Hlavní obsah

Radmila (48): Celý život bojovala s váhou. Letos ale za půl roku shodila 20 kilo!

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radmila o sobě říká, že nikdy neměla vyloženě štíhlou postavu. Když loni na podzim přestala kouřit, její váha ještě vzrostla – a to na celý metrák! Pár měsíců nato ale začala dodržovat nové stravovací návyky a do půl roku měla o dvacet kilo méně. Co udělala jinak?

Článek

Když Radmila (48) loni přestávala kouřit, ze všeho nejvíce se bála, že ztloustne. Vždycky totiž měla trochu nadváhu a další kila navíc by se jí vůbec nehodila. Její obavy se naneštěstí vyplnily a přibírání se skutečně nevyhnula. Dostala se až na váhu 100 kilogramů, což bylo i na její 172 centimetrů vysokou postavu už celkem dost.

Radmila přitom nejedla úplně špatně, snažila se vybírat spíše zdravé potraviny, stejně tak sportu věnovala několik hodin týdně. Jejím hlavním problémem bylo, že si absolutně nedokázala jednotlivá jídla správně načasovat a především pak hlídat zkonzumované množství.

Letos zkraje roku zašla pro radu k výživovým odborníkům a následně začala pracovat na změně některých návyků. A to, co celou dobu dřelo, se najednou rozjelo – během půl roku měla dvacet kilo dole! Jaké zásadní změny udělala? A jak vypadá Radmilin jídelníček dnes? To se dozvíte ve videu.

Co na Radmilinu proměnu říkáte?

Reklama

Načítám