Hlavní obsah

Sexy věci, které byste měli vyzkoušet ještě před koncem roku

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Foto: Nattakorn_Maneerat, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Začnete hned, moc času nezbývá! Období, během kterého je vášeň a sex-appeal na vrcholu, je zahájeno, nicméně netrvá věčně. Popadněte příležitost na pačesy a užijte si, dokud to jde. Najděte bod A a staňte se erotickými malíři!

Článek

A je to tu. Americká antropoložka Helen Fisher z Rutgersovy univerzity v New Jersey tvrdí, že listopad a začátek prosince přeje sexuálnímu apetitu, a to díky hormonům dopaminu a testosteronu, jejichž hladina se na podzim zvedá. Uvedené hormony podporují soustředěnost, dobrou náladu, energii, sebevědomí i také chuť na sex. Ve zmíněném období je navíc počet spermií nejvyšší, čehož je třeba využít, než přijdou „zlé časy“. Leden totiž milování ani lásce naopak nepřeje.

Po svátcích je energie málo, podlé známé britské psycholožky Jo Hemmings se dokonce nejvíc párů rozchází. Takže, kujte železo, dokud je žhavé, a udělejte si seznam praktik, které vám do konce roku mohou zpestřit milostný život!

Zmalujte se!

Investice asi stokoruna, zážitek nevyčíslitelný. V papírnictví si kupte fosforovou barvu na tělo, která ve tmě svítí, použijte malý štětec a na těle si vyznačte místa, jichž se má partner dotýkat. Nebo mu jen štěteček dejte do ruky a nechte ho, aby se na vás kreativně vyřádil. V erotických obchodech jsou k dostání i slíbatelné barvy, které jsou jedlé a krásně voní. Je libo čokoládu či vanilku? Barvy neobsahují žádné tělu nebezpečné látky, parabeny, lepek ani umělá aromata, nezanechávají skvrny a je s nimi slušná legrace!

Najděte bod A

Bod G je erotogenní zóna situovaná v oblasti přední stěny poševní asi tak čtyři až šest centimetrů od poševního vchodu. Mluví se o něm pořád, proto je to tak trochu nuda. Přitom existují i jiné, neméně tajemné spouštěče slasti, kupříkladu bod A neboli přední fornix erotogenní, oblast AFE, někdy označovaná jako druhý G bod. Její stimulace přináší intenzivní, hluboké a slastné kontrakce zakončené orgasmem.

AFE zóna se nachází na horní stěně pochvy, čili té, která je směrem k břichu, přičemž je trochu blíže, než je děložní čípek. Strukturou je hrubší, k nalezení vyžaduje dlouhý a tenký vibrátor, leckdy ale stačí i prostředníček. Ten by se měl do pochvy vsunovat podél horní stěny. Tak hodně štěstí při hledání.

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

V kuchyni můžete získat novou zkušenost a vzrušující zážitekFoto: 4 PM production, Shutterstock.com

Změňte polohu

Z britského průzkumu, kterého se zúčastnilo 3 000 mužů a žen, vzešlo, že nejpopulárnější milostnou polohou je ta zezadu. Za nejoblíbenější ji považuje 36 % mužů a 27 % žen. Většina lidí si ihned vybaví notoricky známou psí variantu, kdy ona klečí na všech čtyřech a milenec do ní vkleče proniká. Ono to ale jde i jinak – a jinde. Třeba v kuchyni. Využijte pracovní pult nebo bytelný stůl, přitiskněte břicho na podložku a požádejte partnera, aby vám zvedl a přidržel nohy. Oba získáte novou zkušenost a vzrušující zážitek.

Přidejte hračky

Pokud jste ještě nevyzkoušeli žádné hračky vyrobené speciálně pro ložnicové účely, je ideální čas. Nechce-li se vám příliš investovat nebo experimentovat, zvolte něco lehčího, třeba přísavky a skřipce na bradavky, škrtící kroužek na penis pro partnera, stimulační krém na klitoris pro zvýšení citlivosti a snadnější dosažení orgasmu. Využijte svůj i milencův chtíč!

Vyberte stísněný prostor v domě

Toaleta, malá šatna, předsíň, technická místnost, ale klidně i sprcha. Domluvte se, že se pomilujete na nejmenším prostoru svého obydlí. Proč? Donutí vás to ke kreativním nápadům a improvizaci. Pakliže se cítíte na ještě větší porci dobrodružství, můžete si k tomu všemu ještě zavázat oči.

Zdokonalte se v tanci na klíně

Lap Dance neboli tanec na klíně je typ erotického tance, při kterém tanečnice předvádí provokativní pohyby nad sedící osobou, většinou mužem, a to za účelem jeho sexuálního vzrušení. Tahle estráda bývá součástí předehry, navíc vám ji partner může oplatit, ne? Podívejte se na nějaké návody na internetu a řiďte se základním pravidly. S milencem udržujte oční kontakt, na sobě mějte oblečení nebo spodní prádlo, se kterým se snadno manipuluje. Vžijte se do role kurtizány a tanec si užívejte. Čím je pomalejší, tím smyslněji působí.

Reklama

Načítám