Hlavní obsah

Víc energie na podzim? Snadná sestava ranní jógy, která vás nastartuje na celý den

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak si ráno lehce zacvičit, protáhnout se a rozproudit si krev, ale nezničit se u toho? Odpovědí je pět jógových pozic, které jsme pro vás připravily ve videu s lektorkou Julií Dlouhou. A zvládnou je i ti méně ohební!

Článek

Podzim může být náročný z hlediska energie, které je najednou nějak méně. Sluníčko tolik nesvítí, je pošmourno… Ale vy i tak musíte do práce a pečovat o rodinu. Jak se po probuzení osvěžit a rozproudit energii v celém těle? Odstartujte ráno správně!

Vstaňte o deset minut dřív, udělejte si čaj, oblečte si pohodlné oblečení a zacvičte si jógovou sestavu, která vás krásně probudí, protáhne a navíc posílí střed těla. To zní skvěle, ne? Na ráno je výborný pozdrav slunci, ale tentokrát pro vás máme trochu něco jiného.

Začněte vleže na zádech, pak se přesuňte do zkříženého sedu a následně do kočky, ve které aktivujete core. Poté plynule přejděte do prkna a nakonec do střechy. Počet opakování je jen na vás, jen si při tom hlídejte správné dýchání.

Reklama

Načítám