Hlavní obsah

Sex ve vaně: 6 tipů pro zpestření intimního života

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Reklama

Mnoho párů by potřebovalo, aby den měl tak třicet hodin. Vždyť kvůli práci nebo péči o děti nemají čas užít si emocionální ani fyzickou intimitu. A to je důvod, proč experti doporučují milovat se ve vaně!

Článek

Sex ve vaně vám umožní uvolnit se po dlouhém dni nebo náročném týdnu. Je to ideální příležitost pro rozdělání lahve vína, vyzkoušení nových esenciálních olejů a méně standardních milostných pozic. Jen je třeba eliminovat případné nepohodlí…

„Ačkoli sex ve vaně ve filmech vypadá vždycky sexy, v reálném životě to často neplatí. Stísněné prostory či neschopnost najít tu správnou polohu? Tím to jenom začíná. Jak se totiž voda ochlazuje, mnozí chtějí vylézat ven a balit se do teplého županu,“ uvádí na svém blogu sexuální kouč Sean Jameson z irského Dublinu. To ale teď hoďte za hlavu, protože se to dá snadno vyřešit, a spíš se soustřeďte na to, jak koupelnový sex udělat ještě lepší.

1. Odstraňte vše rušivé

Špína, dětské hračky, prázdný sprchový gel, vlasy v odtoku, nevábně zatuchlé ručníky. Takhle by to nešlo! Není snadné cítit se sexy, když se musíte dívat na všechny tyhle věci. Proto se přímo při akci nenechte rozptýlit a nepodceňte přípravu – pokliďte a uzpůsobte koupelnu na vodní hrátky. Taky zamkněte. Vždy můžete dětem říct, že šetříte vodu, a proto se myjete společně.

2. Udržujte stálou teplotu

Nezapomeňte udržovat vodu teplou – připouštějte do vany často horkou. Samozřejmě s přihlédnutím na osobní komfort a aktuální teplotu v místnosti – a při té příležitosti vyzkoušejte podvodní masáž sprchovou hlavicí.

3. Nechte si rezervu

„Nezapomeňte vanu napustit tak, aby zbylo místo pro rezervu. Jakmile se ponoříte, hladina vody se zvedne. Také musíte přihlédnout k tomu, že se budete ve vodě pohybovat,“ dál radí Sean Jameson.

4. Myslete na hydrataci

Voda pokožku těla vysouší. Proto se vyplatí přidat do ní pár kapek zvlhčovacích prostředků – stačí třeba obyčejný olivový olej. V mnoha ohledech vám jeho přítomnost přijde vhod. Zvlášť když se partner pokusí pronikat do vašeho klína prsty nebo penisem – přímo pod vodou. Jak jinak si chcete zajistit pohodlí?

5. Přidejte bublinky

Podle Seana Jamesona je perličková koupel spíš očistná a relaxační než sexuálně burcující, ale na druhou stranu poskytuje jiný druh zábavy. Ostatně, o hydromasáži je známo, že odstraňuje stres. Proto máte-li perličkovou podložku do vany, aspoň příležitostně ji pro hrátky ve dvou neváhejte použít.

Foto: Family TV, Shutterstock.com

Sex ve vaně zažene stereotyp a dodá intimitě nový nábojFoto: Family TV, Shutterstock.com

6. Nahřejte ručníky

Topení je v létě passé, ale co taková sušička prádla nebo obyčejné slunce? Nahřejte ručníky, po vystoupení z vany se budete cítit pohodlně a luxusně. A nebuďte chamtiví, partnera osušte taky. „Ve skutečnosti jsou takové post vanové lázně ještě lepší než samotný sex v koupelně,“ podotýká sexuální kouč. Opravdu? Zde je výčet toho, co můžete provádět.

Odvažte se!

Britská sexuální poradkyně a spisovatelka Linda Sonntag v jedné ze svých chlípných příruček doporučuje vzájemnou masturbaci. „Zkuste polohu, v níž muž bude ležet na zádech a vy si na něj přidřepnete. Můžete se také zaklonit a položit na záda – v této pozici oba proti sobě vzájemně přirážejte,“ prozrazuje jedno ze svých koupelnových tajemství.

Skvělou variantou je i otočit se k milenci zády. Když houpete boky dopředu a dozadu, voda protéká kolem vás. No a pak se nakloňte přes okraj vany. Nezapomeňte, že právě vana a její okolí se dají použít jako rekvizity. Opřete se o její hranu, nechte partnera kleknout si na podlahu pokrytou ručníkem. Však vy už si poradíte…

„Pokud budete postupovat podle výše uvedených pokynů, možná zjistíte, že sdílení vany s milencem je erotické a intimní. Ale na druhou stranu je v pořádku, jestli si myslíte, že je tato aktivita trapná a nestojí vám za to,“ uzavírá Sean Jameson.

Tak do které kategorie patříte vy? Sex ve vaně ano, či ne?

Reklama

Související témata:

Načítám