastiky nemá a že za proměnou jejího vzhledu stojí jen kouzlo make-upu. Při pohledu na fotografie z let 2008 a 2020 se ale snad nikdo nevyhne pochybnostem. Shození nějakých kil se samozřejmě na obličeji projeví, ale že by až tak?

Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Je Khloé Kardashian opravdu takovou mistryní make-upu, aby si dokázala takhle změnit obličej?Foto: s_bukley - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Mickey Rourke (68) 

Na plastikách neujíždějí jen ženy, ale i mnozí muži. Je mezi nimi například americký herec a boxer, hvězda lehce erotického filmu 9 a 1/2 týdne (1986). Někdejší sexsymbol a vyhlášený fešák se nejspíš nedokázal vyrovnat se stárnutím, a tak se snažil zastavit čas pomocí skalpelu. Výsledek je ale spíš opačný.

Foto: Profimedia.cz

Doby své největší slávy už má herec dávno za sebou a evidentně se s tím těžko vyrovnánáFoto: Profimedia.cz

Kelly Osbourne (36) 

Zpěvačka a členka známého klanu se v mládí velmi dlouho hledala, což dávala najevo experimenty se svým vzhledem. Během let vyzkoušela snad všechno – krátké i dlouhé vlasy, černou, blonďatou i fialovou barvu. Za největší proměnu ovšem může skutečnost, že se jí podařilo zhubnout 39 kilo. První fotografie je z roku 2004 a druhá z letošního srpna.

Foto: Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Kelly Osbourne se nikdy nebála experimentovat a i po zhubnutí vyznává extravagantní stylFoto: Featureflash Photo Agency - Shutterstock.com, Profimedia.cz

Stockard Channing (76) 

Od premiéry muzikálu Pomáda (1978) sice uběhlo už 42 let, ale zdá se, jako by fotografie představitelky Betty Rizzo, vůdkyně party středoškolaček, které si říkaly Růžové dámy, dělilo minimálně několik geologických období. Tak moc se herečka změnila. A na přirozené stárnutí to tedy určitě nevypadá.

Foto: Profimedia.cz

Vidíte podobné rysy u ženy na první a na druhé fotce?Foto: Profimedia.cz

Caitlyn Jenner (71) 

Jestli je u někoho změna vzhledu skutečně do očí bijící a bylo by špatně, kdyby nebyla, je to televizní hvězda Caitlyn Jenner. Tato žena totiž v mužském těle jako Bruce Jenner vyhrála desetiboj na olympiádě, ale před několika lety podstoupila operativní změnu pohlaví.

Foto: Vicki L. Miller, Tinseltown, Shutterstock.com

Největší proměnou prošel Bruce Jenner. Z pohledného sportovce je elegantní dámaFoto: Vicki L. Miller, Tinseltown, Shutterstock.com

Stárnout se dá i přirozeně. Důkazem jsou celebrity, které nepodstoupily žádnou plastiku.

Reklama

Načítám