Hlavní obsah

Co je v domě, není pro mě? Neplatí to pro tyto slavné, kteří našli lásku při zaměstnání

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když spolu dva lidé pracují, může se mezi nimi vyvinout velmi osobní vztah. Třeba jako mezi Kevinem Costnerem a Whitney Houston ve filmu Osobní strážce. Neděje se to ale jen ve filmu, ale i ve skutečném životě.

Článek

Starají se o jejich bezpečí jako bodyguardi nebo se podílejí na výchově jejich dětí jako chůvy. Tráví tedy společně hodně času a vzájemné sympatie mohou vyústit v lásku nebo minimálně v úlet. Kteří slavní měli něco se svými zaměstnanci?

Heidi Klum (49)

Cítit se s partnerem v bezpečí je jednou z kvalit, které u svých potenciálních protějšků vyhledáváme. Možná i proto se německá modelka dala v roce 2012 dohromady s mužem, který dohlížel na její bezpečí. Šlo o bodyguarda Martina Kirstena (50), se kterým jí vztah vydržel osmnáct měsíců. Modelka byla osočována z toho, že s ním podvedla svého dnes již bývalého muže – zpěváka Seala (59), ale ona tvrdí, že když ještě tvořili plnohodnotný pár, nikdy se na jiného muže ani nepodívala.

Foto: Profimedia.cz

Od roku 2019 je modelka vdaná za hudebníka Toma Kaulitze (32)Foto: Profimedia.cz

Jude Law (49)

Charismatický herec, který si naposledy zahrála například Albuse Brumbála ve filmu Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022), je známým hollywoodským záletníkem. V roce 2005 vyšlo najevo, že svou tehdejší snoubenku herečku Siennu Miller (40) podváděl s chůvou, která se starala o jedno z jeho dětí z prvního manželství. Nejprve se o tomto poměru objevily spekulace v médiích, herci posléze nezbylo nic jiného než jít s pravdou ven. V oficiálním prohlášením nad svým jednáním projevil upřímnou lítost.

Foto: Profimedia.cz

Věrnost nepatří mezi hercovy přednostiFoto: Profimedia.cz

Jennifer Lopez (53)

Americká herečka a zpěvačka má velmi bohatou randící historii. A když už nevěděla, kam se vrtnout, vrátila se ke své dávné lásce herci Benu Affleckovi (49), kterého si nedávno i vzala. Ve výčtu jejích bývalých milenců ovšem figuruje i jméno Casper Smart (35), který pro ni pracoval jako tanečník. Přestože zlé hlasy tomuto vztahu nedávaly příliš mnoho šancí, nakonec spolu Lopez a Smart i přes věkový rozdíl vydrželi pět let.

Foto: Profimedia.cz

Bena Afflecka si herečka a zpěvačka vzala v Las VegasFoto: Profimedia.cz

Petra Kvitová (32)

Loni v prosinci skvělá česká tenistka přiznala, že si se svým trenérem Jiřím Vaňkem (44) rozumí nejen na kurtu, ale také v osobním životě. A tvoří tedy pár. O jejich milostném vztahu se v té době spekulovalo už několik měsíců, protože Vaněk byl vídán, jak u své svěřenkyně přespává. Letos se společně ukázali na filmovém festivalu v Karlových Varech.

Foto: Profimedia.cz

Tenistka jen potvrdila to, co už se v podstatě věděloFoto: Profimedia.cz

Martin Stropnický (65)

Velvyslanec v Izraeli a český herec zasadil své manželce herečce Veronice Žilkové (60) tvrdou ránu, když jí po společné dovolené e-mailem oznámil, že už ji nemiluje. Příčinou rozchodu měla být jeho podřízená z české ambasády v Tel Avivu. Na tu prý herečku opakovaně upozorňovaly anonymní e-maily a ona sama se s ní v Izraeli několikrát potkala.

Foto: Profimedia.cz

Se Stropnickým byla Žilková dlouhých osmnáct letFoto: Profimedia.cz

Usher (43)

Žena, který muži dokáže do jisté míry řídit život, může některým připadat neodolatelná a sexy. Tak to zřejmě bylo i v případě amerického zpěváka, který byl mezi lety 2015 a 2018 ženatý s Grace Harry (52), která mu dělala manažerku. V minulosti o ní zpěvák řekl, že mu velmi pomohla překonat nejtěžší období jeho kariéry. Vztah ale přesto nevydržel.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák má asi rád, když je žena dominantníFoto: Profimedia.cz

Rob Lowe (58)

Někdy platí, že k opravdové lásce musí člověk dozrát, a potom je možná i druhá šance. V osmdesátých letech potkal americký herec uměleckou maskérku Sheryl Berkoff (61) při rande naslepo. Jejich cesty se v té době ale rozešly. Pracovně se pak sešly při natáčení snímku Špatný vliv (1990), kde on hrál a ona líčila. V roce 1991 to vyústilo ve svatbu a dnes patří k nejtrvalejším párům Hollywoodu.

Foto: Profimedia.cz

Herec by si mohl otevřít kurz, jak na spokojené manželstvíFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám