Hlavní obsah

Sexy flanelka. Existuje mnoho způsobů, jak ji nosit

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Flanelová košile je hvězda ležérní módy. Je funkční a teplá a pro chladné počasí je to ideální kousek, když řešíte, co na sebe. Flanelka je vhodná pro různé podzimní aktivity a s oblibou ji nosí i slavné dámy. S čím ji kombinovat, abyste byly stylové a nevypadaly jako u táboráku?

Článek

Červená, zelená nebo přírodní barvy? Kostkovaná flanelka je právě teď trendy ve všech hravých odstínech. Bavlněný flanel je příjemný materiál a existuje nespočet způsobů, jak pohodlnou košili nosit. Oblíbená je oversize verze, nosí se rozepnutá, na tělo, hodí se k slimkám nebo širokým džínům. Záleží jen na vašem vkusu a stylu.

1. Stylově k džínům

Ideální kombinace. Flanelka a denim jdou k sobě stejně dobře jako palačinky se šlehačkou. Ideální a cool je zastrčit si kostkovanou košili ledabyle do džínů, k tomu nazout bílé tenisky a stylový ležérní outfit je na světě.

Foto: Archiv firem

1. Košile Superdry Lumber, 939 Kč, prodává Zoot; 2. tenisky Vagabond, 1899 Kč, prodává Answear; 3. džíny Mango, 799 Kč, prodává About You; 4. hodinky Rawiya, 1990 Kč, prodává Vemzu; 5. sluneční brýle Polaroid, 1189 Kč, prodává Cocky-kontaktni Foto: Archiv firem

2. Šik s legínami

Jak si užít pohodlí ve chvílích volna? Zkombinujte flanelovou košili s černými legínami a vsaďte na zajímavé detaily v podobě klobouku a kabelky s třásněmi. Na nohy nazujte nízké kotníčkové boty a uvidíte, že budete za královnu ulice.

Foto: Archiv firem

1. Košile Horsefeathers Maya, prodává Zoot, 1039 Kč; 2. boty Lasocki, 1299 Kč, prodává CCC; 3. legíny Calzedonia, 579 Kč; 4. kabelka Nappa, 699 Kč, prodává Viphair; 5. klobouk Acccessories, 599 Kč, prodává Eobuv Foto: Archiv firem

3. Pohodlná oversize verze

Pohodlné a přitom sexy. Zkuste oversize flanelovou košili, kterou necháte rozepnutou, a pod ni si obléknete obyčejné bílé triko. Celý look dotáhněte vysokými podpatky a kabelkou ve stejné barvě, jako mají boty.

Foto: Archiv firem

1. Košile H&M, 599 Kč; 2. boty Kazar, 3190 Kč; 3. džíny Reserved, 649 Kč; 4. kabelka Baťa, 1399 Kč; 5. triko Orsay, 149 KčFoto: Archiv firem

4. S cool džínovou vestou 

Buďte za rebelku! Vyrazte do ulic v červené flanelové košili a zkombinujete ji s džínovou vestou, zajímavou čepicí a šněrovacími kotníčkovými botami v podobném odstínu. Tenhle look vás bude bavit!

Foto: Archiv firem

1. Košile Urban Classics, 825 Kč, prodává Emp-shop; 2. boty Zign, 1920 Kč, prodává Zalando; 3. džíny Zara, 699 Kč; 4. vesta Calvin Klein, 2099 Kč, prodává About You; 5. čepice Zara, 399 Foto: Archiv firem

Další módní tipy pro milovnice pohodlných outfitů: Džínové košile snad nikdy nebyly stylovější! Vyberete si?

Reklama

Načítám