Hlavní obsah

Nechat, nebo vyhodit? Trendy široké kalhoty a jak je nosit

Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

Reklama

Módní trendy přicházejí a zase odcházejí. Aktuálně se (opět) hlásí o slovo široké kalhoty, a pokud si na ně troufnete, získáte kousek, který můžete využít jak pro volný čas, tak i do společnosti. Inspirujte se našimi outfity a prohlédněte si, jaké kalhoty si můžete pořídit vy.

Článek

Skinny kalhoty jsou mrtvé, ať žijí ty široké! To by bylo módní motto letošního roku. Jestli jste rozevlátým nohavicím nepropadli teď, dáváme vám čas tak maximálně do léta. Nemají totiž jedinou nevýhodu. Jak je kombinovat na každodenní pochůzky i pro chvíle, kdy chcete vypadat prudce elegantně?

Sportovně s tričkem

Světle zelené kalhoty s širokými nohavicemi až na zem jsem si pořídila v e-shopu během karantény. Mají menší rozparek, puky a můj oblíbený vysoký pas. Kombinací číslo jedna je pro mě ta volnočasová, to znamená, že kalhoty unosím nejvíc s tričkem a teniskami. Tričko nosím buď zastrčené dovnitř, nebo uvázané na uzel.

Tip: Když vám nejde uzel uvázat, triko sepněte menší gumičkou, kterou pak pod pod něj schovejte.

Foto: Eva Malúšová

Kalhoty, Reserved, 599 Kč. Tričko, Reserved (ze starší kolekce). Tenisky Falcon, Adidas, 2490 Kč. Džínová bunda, H&M (ze starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Celý outfit jsem ladila do pastelových barev v sorbetových odstínech, což je jeden z trendů letošního léta. Přes ramena je pak ideální křivák nebo džínová bunda. Křivák nemám, vlastním jen černou koženkovou bundu, ta mi ale přišla příliš výrazná. Vyhrála to tedy džíska!

Foto: Eva Malúšová

Světlá džínová bunda skvěle ladí k pastelové zelené barvěFoto: Eva Malúšová

Elegantně se sakem

Dlouho jsem se osobně bránila kombinaci širokých nohavic a prodlouženého oversized saka. Sluší totiž nejvíc vysoké a chlapecké postavě. Nicméně pruhované sako, které mám v šatníku přes rok, se ke kalhotám skvěle hodí, tak proč to nevyzkoušet? A cítila jsem se v tom skvěle! Když si navíc k širokým kalhotám obujete podpatky, máte pocit nekonečně dlouhých nohou. Tlumená zelená barva neurazí ani při společenských příležitostech, zároveň je ale zábavnější než klasická černá či šedá.

Můj přítel sice tento střih překřtil na ABBA kalhoty, ale z toho si nic nedělám, jsou totiž extrémně pohodlné, variabilní a rozhodně si je v šatníku nechám. V létě budou náhradníci šatů číslo jedna!

Foto: Eva Malúšová

Kalhoty, Reserved, 599 Kč. Sako, Edited (ze starší kolekce). Tričko, Stradivarius (ze starší kolekce). Boty, F&F (ze starší kolekce)Foto: Eva Malúšová

Foto: Eva Malúšová

S elegantním tričkem a sakem široké kalhoty užijete i při slavnostnějších příležitostechFoto: Eva Malúšová

Anketa

Jaká kombinace se vám líbí víc?
Volnočasová s tričkem
62,7 %
Elegantní se sakem
37,3 %
Celkem hlasovalo 1837 čtenářů.

Kde seženete podobné?

Foto: Archiv firem

Zleva: Zara, 699 Kč. Tendyol, 749 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: s.Oliver, 2499 Kč. Massimo Dutti, 1895 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Bershka, 599 Kč. Pull&Bear, 699 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Marks&Spencer, 2499 Kč. River Island, 903 Kč, prodává About YouFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám