Hlavní obsah

Největší sportovní fanoušci mezi celebritami

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sledování nejrůznějších sportovních utkání je forma oddychu a způsob, jak nejen mnohé slavné osobnosti tráví svůj volný čas. Zapálenou sportovní fanynkou je nejen vévodkyně Kate (39), ale také třeba herečka Taťjana Medvecká (67). Jakým disciplínám fandí?

Článek

U sledování sportu se člověk odreaguje, ale někdy má kvůli vypjatým momentům blízko k infarktu. Nadšené fanynky a fanoušky najdeme i mezi celebritami. Přečtěte si, jaké sporty rády sledují slavné tváře.

Vévodkyně Kate (39)

Manželka prince Williama (39) patří k nejsportovněji založeným členům britské královské rodiny. V rámci nejrůznějších oficiálních návštěv už si vyzkoušela celou řadu sportovních aktivit. Nedávno si třeba zahrála tenis v Národním tenisovém centru a pravidelně usedá také do hlediště Wimbledonu. Letos si nenechala ujít ani fotbalové EURO, kam v červenci vzala i nejstaršího syna prince George (8).

Foto: Profimedia.cz

Rozjásaná rodinka na tribuně letošního fotbalového EURAFoto: Profimedia.cz

Taťjana Medvecká (67)

Také tato česká herečka a držitelka Českého lva a dvou Thalií ráda sleduje, jak se hráči potí na hřišti. Jedním z jejích koníčků je totiž sledování fotbalu. Před tuzemskou ligou dává přednost světovým soutěžím a oblíbené týmy se u ní střídají. V minulosti fandila například Barceloně nebo Bayernu Mnichov. Vyhledává totiž rychlou hru plnou šancí. Tvrdí, že tím, jak se v jednotlivých mužstvech často mění hráči i trenéři, mění se i celkový duch hry.

Foto: Profimedia.cz

Kdo by to byl do herečky řekl, že má ráda fotbal. Ve výběrů týmů je ovšem dost přelétaváFoto: Profimedia.cz

Halle Berry (55)

Americká herečka a modelka není žádná něžná květinka, která by před ranami zavírala oči. Už od dětství fandí bojovým sportům. Jako malá sledovala anglický box a před televizí tak strávila hodně času. Nyní je pravidelnou divačkou nejrůznějších soutěží ve smíšených bojových uměních. Její vášeň je tak velká, že se dokonce pustila do natáčení filmu z tohoto prostředí. Snímek Modřiny, který bude mít na Netflixu premiéru v listopadu, režíruje a také v něm hraje hlavní roli.

Foto: Profimedia.cz

Halle Berry ve filmu ModřinyFoto: Profimedia.cz

Libor Bouček (40)

Sledování sportu je odreagováním i pro moderátora Libora Boučka. Má to tak trochu i v popisu práce, protože v minulosti moderoval fotbalové studio Ligy mistrů. Jeho srdcovým tuzemským klubem je Sparta a moderátor se nechal slyšet, že se těší, až na nějaký zápas vyrazí se synem. Albert se ale narodil teprve letos v březnu, takže si ještě nějakou dobu počká, než Spartě společně zafandí. Když jde o fotbal, stává se z Boučka podle jeho slov fanatik. Blízko má nejen ke kopané, ale rád se podívá třeba i na tenis.

Foto: Profimedia.cz

Fotbal si Libor Bouček rád také zahraje. Fotka je z roku 2006Foto: Profimedia.cz

Jack Nicholson (84)

Jestli se někdo může označovat za superfanouška amerického basketbalového týmu Los Angeles Lakers, pak je to jednoznačně Jack Nicholson. Utkání sleduje nejen v televizi, ale hlavně na ně vyráží přímo do haly, od roku 1970 je totiž držitelem permanentky. Není tedy divu, že ho v roce 2020 velmi zasáhla smrt jednoho z klíčových hráčů Kobeho Bryanta (✝45). „Tam, kde bylo všechno pevné, je najednou ve zdi velká díra,“ okomentoval tehdy nešťastné úmrtí.

Foto: Profimedia.cz

Na zápasech má herec VIP místo v první řadě. Na fotce je se synem Rayem (29)Foto: Profimedia.cz

Tereza Kadeřábková (30)

K fotbalu má od malička blízko i tato česká modelka. Její otec totiž působil jako fotbalový rozhodčí a už jako malou holku ji s sebou bral na zápasy. Vzhledem k tomu, že má navíc za manžela profesionálního fotbalistu Pavla Kadeřábka (29), je jasné, že poctivě sleduje zápasy německého Hoffenheimu, což je tým, za který její manžel hraje. V minulosti působila jako reportérka a informovala o dění v Lize mistrů.

Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Ke sportu má Tereza Kadeřábková blízko díky tatínkovi i manželovi Pavlu KadeřábkoviFoto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Michael Bublé (46)

Kanadský zpěvák měl kromě uměleckého snu ještě sen sportovní. Jako malý kluk se chtěl stát profesionálním hokejistou a nastupovat pravidelně na led za tým Vancouver Canucks. Odmalička nevynechal žádný zápas svého oblíbeného týmu a dodnes je jeho velkým fanouškem. Jedním z jeho hokejových vzorů byl dokonce Čech Ivan Hlinka (✝54), který za kanadský tým hrál mezi lety 1981 až 1983.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvák s pukem NHLFoto: Profimedia.cz

Reklama

Související témata:
Tereza Kadeřábková

Načítám