Hlavní obsah

Podmaňte si milence orálním sexem

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Foto: G-Stock Studio, Shutterstock.com

Vlhké polibky v klíně a rej jazykem na nejcitlivější části pánského přirození patří k tomu nejlepšímu, co muži v posteli prožívají. Nejste si jistá svojí technikou? Vyzkoušejte nejlepší strategie, které každého milence katapultují do nejvyšších orgastických výšin!

Článek

Orální sex je jednou z nejoblíbenějších sexuálních praktik, což potvrzují všemožné ankety. Třeba ta, kterou zveřejnil server Superdrug Online Doctor, odhalila, že z více než tisícovky Američanů a Evropanů jsou orální praktiky důležité pro 73 procent mužů a 62 procent žen. Ústně uspokojit milence přitom není nic moc těžkého. Vlastně k tomu stačí několik málo kroků.

1. Opravdu se bavte

Němečtí neurologové jako jediní přesně lokalizovali penis v mužském mozku. Řídicí centrum, jemuž klacík v mozku odpovídá, je prý velmi malé, ale s pyjem a psychikou úzce spolupracuje. Aby bylo spokojené, je třeba věnovat pozornost jak pánskému rozkroku, tak mužskému egu. Stačí vykazovat nadšení pro věc, pak zabijete dvě mouchy jednou ranou.

Energie, aktivita a zapálení pro muže představuje silný podvědomý signál, který samce „zapíná“ jak dole, tak i nahoře. Pokud ze sebe ani občas nevydáte pochvalné zamručení, a navíc se u orálu tváříte, jako by vás mučili, zázraky nečekejte.

2. Odkoukejte, jaké věci na něj zabírají

Každý má nějakou fantazii, konkrétní techniku nebo sexuální pozici, která na něj zabírá víc než cokoli jiného. Vaším úkolem je zjistit, jak a čím partnera přivést k orgasmu. Slastně přivírá oči, když ho jednou rukou stimulujete, zatímco druhou držíte v sevření jeho varlata? (Ideální je, když střídáte ústa na přirození, ruku na varlatech a naopak.) Všímejte si řeči jeho těla, která ledacos prozradí. Ty odvážnější se pochopitelně mohou zeptat napřímo.

Foto: Fit Ztudio, Shutterstock.com

Muži potřebují nejen fyzickou, ale i psychickou podporuFoto: Fit Ztudio, Shutterstock.com

3. Budujte napětí – nejste ve fastfoodu

Ano, i pánové potřebují předehru! Toužíte-li po tom, aby váš milenec po pár dotecích explodoval a vydal ze sebe všechny kapky ejakulátu, servírujte mu hýčkání hezky postupně. Od předkrmu po dezert. Nejdřív se jen tak mezi řečí zmiňte, co s ním chcete dělat, pak mu olízněte ucho, rozepněte si podprsenku, která nejlépe vytvaruje poprsí, a pošimrejte ho na zádech. K erotogenním zónám patří i pupek a dolní část břicha. Dopřejte mu i sobě pár minut a budujte napětí nejprve skrz ruční práci, pak přidejte orální. Nezapomínejte, že nejcitlivější částí penisu je uzdička na spodní straně žaludu.

4. Využijte vakuum

Vakuové pumpy jistě znáte. Víte, na jakém principu pracují? Díky silnému podtlaku, který pumpa vyvine, se do penisu vžene mnohem více krve. Pyj se zároveň mírně zvětší a zcitliví, což znamená, že se stane vnímavější vůči stimulaci. Vaše lačná ústa mohou vakuovou pumpu simulovat! Po vsunutí penisu navlhčené rty pevně semkněte a nasajte okolní vzduch. Částečné vakuum přináší nové vjemy – a lze ho ještě víc vytunit. Jen se špičkou jazyka dotkněte hlavičky pánského přirození a zkuste krouživé a točivé pohyby! (Předem nacvičte na vlastních prstech, ať máte přehled, co milenec cítí.)

5. Pohrávejte si s načasováním

Pokud znáte milencovo tělo a rozpoznáte, kdy se blíží k vyvrcholení (zaměřte se na tempo dýchání i změny zabarvení pokožky), využijte toho k laškování. Partnera vyburcujte téměř k orgasmu, ale těsně před ním se stáhněte. Vybuchne, až vy budete chtít, ne dřív! Užijte si tu moc! A aspoň někdy navrhněte, že zkusíte i něco nového. Kreativní milenka totiž neusíná na vavřínech.

V kurzu jsou lubrikační gely s příchutěmi (třeba divokou třešní nebo čokoládou), dále pak mentolová žvýkačka nebo kostka ledu v ústech, škrticí kroužky na penis či provázky a další nástroje k podvazování pánské chlouby a varlat. Tenhle fígl vede k příjemnému prodloužení prodloužení erekce s výraznějším orgasmem a silným výstřikem. Všechno se přitom dá s orálním sexem báječně kombinovat.

Reklama