Hlavní obsah

Podzimní nehty: Trendy vás nepřekvapí. Klasika vede!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krátké minimalistické nehty, nebo dlouhé a hodně zdobené? Ať už preferujete jakýkoli styl, inspirujte se podzimními trendy barvami, které vládly přehlídkám na sezonu podzim/zima 2020.

Článek

Huňaté svetry a k tomu sladěné nehty v podzimních barvách. Kde jinde vzít inspiraci než z přehlídek. Jaké odstíny byly k vidění na módním mole? Vínová, zlatá francouzská manikúra nebo bílá. Tyhle barvy letos vedou.

Namočené ve zlatě

Francouzská manikúra je pořád v kurzu. Zkuste ji ale trochu jinak a konce nehtů si nalakujte metalickým lakem ve stříbrné, nebo zlaté. Pokud nejste zručné, naneste metalický lesk přes celý nehet. Tyhle barvy na podzim pofrčí.

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Marco de Vincenzo, kde modelkám ponořili do třpytek špičky prstů. Lak na nehty Color Hit, Sephora Collection, 95 Kč, odstín 72, prodává SephoraFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Francouzská manikúra v růžové

Francouzská manikúra mívá celý nehet nalakovaný průhledným nebo nude lakem a k tomu bílé konce. V případě značky Moschino udělali vizážisté celek nehtu růžovější, než je zvykem. Doporučujeme udělat to samé, nebo bílé konce vynechte a nehty přelakujte jen čistě narůžovo. (Průvodce světem růžových rtěnek: Jaký odstín je nej pro vás?)

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Francouzská manikúra z přehlídky Moschino. Lak na nehty Mavala, 169 Kč, odstín 180, prodává FAnn parfumerieFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Co nejdelší a černé

Vedle nehtů do rovna se objevily i ty pořádně dlouhé a špičaté. Pro někoho vrchol nevkusu, pro jiného ta správná špetka extravagance, která doplní outfit. Nebojte se také zdobení. Čím víc, tím líp! Tento styl očividně nezvládnete doma, pokud nevlastníte sadu na modeláž nehtů. Nezbývá než zajít ke zkušené manikérce. Nebo si vystačit jen s čistě černým lakem, který můžete zkombinovat s tím prvním metalickým. (Manikúra doma? Vyvarujte se těchto chyb!)

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Dávka extravagance z přehlídky The Blonds. Lak na nehty Essie, 155 Kč, odstín 88, prodává NotinoFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Červené a krátké

Krátké nehty nalakované na červeno. Existuje snad větší klasika? Opak předchozího stylu, který vychází vstříc klasickým minimalistkám. Červená je sexy, hodí se vždy a ke všemu. (Jak nosí červenou slavné dámy?)

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Přehlídka Badgley Mischka a červené nehty. Lak na nehty Revlon, 189 Kč, odstín 680, prodává FAnn parfumerieFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Čistě bílá

S bílou na nehtech je to obtížnější. Tenhle odstín vám neodpustí jedinou chybku. Zvolte pod něj podkladový lak, který nehet vyrovná. Žádné třpytky ani jiná barva, nechte vyniknout jen bílou na všech prstech. (Trend: Každý nehet jinou barvou)

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Nehty v bílé na přehlídce Mariny Hoermanseder. Lak na nehty OPI, 290 Kč, odstín Alpine Snow, prodává Opi ShopFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Temně vínová

Překvapivým trendem na léto byla na nehtech vínová barva. A z léta se dostává i do podzimu. Jak by ne, barva připomínající červené víno  nemůže chybět. Už se na ten podzim snad i těšíme, a vy?

Foto: Profimedia.cz, archiv firmy

Zleva: Nehty v dalším vášnivém odstínu na přehlídce Rodarte. Lak na nehty ICONails, Catrice, 75 Kč, odstín 34, prodává dm drogerieFoto: Profimedia.cz, archiv firmy

Anketa

Jakou barvu vyzkoušíte?
Zlatou
3,5 %
Růžovou
20,6 %
Černou
4,9 %
Červenou
18,8 %
Bílou
4,3 %
Vínovou
47,9 %
Celkem hlasovalo 11432 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Načítám