Hlavní obsah

Punkové boty podle celebrit. Kdo je nosí?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Nedovolte, aby vaše punkové období skončilo. Romantika ať jde stranou! Pusťte do svého života boty s robustní podrážkou, které byly ve středu zájmu i v devadesátých letech. Které slavné ženy si je zamilovaly?

Článek

Robustní boty jsou stále populárnější a oblíbila si je například hvězda upírské ságy Stmívání Kristen Stewart (30), která je miluje natolik, že je vynáší i na červený koberec. Existuje mnoho výrobců, typů i názvů těžké obuvi s robustní podrážkou (např. gladiátorky, kanady či biker boots), ale celebrity dávají přednost jediné značce: martenskám, pro které je typické žluté prošívání.

K čemu nosit boty s vysokou podrážkou

Obuvi s masivní podešví si nejde nevšimnout a lze ji nosit opravdu s čímkoliv. Sexy look vykouzlíte s krátkými minišaty a průsvitnými podkolenkami, ležérní zase s teplákovou soupravou nebo pohodlným overalem. Nosí se ale i k modrým džínům, praktickým kapsáčům nebo koženým sukním. A bez ohledu na příležitost vypadají vždy skvěle.

Nejoblíbenější robustní boty jsou v černé barvě, ale k sehnání jsou i v pestřejších variantách: od třešňově červené po divočejší vzor v podobě leopardího potisku až po třpytivé zlaté či kovové stříbrné odstíny. A záleží jen na vašem vkusu, zda vám padnou do oka kotníkové boty na šněrování, nebo zdobené přezkou.

Které známé celebrity je nosí a jaký look bude slušet i vám? Inspirujte se!

Irina Shayk (34) 

Ruská modelka a bývalá partnerka hollywoodského krasavce Bradleyho Coopera (45), s nímž má tříletou dceru Leu, miluje zajímavé prvky. Outfit na snímku vyšperkovala originálními světlými džínami s potiskem křížů, černou koženou bundou do pasu a crop topem, který odhaluje její vypracované břicho. Celý model dotáhla černými botami s přezkou.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayk dává v civilu přednost jednoduché móděFoto: Profimedia.cz

Gigi Hadid (25) 

Někdy i zdánlivě nesourodá sestava může mile překvapit. Červená tepláková souprava, černá minikabelka do ruky a stylové boty s masivní podešví jsou ideální pro denní pochůzky nebo oběd s přáteli. Ležérní a přitom šik, to je styl jedné z nejžádanějších modelek, která se v současnosti těší na svého prvního potomka.

Foto: Profimedia.cz

Gigi Hadid se oblékla do červeného teplákového kompletu a klidně v něm vyrazí mezi lidiFoto: Profimedia.cz

Bella Hadid (23) 

Druhá polovina slavného sesterského dua rovněž sází na stylovou obuv v pánském stylu. Mladší sestra zkombinovala nízké černé polobotky, volné kalhoty s vyšším pasem, top na knoflíčky a oranžovohnědé kožené sako. Populární topmodelka moc dobře ví, co se nosí, a cool obuv nesmí v jejím botníku chybět. Znáte líčení foxy eyes podle Belly Hadid?

Foto: Profimedia.cz

Bella Hadid dává přednost slušivým kalhotovým modelůmFoto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo (32) 

Namibijská modelka, která je vdaná za amerického zpěváka skupiny Maroon 5 Adama Levina (41), má k módě rovněž kladný vztah. Tentokrát vsadila na rebelský vzhled – do ulic vyrazila v tzv. ripped džínách. Roztrhaný denim, kostkovaná košile kolem pasu, černé tílko a výrazný řetízkový náhrdelník jsou prostě známkami punku. A stylové obutí v podobě fialových kotníkových bot s okopanou špičkou je jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Behati Prinsloo vsadila na kombinaci džínů, sexy tílka a vyšší obuviFoto: Profimedia.cz

Nicole Richie (38) 

Módní návrhářka a herečka, adoptivní dcera zpěváka Lionela Richieho (71), se do komplikovaných stylových kombinací pouští nerada. Na nákupy raději zvolila volnočasový outfit, ve kterém se cítí jako ryba ve vodě. Na krátkých džínových kraťasech, volném tmavém svetru a pohodlných nízkých kožených polobotkách není co zkazit. Jednoduché a slušivé.

Foto: Profimedia.cz

Na nákupech s dcerou Harlow (12) ukázala Nicole Richie štíhlé nohy v kraťasech pod zadek. A k nim obula nízké martensky. Proč ne?Foto: Profimedia.cz

Bez bot se nikdo z nás neobejde. Už jste někdy přemýšleli, že byste si nechali obuv ušít ručně u opravdového ševce?

Reklama

Načítám