Hlavní obsah

S dětmi na výstavu hraček!

Foto: anahatra.cz

Zahájení výstavy hraček AnahátaFoto: anahatra.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte, jak naložit s prázdninovým víkendem? Vyrazte spolu s dětmi do Prahy za originálními hračkami! Nedaleko Karlova mostu jsou vystaveny pestré látkové kapsáře i veselé hračky. A jelikož je charitativní výstava „Léto plné hvězd“ prodejní, můžete si nového kamaráda přivést rovnou domů!

Článek

Umělecká agentura Anaháta (www.anahata.cz) letos pořádá již 15. ročník tradiční prodejní výstavy výukových látkových hraček. Originální hračky jsou vhodné i pro postižené děti. Jsou totiž vyrobeny z přírodních materiálů, převážně z bavlny a plátna a vyplněny jsou i vatelínem. Dají se proto snadno prát, jejich údržba není nikterak náročná a všechny jsou vhodné i pro děti trpící alergií.

Lákají na SuperStar

Specialitou jsou i společenské hry vhodné pro nevidomé děti. Ty si pak díky bystrému hmatu mohou zahrát pexeso, piškvorky nebo i klasiku Člověče, nezlob se. Organizátoři připravili program i pro mladé slečny! Mohou totiž vyhrát rande s Mirem Šmajdou nebo dárek od Martina Chodúra. Podmínkou je zakoupení hračky na výstavě nebo na internetu (www.anahata.cz) v minimální hodnotě 50 korun. Pak už jen stačí vhodit anketní lístek do boxu na výstavě nebo (pro mimopražské) přihlášku zaslat na e-mail: anahata.hracky@seznam.cz s vyplněným jménem, příjmením, adresou, telefonem a e-mailem (u dětí mladších 15 let nesmí v příloze chybět nascanovaný podpis rodičů, že s účastí v soutěži souhlasí). Už brzy proběhne losování a výherkyně bude o své výhře včas informována! Nezapomeňte napsat do předmětu heslo Soutěž – Miro Šmajda nebo Soutěž – Martin Chodúr!

Foto: anahata.cz

Originální hračky jsou i pro alergikyFoto: anahata.cz

Je to charita!

„Léto plné hvězd“ nezapomíná ovšem ani na seniory. Na několik večerů je připraven nějaký koncert či pořad. A co je na celé výstavě nejlepší? To nám prozradila autorka hraček Olga Černohorská: „Z výtěžku výstavy bude realizováno divadelní představení ,Kominíček a štěstí' pro zdravotně postižené děti.“

Tak vzhůru za dobrou věcí a za barevnými hračkami do Prahy! Výstava Léto plné hvězd je uspořádána na Dražického náměstí 10/65 na Praze 1. Trvá až do 24. srpna a otevřeno je denně od 10 do 21 hodin. Více informací na www.anahata.cz.

Související témata:

Načítám