Hlavní obsah

Pravidla orálního sexu, bez kterých se neobejdete

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Foto: Jacob Lund, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Je to lahůdka, ne fuška. Nebo to bývá přesně obráceně? Záleží, co všechno o spojení úst a klína víte a čím se řídíte. V orálním milování totiž nikdy nebudete dobří, pokud nerespektujete šest zásadních pravidel, bez kterých vás milenec nezařadí mezi top milenecké špičky!

Článek

Kontakt úst a genitálu vyvolává mocné vzrušení, fyzicky i emocionálně. Citlivý jazyk patří k výkonným nástrojům rozkoše pro obě pohlaví, nicméně vždy je zapotřebí překonat jisté zábrany. K tomu, podle britské sexpertky Tracey Cox, potřebujete znát šest základních věcí.

1. Projevy odporu si nechte od cesty

„Fuj a blééé!“ Špinavý, smradlavý, moc tlustý, tenký… S penisem zacházejte jako s nutným zlem a orální sex bude příšerný. A to bez ohledu na to, jak mrštný jazyk máte a jaké zázračné techniky praktikujete.

Poskytovat partnerovi potěšení ústy by pro vás mělo být stejně naplňující jako pro něj. (Tedy alespoň téměř.) Nejlepší ústní sezení jsou ta, která jsou nabízena s nadšením, ochotou a radostí. Máte-li s tím problém, zapracujte na svém celkovém přístupu k sexu třeba pomocí psychoterapie a pokuste se být vůči felaci pozitivnější.

2. Ignorujte většinu toho, co vidíte v pornu

Porno je naprosto zavádějící. Techniku hlubokého hrdla, kdy je penis zasouván „až na mandle“ ženy, a muži zase tvrdě sají klitoris, berte jako inspiraci, ne realitu. „Kdyby tvůrci filmů pro dospělé ukázali, k čemu průměrný pár v posteli skutečně dospěje, diváci by usnuli nudou. Proto v zájmu svých zisků přehánějí,“ radí sexpertka.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Taky koukáš, co tam dělají? No nevím, takhle to asi provádět nebudemeFoto: LightField Studios, Shutterstock.com

3. Udržujte klín v čistotě

Každý den se sprchujte a udržujte své ochlupení pod kontrolou, ať už to představuje holení, voskování nebo pouhé zastřihování chloupků. Vulva a pochva by měly být šťavnaté a k nakousnutí. Špatné hygienické návyky a zápach rozhodně nejsou sexy! Totéž ctí i muži (alespoň v to člověk doufá). Vadí-li vám jejich přirozené pižmo, krátce před akcí nažeňte partnera do sprchy.

4. Pomáhejte si navzájem

„Myslím, že dobrá relace ve stylu ‚poznejme se navzájem‘ funguje dobře už popáté nebo šesté, co jste spolu spali. Je tomu tak proto, že jste překonali počáteční ostych,“ objasňuje Tracey Cox. V této fázi vztahu začněte tím, že budete mluvit o tom, co se vám líbí, nebo to názorně předvádějte. Požádejte, ať se vyjádří i protistrana. Nechte si od muže sát prst způsobem, který on miluje. Inspirujte se a techniku pak vyzkoušejte na penisu.

5. Tvrdošíjně netrvejte na svém

Vašemu bývalému se jemné kousání do předkožky líbilo. No a? Vy se například také nevyžíváte v análním milování, zatímco některé jiné ženy si život bez něj neumí ani představit.

I ty nejlepší erotické manuály, postupy a tipy zkrátka nefungují celoplošně, což by, upřímně řečeno, byla i pořádná nuda. Každému se líbí trochu něco jiného, proto sledujte, zda se milenci vaše počínání zamlouvá a buďte ve střehu, co se týče reakcí jeho těla. Partner je strnulý a v křeči? Pak si dejte pozor, co děláte, a nenuťte mu něco, o co nestojí.

6. Rozkoš si spravedlivě oplácejte

Orální sex by měl být vzájemný. Tracey Cox však vyvrací jeden mýtus. „Neříkám, že v rámci jednoho milostného setkání se u orálního sexu nutně musíte vystřídat. Jde spíš o to, že pokud partner chce orální sex, ale vám ho nikdy nedopřeje, odmítněte. Je to sobecké, nespravedlivé a naprosto nepřijatelné. Přirozeně se střídejte tak, aby ústní pozornost na klín byla mezi vámi vyrovnaná.“

Reklama

Načítám