Hlavní obsah

Zimní milování. Pět pozic, které zvládnete pod peřinou

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Foto: wavebreakmedia, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Zima je sezona mazlení. Přitulte se k partnerovi a z fyzického kontaktu vytěžte co nejvíc. Třeba silnější imunitu či pozitivní naladění mysli. A ne, nemusíte mrznout. Když zvolíte správné pozice, pohodlně se vejdete pod jednu peřinu!

Článek

Možná trpíte na chladné ruce a nohy a k „provoznímu režimu“ potřebujete vyšší teploty v místnosti, jinak si nesundáte ani svetr. Co vás zahřeje? Paradoxně činnost, která vyžaduje částečnou nebo úplnou nahotu. Sex!

Milování uvolňuje oxytocin a endorfiny, které podporují dobrou náladu, posilují vzájemné pouto mezi partnery a navíc se starají o produkci protilátek, jež snižují riziko nachlazení. Tak si klidně nechte ponožky, zapalte svíčky a přes oba přehoďte huňatou deku. Krev se vám za pár minut rozproudí, protože u tření dvou těl to ani jinak nejde. A jak že se to vlastně máte natočit? Z těchto poloh si určitě vyberete.

1. Lední medvěd

Partnera požádejte, aby si sedl, a vy se mu uvelebte v klíně čelem k němu. Peřinu omotejte okolo vás, budete jako v bavlnce. V pohybech jste aktivní oba. Vy děláte spíš klouzavé pohyby, milenec vám pomáhá pažemi a nadzvedává vaše pozadí. Pozice je vhodná pro romantické spojení, líbání i klitorální orgasmus, protože se při ní poštěváček tře o partnerův podbřišek.

2. Klidnější piánko v misionáři

Misionář je fyzicky nenáročná poloha, která se dá vytunit vypodložením pánve. Lehněte si na záda, pod pánev si dejte polštář, aby byl průnik penisu co nejhlubší a aby měl partner velmi těsný kontakt s vaší stydkou kostí a klitorisem. Při troše šikovnosti si užijete a zároveň budete stále zachumlaní tak, že nepřijdete o nakumulované teplíčko! 

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Pěkně v teple pod peřinou... Zimní sex vás zahřejeFoto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

3. Tolik opěvované lžíce

Dá se za ni schovat větší bříško, únava i nevyčištěné zuby. Poloha lžiček, kdy partneři leží na boku v řadě za sebou, se dost podceňuje. Jedná se o skvělou zimní pozici, jakkoli působí lenivě. Zadek, který bývá studenější, přitiskněte k milenci a pěkně si ho zahřejete. Držíte-li nohy těsně u sebe, bývá sice složitější pečovat o klitoris, ke kterému není dobrý přístup, ale na druhou stranu si místo něj mohou užít vaše prsa – jak na bradavkový orgasmus? Stačí, když partner spodní ruku protáhne pod vaším bokem.

4. Jezdecká pozice trochu jinak

Britská sexpertka Tracey Cox říká, že v pozici „partnerka nahoře“ se milují ženy, které znají svoji cenu. Užívají si totiž sex ve vlastní režii, řídí hloubku pronikání penisu a užívají si obdivné pohledy svých milenců. A má pravdu. Koníček je chlípný, divoký a na zážitky intenzivní. Zkuste ho přizpůsobit aktuálním podmínkám a místo vzpřímeného sedu si lehněte naplocho na partnera a lokty položte na obě strany jeho tváře. Klitoris dostane tolik pozornosti, kolik si zaslouží. Klouzejte po milencově trupu a zvyšujte tělesnou teplotu…

5. Zkřehlý pejsek

Psí pozice patří k pěti nejčastěji praktikovaným polohám vůbec. V mužích probouzí zvířecí pudy, ženy si chválí podporu svých fantazií. Koneckonců, když s milencem nemáte oční kontakt, je milování víc anonymní, tedy při něm můžete snít, o čem chcete. Jenže klasická verze této polohy se pod jednou dekou provozovat nedá, ovšem když si lehnete na břicho, roztáhnete nohy a muž si lehne na vás za podpory vzepřených rukou, je to jiná písnička. Partnerovi pomáhejte lehkými přírazy, a pokud budete chtít, přejděte i k análnímu milování. „Už je ti teplo, děvče?“ „Teplo, dědečku Mrazíčku, teplo.“

Reklama

Načítám