Hlavní obsah

Nevyzpytatelný Amor: Agáta a Jaromír, Pavel a Dara a další slavné páry, jež svým vztahem překvapily

Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V posledních týdnech plní společenské rubriky pár, který všechny překvapil. Agáta Hanychová se zamilovala do Jaromíra Soukupa. A ač by je k sobě málokdo tipoval, zdá se, že jim to opravdu klape. Které dvojice v minulosti podobně překvapily?

Článek

Když se hokejista nebo fotbalista zamiluje do modelky, ideálně do té aktuálně nejkrásnější, bere se to jako běžná věc a nikomu to dech nevyrazí. Herečky zase často tvoří pár s jinými herci nebo režiséry, zpěvačky s muzikanty. A pak se objeví dvojice, která překvapí. Které páry jsou nebo byly tak trochu nečekané, a přesto se zdá, že je Amorův šíp zasáhl opravdu silně?

Agáta Hanychová & Jaromír Soukup

Seznam partnerů této známé osobnosti je poměrně dlouhý. Randila s mnoha sympaťáky, s podnikatelem Miroslavem Dopitou má syna Kryšpína, v roce 2013 si vzala herce Jakuba Prachaře a mají spolu dceru Miu. A od předloňského rozvodu hledá toho pravého.

Když se nedávno ukázalo, že její novou láskou je mediální magnát, vyrazilo to mnohým dech. Proč? To není jasné. On je starší, zajištěný a neváhá nechat nahlédnout do soukromí, ona má po boku muže, který si rozumí nejen s ní, ale i s jejím dětmi a maminkou a rád s ní cestuje. Nedávno se jim narodila dcera Rozárie. Dítě Jaromíra Soukupa už tedy máme a můžeme se těšit na Svatbu Jaromíra Soukupa.

Foto: Profimedia.cz, Tomáš Krist / MAFRA / Profimedia

Poznali se v pořadu, který Jaromír Soukup moderoval, a Agáta Hanychová tu byla hostemFoto: Profimedia.cz, Tomáš Krist / MAFRA / Profimedia

Dara Rolins & Pavel Nedvěd

Úspěšná zpěvačka randila s herci Sagvanem TofimPetrem Vlasákem (†45) a velkou lásku prožila s muzikantem Matějem Homolou  – mají spolu dceru Lauru. Dlouholetým partnerem byl i slovenský raper Patrik Vrbovský alias Rytmus. Po rozchodu v roce 2018 byla zpěvačka oficiálně sama. Až donedávna!

Už nějakou dobu je po uši zamilovaná a jejím vyvoleným není nikdo jiný než Grande Paolo, držitel prestižního Zlatého míče z roku 2003. Jak se poznali? Ona jezdila do Itálie kvůli své módní kolekci a slovo dalo slovo…

Foto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

V roce 2010 byli oba patrony Pražského půlmaratonu a dobře si rozuměli, ale skutečná jiskra přeskočila až o 11 let pozdějiFoto: Barbora Reichová / CNC / Profimedia

Adéla Gondíková & Jiří Langmajer

Proč bylo takové překvapení, když se do sebe tihle dva zamilovali? Ona platila za sympatickou a hodnou holku (mimo jiné má dnes narozeniny), moderovala ve dvojici s bratrem Daliborem a hrála ve filmových a divadelních komediích. On měl naopak pověst problematického umělce: měl za sebou i skandální období, kdy si rád dal po kalíšku a měl milenky; a je to nejen svobodník Kouba, ale především velký herec vážných rolí.

V roce 2010 se do sebe zakoukali a vztah tajili, herec byl totiž ještě ženatý s matkou svých dvou dcer. O devět let později ale byla svatba a je zřejmé, že v sobě našli spřízněné duše, a herec neváhá přiznat, že z něj jeho žena udělala lepšího člověka.

Foto: Profimedia.cz

Oba už mají jedno manželství za sebou: Adéla Gondíková s muzikantem Ondřejem Brouskem, Jiří Langmajer s učitelkou matematiky Kamilou Foto: Profimedia.cz

Daniela Písařovicová & Ondřej Brzobohatý

Ona patří k moderátorským esům, dlouhé roky byla tváří zpravodajství ČT a nyní je součástí týmu DVTV. A vždy si střežila soukromí. Známý muzikant je autor muzikálů a filmové hudby, na svém kontě má několik alb a v poslední době se mu bulvár dost věnuje – důvodem je nejen rozpad manželství s Taťánou Kuchařovou, ale praní špinavého prádla na veřejsnoti, kdy se řešila jeho záliba v převlékání za ženu.

Zda jiskra přeskočila během natáčení pořadu Inkognito, nebo už dříve, dvojice nesvěřila, ale oba už několik měsíců září štěstím a na letošní jarní dovolené na Maledivách herec požádal svou vyvolenou o ruku. Navíc se zdá, že si novou partnerku oblíbila i Ondřejova matka, herečka Hana Gregorová, a ta je, co se týče snach, prý velmi náročná.

Foto: Profimedia.cz

Není divu, že vztah chtěli co nejdéle tajit. Ondřejův rozvod řešila snad všechna médiaFoto: Profimedia.cz

Megan Fox & Machine Gun Kelly

Dvojice, která nápadně připomíná pohádku Kráska a zvíře. Pohledná modelka a herečka byla vdaná za Briana Austina Greena a má s ním tři syny. Rapper byl stanicí MTV oceněn jako nejlepší alternativní umělec roku 2021.

Tihle dva se poznali během natáčení krimifilmu Po stopách vraha (2021). Milují pozornost médií, na akce se oblékají extravagantně a s fanoušky se dělí o svoje nadšení z toho, že mají astrologické propojení, protože sdílejí jednu duši.

Foto: Profimedia.cz

Ona roky vyhrává ankety o nejkrásnější a nejvíc sexy ženu, on má charisma a pověst konfliktního týpkaFoto: Profimedia.cz

Související témata:

Načítám