Hlavní obsah

Sexuální experimenty, které je potřeba plánovat

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Foto: Lucky Business, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sex by měl být spontánní, ne plánovaný. Prostě výbuch vášně a touhy. Přesto je spousta věcí, které byste ohledně milostných hrátek plánovat měli. A to velmi obezřetně! Jaké přesně?

Článek

Neplánovaně si pozvat do postele někoho do trojky, nezkontrolovat si před dováděním venku, zda za rohem není dětské hřiště, případně v opilosti vytočit svého ex, který vás stále miluje, ale vy jste prostě jen dostali chuť na sex? Nic z toho nekončívá dobře, naopak následky bývají velmi nepříjemné.

Experimentovat v posteli nebývá na škodu, ale něco je prostě potřeba dobře promyslet, probrat s protějškem a naplánovat. Třeba tyhle věci, o kterých mluví britská expertka na sex a vztahy Tracey Cox.

Trojka

Existuje hned několik důvodů, proč se opravdu vyplatí sex ve třech pořádně promyslet a naplánovat. Mnoho partnerů totiž ve skutečnosti nesnese pohled na svůj protějšek s někým jiným a je jedno, jak moc vás vzrušuje v představách a fantaziích. Realita je něco úplně jiného! Nikdy nemůžete přesně vědět, co to s vámi či vaším partnerem udělá, až se opravdu začnete dotýkat, líbat a tak dál s další osobou.

Pokud to opravdu chcete zkusit, musíte souhlasit oba a musíte si velmi obezřetně vybrat toho třetího. „Je důležité také jasně stanovit pravidla téhle hry. Vymezit si, co kdo komu smí a nesmí dělat, a jasně si říct, že ve chvíli, kdy kdokoli řekne ´stop´, znamená to konec hrátek pro všechny zúčastněné,“ vysvětluje Tracey Cox.

Nové netradiční techniky

Patří sem především nejrůznější praktiky, které mohou být bolestivé, pokud se neudělají správně. Svazování, jakékoli sado-maso hrátky, anální sex a podobně.

Nejhorší, co můžete udělat, je zkusit je v záchvatu nějaké euforie, opilosti, prostě ve chvíli, kdy vám to nemyslí zcela jasně. To může skončit nejen fiaskem, ale hlavně i nepříjemným zraněním.

Než tedy k něčemu takovému přistoupíte, určitě si nastudujte, co tyhle praktiky obnáší, co je k nim potřeba, a opět se domluvte na záchranném slovíčku, které bude znamenat, že hra skončila, protože se jeden nebo druhý necítí dobře.

Foto: Igor Serik, Shutterstock.com

Možná myslíte na to, že byste chtěla svést kamaráda. Vyplatí se ale nejdřív nenápadně zjistit, jak je na tom onFoto: Igor Serik, Shutterstock.com

Nevěra

Jen málokdo si plánuje nevěru, tady je myšleno spíš to, že když se k ní schyluje, měli byste se zastavit, dopřát si chvilku jen pro sebe a přemýšlet. Vášeň a touha totiž není vždy to jediné, co vás do cizí postele žene. „Lidé zahýbají ze spousty důvodů. Aby si zvedli sebevědomí, aby si ověřili, že jsou stále žádoucí, ve snaze pomstít se partnerovi a podobně,“ tvrdí Tracey Cox.

„Zkuste si vybavit tvář svého partnera. Jak by se tvářil, kdyby věděl, k čemu se chystáte? Dokázal by vám odpustit, ještě někdy vám věřit?“ vysvětluje koučka s tím, že od věci není ani představit si nejlepší kamarádku nebo kamaráda. Co by vám na tuhle situaci řekli oni?

Nevěra je někdy důsledkem dlouhodobých vztahových problémů a je to impuls k tomu, abyste odešli od někoho, koho jste už dávno měli opustit. Někdy je to ale také jen zbytečný risk, kterým můžete přijít o to, co má opravdu velkou cenu.

Sexy hra s rolemi

Někdo hry typu zlobivá školačka a přísný pan profesor miluje, jiný je naopak vůbec nevyhledává. Pokud jste se svým protějškem tohle neprobrali, není nejlepší nápad se před ním nečekaně objevit v kostýmu a chtít si „hrát“.

Může být nemile překvapen, nemusí ho to vzrušovat, může to pokládat za trapné. V tu chvíli si budete připadat hloupě, veškeré vzrušení bude pryč a místo zajímavých sexuálních chvilek se budete topit v rozpacích. Tohle musíte probrat, vyjasnit si, co se komu líbí, co koho vzrušuje, kdo je rád dominantní, kdo submisivní a podobně. Až pak to může být skvělá zábava a milostný experiment.

Pokus svést kamaráda

Máte dobrého kamaráda, roky se přátelíte a skvěle vám to funguje. Ale vám se líbí, možná ho celé ty roky milujete a najednou vás v záchvatu euforie napadne udělat ten pomyslný první krok. Vrhnete se na něj a pokusíte se ho svést.

Jasně, může to skončit tak, jak si představujete, ale může to být také totální propadák. Pokud k vám on nic necítí, budete čelit nepříjemnému odmítnutí, jeho přivedete do velmi trapné situace a může skončit i vaše přátelství.

Když se vám líbí někdo takhle blízký, vyplatí se postupovat po malých krůčcích a promyšleně zjišťovat, jaké má city.

Nejde jen o to, jak či jak často, ale také kde. Znáte nejoblíbenější místa na sex? Kolik si můžete odškrtnout?

Reklama

Související témata:

Načítám