Hlavní obsah

Těhotenství jí sluší! Vévodkyně Kate má nový účes a kulatí se jí bříško

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Od začátku září, kdy Kensingtonský palác oznámil těhotenství vévodkyně Kate, se nastávající maminka držela zpět a v soukromí. Opět totiž prožívala velké nevolnosti, a tak si, na doporučení lékařů, dopřávala klid. Ačkoliv na veřejnosti vystoupila už minulý týden, teď se objevila v novém účesu! A navíc je konečně známo, kdy se potomek narodí.

Článek

Vévodkyně Kate se minulý týden po šesti týdnech opět objevila na veřejnosti! Zúčastnila se recepce v Buckinghamském paláci, kde probíhaly oslavy Světového dne duševního zdraví. Už před týdnem vypadala skvěle a odpočatě, ale nyní, před dvěma dny, vypadala snad ještě lépe – a nemůže za to pouze pomalu rostoucí těhotenské bříško, ale i nový účes.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate se objevila poprvé od oznámení těhotenství na veřejnosti 11. října. Zatím žádné známky těhotenstvíFoto: Profimedia.cz

O týden později

A přímo září. V doprovodu svého manžela prince Williama a jeho bratra prince Harryho dorazila na vlakovou stanici Paddington, kde se konala charitativní akce. Nastávající maminka jen zářila a očividně je v dobrém rozmaru. S medvědem Paddingtonem si střihla taneční sólo, při kterém si všichni mohli důkladně prohlédnout, jak moc je na vévodkyni těhotenství vidět. Zatím moc ne, ale není se čemu divit – do porodu ještě času dost. Kensingtonský palác včera na svém Twitteru oznámil, že vévodkyně Kate s princem Williamem očekávají narození třetího potomka v dubnu.

Mnohem viditelnější je její nový účes! Ještě na konci léta měla vlasy dlouhé do půle zad, nyní si je nechala výrazně zkrátit – jejich zvlněné konce dosahují k ramenům. Těhotenské hormony zabraňují pravidelnému vypadávání vlasů, proto je pak kštice bujná, vypadá hustěji a delší. Jenže zároveň je toto období pro vlasy náročnější, a tak mají některé nastávající maminky problémy s jejich třepením a lámáním.

Foto: Profimedia.cz

A o týden později už je to mnohem viditelnější Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Bříško už neschováFoto: Profimedia.cz

Jednoduché a praktické!

Nicméně – pokud právě toto bylo důvodem, proč Kate vyhledala služby kadeřníka, či nikoliv, vlastně není nijak důležité. Kratší střih jí jednoduše sekne! Vlasy vypadají zdravější a posílenější a vévodkyni dělají mladší. Nový účes je navíc mnohem osobitější, velmi praktický a jednoduchý na údržbu – a lichotivý snad všem tvarům obličeje.

Je očividné, že vévodkyni Kate těhotenství prospívá. Když se podíváte na fotografie, kdy byla naposledy viděna na veřejnosti, tedy při připomínce výročí úmrtí princezny Diany, měla vlasy méně lesklé a zplihlejší než obvykle.

Foto: Profimedia.cz

Takto Kate vypadala na konci srpna při vzpomínce na princeznu DianuFoto: Profimedia.cz

Inspirace pro ostatní maminky

Vévodkyně bývá pro mnoho žen inspirací, je tedy možné, že teď nastávající maminky, až budou potřebovat zkrátit své nepoddajné hřívy, usednou do kadeřnického křesla právě s její fotografií v ruce a prosbou, že to chtějí také tak. Rozhodně neprohloupí!

Vévodkyně Kate s manželem princem Williamem čekají v pořadí třetí dítě. Spekulovat o tom, jakého pohlaví bude, je zatím příliš brzy. Na překvapení, zda se princi Georgeovi a princezně Charlotte narodí sestra, nebo bratr, si musíme ještě chvíli počkat.

Foto: Profimedia.cz

Vévodkyni na charitativní akci požádal medvídek Paddington o tanec. NeodmítlaFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám nový účes slavné nastávající maminky?

Reklama

Načítám