Hlavní obsah

15 věcí, které vás dovedou k bouřlivému vyvrcholení

Foto: isifa

I vy můžete mít orgasmus, o jakém se vám dosud nezdáloFoto: isifa

Reklama

Víte, co je to mokré sedlo? Jeden z patnácti tipů, který napomáhá famóznímu a tomu jedinému opravdovému vyvrcholení! Stačí málo a i vy můžete zažít bouřlivý výbuch slasti!

Článek

S vyvrcholením je to jako s Ježíškem. Nikdo ho nikdy neviděl, ale všichni na něj věří. Proto portál loveandhealth.info sestavil seznam užitečných rad, jak ho co nejpravděpodobněji polapit, intenzivně prožít a maximálně užít. Zde jsou nejlepší z nich:

1. Předvídejte sex

„Mnohé ženy zjišťují, že v případě, že stráví nějaký čas fantazírováním o nadcházejícím pohlavním styku, mohou používat svou mysl k představivosti čili připravit se na něj fyzicky i emocionálně, čímž se naučí zjišťovat, co na ně působí: od romantických příběhů po videa,“ říká sexuální terapeutka Cynthia Lief Ruberg z Ohia, která dodává, že pak je dosáhnutí orgasmu snazší.

2. Uvolněte se, prosím

Emocionální napětí negativně ovlivňuje sexuální odezvu. Takže, poslouchat hudbu, dát si horkou koupel, číst knihu… Prostě dělat cokoli, co funguje, aby se tělo i mysl uvolnily.

3. Nerozptylujte se

„Ženy často zjišťují, že jejich mysl je přeplněná seznamem úkolů, které je rozptylují, a hlavně obav typu mnoho světla v místnosti, příliš hluku, pohyb domácích zvířat a další,“ popisuje terapeutka. Co doporučuje? Už žádná sabotáž vášně! Zhasněte, ztište, vyhoďte!

4. Odstraňte vztek

Je těžké milovat se, když se zlobíte na svého partnera, protože ženy vyžadují spojení srdcí ještě před „spojením genitálií“. Vyčistěte vzduch konstruktivní hádkou, vyříkejte si to.

5. Mějte víru ve vlastní schopnosti

„Jinými slovy, mysl převede do těla to, čemu budete věřit,“ popisuje Cynthia. Takže chcete-li být sexy, nic vám nebrání. Zavřete oči a vžijte se do role třeba sebevědomé kurtizány!

6. Počítejte všechna óčka

Honíte se za vaginálním orgasmem, protože ten klitoridální považujete za méněcenný? „Tato falešná víra pochází od Sigmunda Freuda, kvůli kterému si ženy myslí, že když dosahují orgasmu jen stimulací klitorisu, trpí poruchami,“ říká terapeutka. „Přitom všechny orgasmy jsou platné bez ohledu na to, jak k nim došlo.“ Takže hurá na poštěváček, naslinit, promazat, zduřit a uspokojit. A pokud milujete orální sex, sedněte si mu na obličej. Pysky se otevřou a vy zemřete na rozkoš!

Foto: thinkstock

Vpusťte na svou cestu za super vyvrcholením i svého partneraFoto: thinkstock

7. Udělejte si čas na hraní

Komu by se chtělo milovat se, když hodiny ukazují jedenáctou večerní? Ruberg uvádí, že kdyby si lidé v tento čas udělali čas na hraní třeba i bez předehry, a nečekali tak na „spontánní setkání“ v sobotu odpoledne, měli by větší jistotu dobrého sexu. A orgasmu.

8. Komunikujte

Otevřená komunikace má zásadní význam pro sexuální uspokojení. Slova jsou nejlepší, ale vedení ruky partnera může fungovat také.

9. Zasvěťte partnera

Je dobré vědět, kdeže máte ten svůj bod G, a pak o něm říct milenci. Takže jak nejlépe pátrat? „Sedněte si do podřepu - anebo úplně nejlíp za záchod,“ radí britská sexpertka Tracey Cox. „Naneste si na prst lubrikant a vsuňte jej do pochvy tak, aby se prst dotýkal přední stěny pochvy, takže ho v postatě namíříte směrem k břichu. Chvilku pátrejte, bod G samou radostí trochu nateče, aby bylo možno ho prozkoumat.“

10. Trénujte nanečisto

„Masturbační večírky" v soukromí jsou užitečné pro ženy, které mají problémy se při sexu odvázat a ztratit kontrolu. Hluk a grimasy při onanii mohou přispět ke zvýšení komfortu a snížení strachu z toho mít orgasmus. Těžko na cvičišti, lehce na bojišti...

11. Buďte nahoře

„Pokud si zakládáte na bodu G, je pro vás tato poloha jako stvořená. Prohněte se v zádech, zakloňte se, drážděte si poštěváček a můžete se přivést k vyvrcholení,“ doporučuje Tracey Cox.

12. Používejte hračky

Třeba takový vibrující jazyk je vítaným zpestřením… Když je poštěváček dostatečně vzrušený a připravený, nechte partnera, aby k němu přiložil jazyk, o který z druhé strany opře hlavici malého vibrátoru. Neskutečné!

13. Zkuste mokré sedlo

Pokud nedospějete orgasmu jinak než masturbací, zkuste do ní zainteresovat i muže. „Proč by žena nemohla nanést lubrikant na oblíbenou část těla svého milého a pak se o ni třít přirozením?“ ptá se americký sexuolog Paul Joannides. Oblibě se těší záda nebo stehno.

14. Ovládejte svaly poševní stěny

Svaly kolem pochvy pomáhají přivést krev do pohlavních orgánů a tím podporují vzrušení. Když jsou navíc vytrénované Kegelovými cviky, mohou pomoci vyvolat orgasmus, nebo ho učinit intenzivnějším.

15. Zavěste hlavu přes okraj postele

U některých žen to může zvýšit vzrušení a sexuální napětí či vyvolat orgasmus. Nahrnutí krve do hlavy je fajn. Už to máte za sebou?

A jaká zaručená rada pomáhá k orgasmu vám?

Reklama

Načítám