Hlavní obsah

Rozchod jako změna k lepšímu? U těchto slavných žen určitě!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Když se dva lidé (nebo jeden z nich) rozhodnou, že se jejich cesty rozejdou, je to vždy velká životní změna. Člověk chce udělat za jednou kapitolou svého života tlustou čáru. A pomáhá mu v tom třeba i změna účesu. Jak se po rozchodu změnily některé celebrity?

Článek

Rozchod se na lidech podepisuje různě a mnohdy ho doprovází také fyzická transformace. Které celebrity po rozchodu změnily účes a kdo zhubnul tak, že není k poznání?

Monika Absolonová (45)

Česká zpěvačka zhubla z nešťastné lásky. Bylo to po rozchodu s otcem jejích dvou synů, Tomášem Hornou (41). Důvodem byla údajně skutečnost, že její partner před ní několik let tajil velké dluhy.

Z velikosti 42 se dostala na modelkovskou 36, protože jediné, co dokázala ve vypjatém životním období pozřít, byly hubnoucí koktejly, které si koupila ještě před rozchodem se záměrem zhubnout poporodní kila. S těmi několik let bojovala.

Shozené kilogramy ovšem nebyly jedinou změnou, zpěvačka také radikálně zkrátila účes. V poslední době opět září a vypadá skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Monika Absolonová po rozchodu zhubla kila, která před tím ne a ne jít dolůFoto: Profimedia.cz

Adele (34)

Britská zpěvačka se s manželem Simonem Koneckim (48) rozešla v roce 2019 a od té doby prodělala radikální proměnu své postavy. Zhubla 45 kilo (i když prý jí mnohem víc). Nechala ho prý proto, že začala hledat vlastní štěstí. Postupně se ale propracovali ke korektním vztahům a zpěvačka uvedla, že mu vděčí například za to, že se z nabyté slávy nezbláznila.

Nepříjemné životní období v ní nicméně vyvolalo úzkosti a ona se upnula na cvičení, ve kterém hledala odreagování. O hubnutí jí tedy nešlo, bylo jen příjemným průvodním jevem. Později ale přiznala, že se na pohybu stala až nezdravě závislou a cvičila a sportovala i třikrát denně.

Foto: Profimedia.cz

Adele se může pyšnit novými štíhlými křivkamiFoto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian (38)

Americká podnikatelka a hvězda reality show také prošla celkovou změnou vizáže. S bývalým manželem Lamarem Odomem (42), kterého si brala v roce 2009 po několika týdnech randění, si užila své. Kvůli manželově závislosti na drogách a neochotě se léčit nakonec požádala o rozvod.

Jelikož málem zemřel na předávkování, rozvod se protáhl, vlekl se od roku 2013 až do roku 2016. Vyrovnat se s ním pomohl Khloé pravidelný sport. K tomu přidala zdravější jídelníček a změnu završila tím, že si výrazně zesvětlila vlasy a začala se jinak oblékat.

Foto: Profimedia.cz

Khloé Kardashian v posledních letech připomíná panenku Barbie Foto: Profimedia.cz

Katy Perry (37)

Americká zpěvačka v minulosti mnohokrát změnila svou vizáž a nebála se experimentovat. Jedním z důvodů, které ji motivovaly ke změně, byly i u ní nevydařené vztahy. Například když bylo v roce 2011 oficiálně oznámeno, že se rozvádí s hercem Russelem Brandem (47), objevila se po pár týdnech od oznámení na veřejnosti s modrými vlasy, což byl velký kontrast k předchozí blond. V rozhovoru prozradila, že manžel se s ní rozešel textovkou.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Katy Perry se nejen barví, ale také nosí parukyFoto: Profimedia.cz

Gwen Stefani (52)

Účes změnila i tahle americká zpěvačka, když se rozešla se zpěvákem Gavinem Rossdalem (56), a to po třinácti letech manželství. Podrobnosti sice neprozradila, ale v rozhovoru uvedla, že by jí nikdo nevěřil, čím si v manželství procházela. Prý to byly roky utrpení. Že je připravena na něco nového, dala najevo, když si nechala vlasy zkrátit a konečky obarvit na modro.

Foto: Profimedia.cz

Po rozchodu měla Gwen Stefani tendenci se na svých vlasech vyřáditFoto: Profimedia.cz

Lenka Krobotová (45)

Po rozchodu s hudebníkem Václavem Havelkou (44) prožila česká herečka, podle jejích slov, do jisté míry duševní transformaci. Do stavu harmonie prý dospěla přibližně po roce od odluky.

Začala se více věnovat sama sobě a přemýšlet o svém nitru a soustředit se na své potřeby. Velmi jí v tomto ohledu pomohla i cesta do Peru, na kterou se vydala sama.

Foto: Martin Hykl Czech News Center / CNC / Profimedia

Nová láska na sebe nenechala dlouho čekat. Nyní herečka randí s fotografem Vladem Bohdanem (50). Sluší jim to, co říkáte?Foto: Martin Hykl Czech News Center / CNC / Profimedia

Katie Holmes (43)

Americká herečka uvedla, že si v době manželství s Tomem Cruisem (60) připadala jako malá holka a ne jako přitažlivá žena. To se ale změnilo v roce 2012, když podala žádost o rozvod. Média si všimla, že se začala více žensky oblékat a časopis Fitness dokonce její postavu označil za nejlepší způsob, jakým se mohla po rozchodu bývalému pomstít.

Důvodem k rozchodu měla být skutečnost, že herečka nechtěla, aby její manžel zatahoval jejich dceru do scientologické církve.

Foto: Profimedia.cz

Po rozchodu se Katie Holmes začala oblékat mnohem víc žensky a sexyFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám