Hlavní obsah

Nebezpečná láska: Které celebrity se zamilovaly do zloducha?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Že láska může být životu nebezpečná, o tom vědí své i celebrity. Hádky, drogy, nevěra a násilí patřily do vztahu Whitney Houston, Rihanny i Pamely Anderson. Jak se žije se zločincem a komu se tvrdé tresty vyhýbají obloukem?

Článek

Příběhů o nepovedených hvězdných vztazích jsou stovky, ale z některých historek přece jen mrazí. Kam až to může zajít, když se zamilujete do muže, který nectí zákony?

Kate Moss (46) a Pete Doherty (41)

Ikonická modelka 90. let i nového tisíciletí nikdy neplatila za slušňačku, ale vztah s Petem Dohertym, s nímž přerušovaně randila v letech 2005 až 2007, ji stáhl na společenské dno. Největším koníčkem rockového umělce bylo užívání drog, a když svět obletěly snímky modelky s kokainem v ruce, začala její kariéra upadat.

Módní značky se od spolupráce s feťačkou distancovaly, a protože nechtěla skončit v zapomnění, nastoupila na léčení. Dnes se Kate Moss skandálům vyhýbá a na nedostatek práce si nemůže stěžovat ani po čtyřicítce. Její expartner svůj životní styl ale nezměnil – loni byl opět zatčen za nákup drog.

Foto: Profimedia.cz

Kate Moss je dodnes tváří mnoha kampaní a zdá se, že svou závislost na kokainu překonala. To se však nedá říct o jejím expartnerovi. Pete Doherty má neustále potyčky se zákonem. Za pašování i nakupování drog ho stíhá policie po celé EvropěFoto: Profimedia.cz

Pamela Anderson (52) a Tommy Lee (57) 

Od svatby výstředního bubeníka a vnadné blondýnky uplynulo už čtvrtstoletí, ale jejich následné rozepře si mnozí pamatují, jako by se odehrály včera. Tříleté manželství odhalilo Tommyho negativní stránky, na které herečka po čtyřdenní známosti samozřejmě přijít nemohla. Žárlivé scény a domácí násilí ze strany výbušného a namol opilého rockera snášela kráska z Pobřežní hlídky (1989–2001) i po narození dvou synů.

Trestní oznámení na manžela podala rovnou s žádostí o rozvod poté, co ji fyzicky napadl, když v náručí držela sedmitýdenního Dylana. Přestože byl pár v roce 1998 oficiálně rozveden, lásku k bývalému muži Pamela Anderson zapřít nemohla. Pokusy o obnovení vztahu však byly naštěstí pro ni neúspěšné.

Foto: Profimedia.cz

Pamela Anderson a Tommy Lee mají dva syny: Brandona Thomase (23) a Dylana Jaggera (22). Kromě dětí daroval herečce násilnický rocker také hepatitidu typu C – blondýnka se nakazila při tetování stejnou jehlou, kterou předtím použil onFoto: Profimedia.cz

Rihanna (32) a Chris Brown (31) 

Byli na vrcholu slávy a podle fanoušků tvořili dokonalý pár. Jenže ne vždy je všechno přesně tak, jak vypadá. V předvečer udílení hudebních cen Grammy 2009 se po jedné hádce hudebník neudržel a partnerku surově napadl. Pohled na její zkrvavený obličej rozhodně nebyl pro slabší povahy a média se postarala, aby si její fotku mohli prohlédnout opravdu všichni.

Od té chvíle se z Chrise Browna, miláčka Ameriky, stal nepřítel číslo jedna. Vysloužil si pokutu, veřejně prospěšné práce i pětiletou podmínku, tu však porušil a strávil rok za mřížemi. Opletačky se zákonem má ale neustále: napadl fanouška, na herečku Baylee Curran (28) údajně namířil zbraň a minulý rok ho ve Francii mladá žena obvinila ze znásilnění.

Foto: Profimedia.cz

Těžko říct, zda svět víc šokovala fotografie Rihanny po útoku Chrise Browna, nebo to, že se k násilníkovi vrátila. V roce 2012 dokonce vydali společné songy, dnes už spolu ale nerandíFoto: Profimedia.cz

Whitney Houston (†48) a Bobby Brown (51)  

Hvězda filmu Osobní strážce (1992) a jedna z největších zpěvaček historie neměla v soukromém životě štěstí. V roce 1992 se provdala za rapera, který nebyl žádný svatoušek, a peklo na zemi mohlo začít. Společná záliba v drogách a alkoholu nemohla vést k ničemu dobrému. Bobby Brown manželku ponižoval, podváděl a psychicky i fyzicky týral. Tomu všemu navíc přihlížela jejich dcera Bobbi Kristina (†22).

Šílené manželství trvalo patnáct let. Rozvedli se roku 2007, ale žádný happy end se nekonal. O pět let později se Whitney Houston utopila v hotelové vaně a stopy drog nestihly z jejího těla ani vyprchat. Stejně tragický osud čekal i na její dceru, kterou v roce 2016 našli v bezvědomí ve vaně, zemřela po půlroce v kómatu.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Whitney Houston by letos oslavila 57. narozeniny, z celé rodiny však žije už jen raper Bobby Brown. Ten se v roce 2012 znovu oženil a má dvě dětiFoto: Profimedia.cz

Chloe Green (29) a Jeremy Meeks (36) 

V našem výčtu známých potížistů nesmí chybět ani „nejkrásnější zločinec světa“. Když se totiž Jeremyho portrét z vězení objevil na internetu, spustil záplavu lichotek a zamilovaných vzdechů. Sexy trestanec to neměl jednoduché: rodiče byli závislí na heroinu a otce usvědčili z brutální vraždy a byl odsouzen na 33 let.

Syn měl nakročeno jít v otcových šlépějích, byl členem nebezpečného gangu a odsoudili ho za nelegální držení zbraně. Nebýt šílenství, které snímek modrookého bandity vyvolal, skončil by bůhvíkde. Dnes se živí jako model. S manželkou se rozvedl a vyměnil ji za miliardářskou dceru Chloe Green, která v roce 2018 porodila syna. Ani tento vztah ale nevydržel.

Foto: Profimedia.cz

Chloe Green už s bývalým trestancem nechodí. Jeremy Meeks dlouhé vztahy evidentně nezvládá, ale do jeho snímku z vězení (vpravo) se zamilovaly ženy z celého světaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:

Načítám