Hlavní obsah

Rozjeďte to se zavázanýma očima: Tyhle sexy hrátky se vám i jemu budou líbit

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Už jste zkoušeli sobě nebo jemu zavázat oči? Máme pro vás tipy, jak si to opravdu užítFoto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Reklama

Jste připravení a svolní? Ideální kombinace k takové malé erotické hře… Proč partnerovi zavázat oči a co si připravit bokem? Tohle pozvedne vaše milování na vyšší úroveň!

Článek

Čechům sexuální experimenty vůbec nejsou cizí. Třeba na Přírodovědecké fakultě Univerzity Karlovy vznikl unikátní výzkum, který z výpovědí 3688 mužů a 3270 žen jasně dokládá, že našinci milují orální sex. Ovšem ani BDSM praktiky nestojí v pozadí. Například svazování si vyzkoušelo 37 procent mužů a 28 procent žen a dokonce i sex se zvířetem má za sebou 5,8 procent Češek a 4,4 procent mužů. Takže Češi a puritáni? Ani náhodou. Naopak to ti „naši“ umí rozjet!

Pokud tedy vy upřednostňujete misionáře v přítmí, nejdete s dobou a sexuálně „pokulháváte“. Co takhle zkusit si erotickou deprivaci zraku? Její výhody nejdou ignorovat!

Jako na miskách vah

Vzpomeňte si, jak mimořádné vnímání mají nevidomí. Aby jejich mozek mohl dekódovat smyslové informace a kompenzovat poškozený zrak, je u těchto lidí výrazně posílena funkce ostatních smyslů. Nevidomí tak slyší sotva rozeznatelné zvuky a rozlišují jemné chuťové a pachové rozdíly. Navíc jejich hmat je tak vyvinutý, že jim umožňuje číst a i psát Braillovým písmem. Už cítíte ten potenciál a motivaci?

Podle americké sexuální antropoložky a návrhářky šperků Betony Vernon účinky erotické deprivace můžete zařadit do jakékoli fáze sexuálních hrátek a kombinovat je s jinými typy stimulace.

Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Když nevidíte, jsou silnější všechny ostatní smysly. Není nad trochu neočekávané doteky...Foto: sakkmesterke, Shutterstock.com

Zaslepováním k extázi

„Když submisiva dočasně připravíte o zrak, vytvoříte tím silný psychosenzorický nástroj a vzrušující faktor překvapení, protože mozek nebude rozeznávat rozdíl mezi očekávaným a skutečně navozeným vjemem,“ popisuje experimentátorka ve své Budoárové bibli s tím, že zkomponujete-li seanci tak, aby submisiv neviděl pomůcky nebo netušil, jakých vjemů se může dočkat, mozek nebude mít šanci, aby na ně tělo s předstihem připravil. Tak se posílí dopad každého vjemu, který dominant „oslepenému“ partnerovi chystá. Nejspíš teď víte, co budete dělat večer…

Erotickou deprivaci nejúčinněji navodíte pomocí masky na oči, která se dá zakoupit v erotickém obchodě, ale stejně dobře si vyhrajete s kravatou, pruhem hedvábí, šátkem nebo šálou, které najdete doma. V případě, že do toho půjdete, nachystejte si i jinou výbavu typu šimrátka, jemný bičík, latexové rukavice, vibrátor a lubrikant. „Hodně se osvědčuje použít i submisivův oblíbený parfém, kousek čokolády nebo pár plátků šťavnatého ovoce,“ doporučuje antropoložka. A dál?

Foto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock.com

Dopředu si řekněte signály, které značí stop, a pak se nechte unášet tajemnou sexuální hrouFoto: Kiselev Andrey Valerevich, Shutterstock.com

Vplutí do temnoty

Požádejte druhého, aby se položil, posadil nebo si klekl na všechny čtyři. Až se uvelebí, zavažte mu oči a ujistěte se, že mu maska nepůsobí nepohodlí a že zaručuje úplnou tmu. Od této chvíle je nutné s milencem udržovat kontakt. Není povoleno odcházet!

Dopřejte partnerovi chviličku na „nasátí“ atmosféry a utřídění myšlenek. Mluvte tichým, klidným hlasem. Máte-li puštěnou hudbu, ztlumte ji. (Nevidomým zostřuje sluch.) Pak už můžete zašeptat, co a jak chystáte. Ale pozor, nepřiznávejte se hned. Jedině tak vystupňujete sexuální tlak a napětí. Hrajte si… Zašimrání, olíznutí, polibek, sevření, škrábnutí, plesknutí, prohrábnutí vlasů… Každá vaše činnost a gesto se v partnerovi znásobí!

„Dávejte pozor, abyste v rámci jedné seance nenavozovali příliš mnoho různorodých vjemů. Vyberte si jich jen pár. A taky muže nenechte ejakulovat, pokud k tomu ještě nedozrál čas. Snažte se ho rozptýlit tím, že se začnete věnovat jiné části těla nebo jinému smyslu. Můžete mu například předložit lžíci oblíbené zmrzliny. V závěru seance nesnímejte partnerovi masku bez předchozího upozornění. Vinou nečekaného oslnění by se totiž mohl z rajských výšin zřítit,“ uzavírá Betony Vernon. Dáte na její rady?

A jak to máte vy, už jste si navzájem zavazovali oči?

Reklama

Související témata:

Načítám