Hlavní obsah

Největší novinářské kachny: Kterým jste naletěli vy?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Otevřít si denní tisk a zjistit, že vás tak trochu předčasně pohřbili nebo jste těhotní, aniž byste o tom měli tušení? To není úplně ideální start dne. Komu ze známých osobností se to stalo? A žije ten Elvis?

Článek

Nedávno se objevila zpráva, že Brad Pitt (56) a Jennifer Aniston (50) to dali zase dohromady, a dokonce se zasnoubili. Zřejmě platí přání otcem myšlenky, protože o nich dvou se to píše od chvíle, kdy se Brad rozešel s Angelinou Jolie (44). Některá média dokonce přinesla zaručené informace o tom, co při zásnubách jedli a pili. Později se samozřejmě ukázalo, že ani tentokrát to není pravda a že jsou stále jen exmanželé, kteří se mají rádi. Škoda.

Hlavním hrdinou podobných novinářských kachen se stal ze showbyznysu už kdekdo. Tu se herec dozví, že je po smrti, tu dají novináři dohromady dvojice, které se sotva znají, apod. Některé celebrity to ženou k soudu, jiné se „jen“ rozčílí a někdo se nad tím i pobaví.

O kterých známých osobnostech se objevily v médiích informace, které nebyly tak úplně pravda?

Princ Philip: Odešel (z veřejného života!)

Manžel britské královny se v roce 2017 rozhodl ve věku 96 let odejít z veřejného života a užívat si zasloužený odpočinek. Na věčný odpočinek ho ovšem poslal deník The Daily Telegraph a připojil také informaci o tom, kam bude převezeno jeho tělo. Deník zřejmě zveřejnil předpřipravený nekrolog vévody z Edinburghu namísto zprávy o tom, že bude mít poslední vystoupení na veřejnosti. Později se omluvili.

Foto: Profimedia.cz

Tahle mystifikující zpráva se šířila rychlostí blesku. Jak na ni asi reagoval známý vtipálek, prince Philip?Foto: Profimedia.cz

Vévodkyně Kate: Počtvrté těhotná?

Manželka prince Williama (37), vévodkyně z Cambridge, je ostře sledovaným členem královské rodiny. Je pečlivě zkoumáno, co řekla, jak to řekla, co měla na sobě i jak si držela ruce. A jen si položí dlaně na břicho, mají všichni jasno! Je těhotná, čtvrté dítě je na cestě! Říká se, že William by se nebránil jít ve stopách své babičky a měl by klidně čtyři děti. A vévodkyni Kate (38) mateřství velmi naplňuje. Ale podobně se spekulovalo a sázky byly uzavírány i ohledně jejích předešlých těhotenství... Nakonec to vždy prozradili, tak se nechme překvapit.

Foto: Profimedia.cz

Na dostizích v Ascotu se Kate skvěle bavila a v jednu chvíli neuhlídala ruce. A zaručená zpráva byla opět na světě...Foto: Profimedia.cz

Lady Gaga a Bradley Cooper: Tam to jiskří!

To, že se umělci často sblíží při intenzivní práci na společném projektu, není nic neobvyklého. Jenže společná deska či film ještě neznamená, že se ti dva do sebe musí bezhlavě zamilovat. Když do kin přišel film Zrodila se hvězda (2018), kde milostný pár tvořila Lady Gaga (33) a Bradley Cooper (45), okamžitě se vyrojily drby, že ti dva prostě spolu něco mají. Byli tak autentičtí! A když se zpěvačka rozešla se svým snoubencem, následně s Bradleym vystoupili na předávání Oscarů s písní z filmu a on nakonec ohlásil rozchod s partnerkou Irinou Shayk (34), měli všichni jasno. Ti dva jsou pár. Nebo možná ne, ale měli by být...

Foto: Profimedia.cz

Po Oscarech už si byli jistí všichni... A oni dva? Lady Gaga dávno randí s jiným a Bradley tráví volné chvíle s dcerkou Lea de Seine, které budou tři rokyFoto: Profimedia.cz

Elvis žije?!

Král rock'n'rollu předčasně zemřel ve věku 42 let a oficiální příčinou smrti byl srdeční infarkt, i když se mluví o předávkování drogami. Konspirační teorie ovšem jeho smrt zpochybňují. A tak se čas od času objeví zaručené zprávy o tom, že svou smrt fingoval, protože jej sláva vyčerpávala, a dokonce po něm vláda a FBI chtěly, aby donášel... Tak začal předstírat zlomeného umělce a pár hodin před tím, než se našlo jeho tělo, prý byl na jeho pozemku spatřen černý vrtulník. Tyto teorie ovšem pracují s tím, že by se měl nakonec vrátit. Tak uvidíme!

Foto: Profimedia.cz

Letos by oslavil 85. narozeniny, takže jestli někdy uvažoval o návratu z Bermud, už je na časeFoto: Profimedia.cz

Iva Frühlingová: Infarkt?

Je to jen pár týdnů, kdy byli v šoku přátelé i fanoušci populární zpěvačky Ivy Frühlingové (37). Na jejím facebookovém profilu se objevila zpráva, že zemřela na infarkt. Stránku jí ale napadl hacker a zpěvačka ihned podnikla právní opatření. Musela to být velmi nepříjemná zkušenost, ale jestli platí pověra o falešném pohřbení, tak zpěvačku čeká dlouhý život.

Foto: Profimedia.cz

Dozvědět se z vlastního profilu, že nejste mezi živými, to asi nechce nikdoFoto: Profimedia.cz

Veronika Arichteva: Nečekáš? 

Věk na to má, s manželem jsou idylický pár, tak na co čeká? Herečku Veroniku Arichteva (33) ohledně těhotenství propírají v médiích velice často. A když se svěřila, že by se s manželem miminku nebránili, bulvár přitvrdil. Jen na fotce nestojí s řádně zataženým břichem, ve správné pozici nebo si vezme si volnější šaty, vyrojí se dotazy na jejím instagramovém účtu a články v médiích. Ona je zatím s humorem sobě vlastním komentuje a těhotenství vyvrací. Ale příjemné to pro ni být nemůže.

Foto: Profimedia.cz

Veronika na netaktní otázky reagovala mimo jiné tím, že holt váží víc než před rokem, kdy dřela ve StarDanceFoto: Profimedia.cz

Marek Vašut se umí bránit!

Některé lži a kachny brzy vyšumí, a tak si některé známé osobnosti už zvykly, že je to jakási daň za slávu. Ale když je to přes čáru, tak se ozvou. A jde se k soudu. To udělal Marek Vašut (59), když se objevily informace o jeho depresích a zvrhlém sexuálním životě. Nenechal si to líbit a nakonec vysoudil odškodné ve výši jednoho milionu korun! Podobně uspěl i spisovatel Michal Viewegh (57) nebo herečka Dagmar Havlová (66).

Foto: Profimedia.cz

Ano, ke slavným lidem určitá míra odhaleného soukromí patří, ale když je překročena hranice, je třeba se ozvat. A to přesně Marek Vašut udělalFoto: Profimedia.cz

Reklama