Hlavní obsah

Celebrity, které rozdávají úsměvy a dobrou náladu

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Špatný den má občas každý, celebrity nevyjímaje. U některých lidí to ale vypadá, že i na tom špatném umí najít něco pozitivního, a tak je dobrá nálada jejich věrným společníkem. Z těchto známých tváří vyzařuje pozitivní energie snad kdekoli, kam přijdou.

Článek

Hvězdné manýry jsou jim cizí, i když se svými zástupy fanoušků by si je tyhle celebrity klidně mohly dovolit. Jenže jim nic neříkají. Zachovaly si vstřícnost, pokoru a všude kolem sebe šíří dobrou náladu a pozitivní energii. O kom je řeč?

Tomáš Klus (34)

Úspěšný hudebník a hrdý tatínek tří dětí prošel během let velkou proměnou a svou pozornost začal směřovat víc k duchovnu a hlásání pravých hodnot. Od mnoha lidí si za to vysloužil posměšky, ale zpěvák si jízlivé poznámky nepřipouští. Na koncertech a jiných společenských akcích nešetří vtipy a je vidět, že je ve svém životě spokojený. (České celebrity, které ukazují své děti na sociálních sítích)

Foto: Profimedia.cz

Tomáš klus je sympaťák od pohleduFoto: Profimedia.cz

Lucie Bílá (54)

Pravidelně své okolí dobíjí pozitivní energií také naše několikanásobná zlatá slavice. Ačkoli i ji život zkoušel, zejména v partnerských vztazích, neuvidíte ji jinak než se srdečným úsměvem na tváři. Její cíl se zdá být jediný, těšit lidi kolem sebe hudbou a vřelými slovy.

Foto: Profimedia.cz

Lucie Bílá se k fanouškům chová skvěle a rozdává jim radostFoto: Profimedia.cz

Hugh Jackman (51)

Věčně dobře naladěný je i herec a představitel Wolverina z filmové série X-manů. Směje se i přesto, že mu život v minulosti docela naložil. Několikrát se totiž rodilému Australanovi vrátila rakovina kůže, ale zatím ji vždy dokázal porazit. Důvodem k radosti je například jeho dlouholeté manželství, i po čtyřiadvaceti letech mu to s Deborrah-Lee Furness (64) klape. (Nejdelší manželství v showbyznysu. Kdo řekl ano fakt dávno?)

Foto: Profimedia.cz

S manželkou jsou zamilovaní i po tolika letechFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lawrence (29)

Občas se tato herečka sice schová za nic neříkající výraz, ale obecně je to veselá kopa. Patří k hollywoodským hvězdám s největším smyslem pro humor. Její specialitou je to, že se ráda vrhá před objektiv fotoaparátu, když to zrovna nikdo nečeká, a narušuje tak snímky svých známých kolegů. 

Foto: Profimedia.cz

Vedle přítele Cooka Maroneyho (35) herečka jen záříFoto: Profimedia.cz

Jaroslav Dušek (59)

Na představení Čtyři dohody, se kterým český herec objíždí republiku, si diváci chodí i pro pořádnou dávku pozitivní energie. Tou je totiž Jaroslav Dušek pověstný. Je zastáncem myšlenky, že každý den bychom měli oslavovat jako svátek a žít se má dnes, protože včerejšek už není a zítřek být nemusí.

Foto: Profimedia.cz

Herec se ostatní snaží motivovat k lepšímu životuFoto: Profimedia.cz

Lucie Borhyová (42)

A máme tu další Lucii, jejíž úsměv dokáže ostatním prozářit i ten nejošklivější a nejupršenější den. Ve zprávách to sice někdy nejde, ale jinak moderátorka ukazuje své bílé zuby ráda a často. Sama říká, že vnitřní spokojenost a pozitivní nastavení mysli je pro ni klíčové a snaží se o to.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka svým širokým úsměvem nešetří, a to je dobřeFoto: Profimedia.cz

Tom Hanks (63)

Titul největší dobrá duše Hollywoodu by si jistě odnesl herec známý například jako Forest Gump nebo trosečník. Mírný úsměv na tváři a pozitivní aura je tím, co ho charakterizuje. Neuvěřitelně hezky se chová také ke svým fanouškům. Ochotně se s nimi vyfotí, a když najde ztracenou studentskou kartičku, zveřejní to na svém Twitteru s nadějí, že se v pořádku vrátí majiteli. Zkrátka dobrák od kosti.

Foto: Profimedia.cz

Tom Hanks je proslulý svým dobrým srdcemFoto: Profimedia.cz

Halina Pawlovská (65)

Další slavná dáma vyniká zejména svým smyslem pro humor, kdy se nebojí udělat si legraci sama ze sebe. Ba naopak, sama ze sebe si udělala terč vlastních vtipů, což dokazuje ve svých četných knihách. Po chvíli v jedné místnosti s touto ženou budete mít pocit, že jde o vaši starou dobrou kamarádku, a neuvěřitelně se zasmějete.

Foto: Profimedia.cz

S Halinou Pawlovskou je ohromná legraceFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám