Hlavní obsah

Manuál sexuální bohyně: Po těchto 13 věcech muži v posteli touží. Děláte je?

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co dělá z průměrné milenky tu nejlepší, žádanou a nezapomenutelnou? Existuje 13 věcí, díky kterým můžete i vy v posteli zazářit. Děláte je, nebo se necháte inspirovat?

Článek

Po letech práce s klienty a osobních výzkumů si britská sexuoložka Tracey Cox troufá shrnout, co muži v ložnici chtějí. Je to snad žena, která se chová jako prostitutka? Nebo prim hrají odvážné sexuální praktiky? Následující věci dělají ženy v posteli dobře. Kterou z nich si právě vy můžete zaškrtnout?

1. Zahajují sex

„Moje žena nikdy neiniciuje sex.“ Tak to je nejčastější mužská stížnost! Jasná a věcná. Nedopusťte, aby se i vaše jméno dostalo na černou listinu!

2. Jsou otevřené nápadům

Žena, která automaticky vykřikne „ne“, když ji muž požádá o něco trochu neobvyklého, body nesklízí. Naproti tomu ta, která si znechucený pohled nechá od cesty a aspoň „to“ (cokoli) vyzkouší, je žádaná.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Občas to buďte vy, kdo zahájí sexFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

3. Nemají strach odmítat

„Ženy, které tvrdí, že svým partnerům splní vše co jim na očích vidí, nejsou sexy,“ říká Tracey Cox s tím, že sexuální upřímnost je sice někdy bolestivá, ale nezbytná. Muži v posteli nechtějí nafukovací panenku, ale osobnost!

4. Projevují emoce

Křik během orgasmu, absolutní uvolnění, rauš, stav „tak trochu mimo“? Tahle skoro až primitivní úroveň sexuálních projevů je tak vzrušující! Nebojte se a uvolněte se!

5. Nápaditost jim není cizí

„Dostávám stovky e-mailů na téma, proč ženy nechtějí ani slyšet o pornu, proč před partnery nemasturbují či jak to, že občas nejdou ven bez spodního prádla. V podstatě všechno to jsou věci, po kterých muži touží,“ říká britská sexuoložka.

6. Vědí, co chtějí

Žádná pasivní, nudná role, ale přímý cíl! Skvělé milenky vědí, co chtějí, a jdou si za tím. Máte náladu na pořádnou jízdu? Osedláte si muže, chytnete do rukou otěže a jdete na to.

7. Mají hezký vztah s penisem

Fuj. Nebo snad „bléééé“. Muže ponižují pohrdavé pohledy a dost si berou, když na adresu jejich penisu utrousíte cosi negativního. Když však o něm mluvíte dobře, a také se tak němu chováte, přijímáte muže se vším všudy – a to je žádoucí!

8. Chápou, že muž není robot

Penisy mají majitele. Někdy se tito majitelé necítí dobře, mají kocovinu, jsou vystresovaní nebo je něco trápí. To znamená, že nepodávají nejlepší výkon. Taky víte, že k erekci nedochází na povel? Pak máte skvělý přístup!

9. Přijímají i poskytují orální sex

Podle Tracey Cox je orální sex mnohem osobnější než pohlavní styk a kontakt úst s pohlavními orgány je považován za intimnější. Jestli všechno to líbání, lízání a cucání jeho mužství pravidelně praktikujete, je váš partner šťastný muž!

10. Dávají zpětnou vazbu

Každý člověk, se kterým máte sex, chce být tím nejlepším, co jste kdy měli. Proto je zpětná vazba nesmírně důležitá. Zamručení, vzdychání, stisknutí ruky. Jakýkoli typ „tiché pošty“, která může být i hlasitější, je vítán!

Foto: pink panda, Shutterstock.com

Ukazujte pyšně své křivkyFoto: pink panda, Shutterstock.com

11. Jsou spokojené se svým tělem

„Je ironické, že si většina žen myslí, že nejsou atraktivní. Pokud se ve svém těle necítíte dobře, je to špatně,“ dál podotýká Tracey Cox s tím, že ono ženské fluidum podporuje sebevědomí – i když máte 15 kilo nahoře! Noste se, pyšně ukazujte své křivky!

12. Dávají najevo svou náklonnost

Dlouhotrvající polibek na rty před jeho přáteli, pohlazení po ruce, obejmutí. Taky dáváte (i na veřejnosti) najevo, že právě s tímhle chlapíkem máte sex? Pak se cítí jako páv, král, ředitel zeměkoule – a je ochoten to náležitě ocenit. Jen tak dál!

13. Nemají pravidelně falešné orgasmy

„Když pravidelně předstíráte, ztrácíte motivaci k sexu, což je na přístupu k milování dost znát. A muži to vycítí,“ uzavírá britská sexuální guru. Není lepší zapracovat na skutečných prožitcích, nebo se poradit se sexuologem? Mimochodem, štěstí máte i ve svých rukou…

„Ženy jsou tradičně označovány za slabší pohlaví. Přitom jsou odolnější a lépe vybaveny pro psychickou zátěž, závisí na nich reprodukce lidstva. Na muže mají zásadní vliv a prosazují svoje zájmy. Muži jsou v posledních letech pod silným emočním tlakem, čelí přehnaným nárokům žen. Pod touto tíhou rezignují a ženy opouštějí,“ říká sexuolog Zlatko Pastor. Všechno je to holt o vzájemné symbióze…

A co v posteli děláte dobře právě vy?

Načítám