Hlavní obsah

Mít, či nemít milence ve skříni? 2

Foto: samphoto.cz

Vyberte si ze široké škály hračekFoto: samphoto.cz

Reklama

2. díl - Louisianská vibrační lenoška vás okouzlila natolik, že již přemýšlíte o tom, kam ji doma umístíte? A co takhle nosit i něco malého stále při sobě? O dráždidlech G-bodu již víme svoje, teď přijde na řadu masáž klitorisu!

Článek

Samostatnou kapitolou jsou umně vytvořené vibrátory tvarově připomínající motýlky pestrých barev a určené pro skvělý klitoriální orgasmus. Motýlek se umístí na vaginu v takové poloze, aby vibrační vajíčko v nich zasazené mohlo stimulovat klitoris. Nastavitelné řemínky se upevní kolem pasu, což je dobré pro volný pohyb rukou. Otvor vpředu samotného motýlka se přímo nabízí k zasunutí prstů, penisu, vibračního vajíčka či vibrátoru.

Pokud do vás partner vstoupí, i on zažije ony příjemné vibrace, což pro něj může znamenat nezvyklý erotický zážitek zcela jiné dimenze. Pořízení tohoto mazlíčka vás nikterak nezruinuje, cena již od 850 korun je velmi příznivá.

Foto: sexshop.cz

K dostání je velké množství nejen tvarůFoto: sexshop.cz

Milence mám v kabelce

Vibrační vajíčka? Ano, stále jsou na trhu, stále jsou oblíbená - a poháněná bateriemi. A v neposlední řadě i diskrétní. Starší modely se jednoduše zasunou do pochvy, což o novější verzi platí také, avšak plusem je dálkové ovládání. To může ovládat partner, takže vy nebudete vědět, kdy se mu bude chtít vás poškádlit, což do milostné hry vnáší moment překvapení.

Mnoho dalších hraček vychází ze stejného principu klasického vajíčka, jenom mají odlišný vzhled - jako třeba vibrační rtěnka. Rozměrově je shodná se rtěnkou kosmetickou, přiloží se ale na klitoris, který intenzivně dráždí. Výhodou je, že se dá nosit bez starostí v kabelce, aniž byste podléhala obavám, že veškeré útroby vaší příruční taštičky odhalí pracovnice banky, když budete hledat doklad totožnosti, a přijde tak na vaše tajemství. Na první pohled opravdu nikdo nepozná, jakého ďáblíka maskovaného za růž s sebou nosíte. A cena? Rtěnka vás přijde zhruba na 500 korun, klasické vajíčko na 300 korun.

Aby nedošlo k mýlce, že všechny vibrátory jsou založené pouze na zasouvání čehosi dovnitř (nejen) ženského genitálu nebo stimulaci klitorisu, zmíníme se i o vibračním orálním potěšení. Malý vibrátor ve tvaru úst se přiloží na vaginu, stiskem přiložené pumpičky se vytvoří vakuum, po nastavení vibrací a opětovném stisknutí pumpičky se docílí sacího efektu. Máte tak pocit, že vám klín laská opravdový mistr v oboru. Odlišný model zase přímo líže a líbá pohyblivým jazykem vaše nažhavená místa a zároveň vibruje. Orálního ukojitele pořídíte v rozmezí od 500 do 1000 korun. Aby vaše pocity věrně kopírovaly reálné zážitky prožité s mužem, potřou se pomocníci lubrikantem. Imitace vlhkých a žhavých úst je tak dovedena skoro až k dokonalosti. Manuálních klitoriálních vibrátorů je na trhu k dostání mnoho, stačí si jen vybrat. Buď pulzují, sají nebo dráždí klitoris vibracemi.

Foto: sexshop.cz

Vibrační vajíčko - orgasmus na dálkové ovládáníFoto: sexshop.cz

Na své si přijdou i milovnice anální slasti, na výběr mají z mnoha oku lahodících vibrátorů speciálně navržených pro stimulaci zadečku. Hračka vibruje a pohrává si s otáčejícími se kuličkami uvnitř strojku, vibrace jsou samozřejmě nastavitelné. Jako obměna se nabízejí anální kolíčky, jejichž vnitřek se napustí vlahou nebo teplou vodou. Ta se před příchodem orgasmu jednoduše ručním stisknutím vypustí. Jedná se o tzv. mokrý anální orgasmus, nicméně typ těchto hraček je nevibrační, což ovšem neznamená, že vám nepřipraví vášnivé zážitky! Moderní anální vibrátor pořídíte za 999 korun, stimulátor v kombinaci s vodními hrátkami v rozmezí od 500 do 1000 korun.

Reklama

Načítám