Hlavní obsah

Přemýšlíte o změně?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rádi byste změnili svoji zdravotní pojišťovnu? Čas máte jen do konce června. Pokud nestihnete podat přihlášku do 30. 6. 2013, budete muset čekat další rok.

Článek

Zdravotní pojišťovnu lze změnit pouze jednou za rok, a to k 1. lednu následujícího roku, a navíc je potřeba podat přihlášku minimálně 6 měsíců před tímto termínem. Pokud chcete změnit zdravotní pojišťovnu k 1. 1. 2014, je ten správný čas podat přihlášku, jelikož ti, kteří podají přihlášku po 30. 6. 2013, musí počítat s tím, že budou moci přestoupit až k 1. 1. 2015.

Proč ZPMVČR?

Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra České republiky má více než 1,2 milionu klientů. Hlavní výhodou této zdravotní pojišťovny s kódem 211 je její finanční stabilita, a jelikož má smlouvu s více než 25 000 smluvními lékaři, je samozřejmostí, že vás ošetří kdekoli v ČR. Mezi příspěvky, které nabízí, patří například příspěvek až 3000 Kč při darování krve či krevní plazmy, 500 Kč na libovolná očkování, dále až 2000 Kč na rovnátka pro dítě či 800 Kč pro těhotné či kojící maminky.

Podejte si přihlášku včas!

Zajímavé výhody

Už přemýšlíte, kam letos na dovolenou? Pokud ano, určitě chcete, aby dovolená proběhla bez jakýchkoli problémů. Proto je dobré se zajistit pro případ, že by se přece jen něco přihodilo. Zdravotní pojišťovna s kódem 211 myslí právě i na toto, a tak svým klientům nabízí možnost si sjednat opravdu výhodné cestovní pojištění.

Další výhodou je Karta života. Jedná se o souhrn důležitých údajů o zdravotním stavu pojištěnce. Pomáhá například v případech, kdy je pacient v bezvědomí, a lékaři tak přes Kartu života jednoduše zjistí, jaké osoba užívá léky, na co je alergická, zda trpí nějakou chronickou nemocí či jaké prodělala operace. Dále je v Kartě života zaznamenán kontakt na osobu blízkou a ošetřujícího lékaře. Tato karta je výhodná i pro seniory, jelikož právě starým lidem dělá potíže si zapamatovat všechny léky, které užívají. Karta života je samozřejmě zdarma.

Nabídka cestovního pojištění vás nadchne

Doporučte ZPMVČR, a získejte 500 Kč

Jste spokojeným klientem? Doporučte ZPMVČR svým příbuzným, přátelům či kolegům, a získejte 500 Kč za každého z nich. Příspěvek pak můžete využít na cokoli, co souvisí se zdravím, jako jsou různé preventivní prohlídky, očkování, vitaminy, školy v přírodě, vstupy do solné jeskyně či bazénu a mnoho dalšího.

Další zajímavostí je, že Zdravotní pojišťovna Ministerstva vnitra ČR vytvořila projekt Zdraví jako vášeň, který se zajímá o zdraví a zdravý životní styl. Podívejte se na webové stránky projektu nebo se rovnou staňte fanouškem na facebookových stránkách.

Načítám