Hlavní obsah

Hudební skladby, které vás vzruší při předehře i tanci

Foto: Merla, Shutterstock.com

Foto: Merla, Shutterstock.com

Reklama

Některé vánoční dárky nemusí být ukryté v krabičkách, sáčcích ani balicím papíru. Tyhle nic nestojí a obejdou se i bez jmenovky. O jakých dárcích je řeč? Jsou to ty erotické a od srdce. Dopřejte partnerovi vizuální podívanou a rozvlňte svoje boky. Za rytmu této hudby vám to půjde úplně samo!

Článek

Sundejte džíny a pohodlné, leč vytahané triko a vklouzněte do sukně a tílka v hříšné červené, která v mužích probouzí vášeň. Lap dance neboli tanec na klíně může pomoci vrátit vzrušení do unaveného partnerského vztahu. Extra ohebné tělo nepotřebujete, jen chuť do toho jít. Stačí se podívat na pár návodných videí na internetu.

Podstatou je, že muž sedí na židli či pohodlné pohovce a žena mu předvádí smyslné pohyby. Na novodobé techno se svádí poměrně špatně, proto jsme vybrali top 7 songů, které vám ho pomohou svést. Tyhle sexy skladby jsou vhodné nejen pro lap dance, ale i mazlivou předehru.

1. Christmas Is All Around

Nezapomenutelná vánoční verze písně Love Is All Around se objevila v kultovním snímku Láska nebeská (2003). Tam ji nazpíval Bill Nighy (71) v roli rockera Billyho Macka, který se snaží o comeback za každou cenu. Všímavější diváci a hudební fanoušci jistě postřehli, že jiná verze skladby se objevila už o několik let dříve v dalším nezapomenutelném filmu Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994) v podání skupiny Wet Wet Wet. Původní verze je ale od britské kapely The Troggs. Song vás doslova strhne k houpavému rytmu pánví a dokreslí erotickou atmosféru u vás doma!

2. Kiss

Dráždivá, rytmická a chytlavá. Není divu, že Julia Roberts skladbu Kiss (1986) od zpěváka Prince (†57) zpívala ve filmu „Pretty Woman“ (vzpomeňte si na scénu ve vaně plné pěny, kdy na sobě měla jen sluchátka). Prince zpívá, že „nemusíš být krásná, abys muže roztočila“, protože potřebuje jen tvoje tělo „od soumraku do úsvitu“. Mimochodem, i další píseň od tohoto interpreta podporuje vzrušení. Jmenuje se Purple Rain (1984) a i v podání charismatického hezouna Adama Levina (41) z americké pop rockové kapely Maroon 5 stojí za to!

3. Naughty Girl

Pro pomalé a smyslné stupňování vzrušení vložte své lascivní plány do vokálů bohyně Beyoncé (39), která v songu Naughty Girl (2003) propojuje svůj hlas s instrumentálními nástroji. Oběma se vám dostane až pod kůži.

Foto: Stockbusters, Shutterstock.com

Nechte se unášet rytmy, odvažte se a střihněte si třeba i striptýzFoto: Stockbusters, Shutterstock.com

4. Buttons

Co by bylo svádění bez americké dívčí skupiny Pussycat Dolls a její písně Buttons (2005), kterou děvčata nazpívala společně s rapperem Snoop Doggem (49)? I v té se ukrývá smyslnost jak v rytmu, tak ve slovech. „Říkám ti, rozepni mi moje knoflíky, zlato!“ Klip je plný lechtivých tanečních kreací a můžete se v něm slušně inspirovat. Zejména se bude hodit pasáž, kdy členky skupiny tančí na židli.

5. I'm Too Sexy

Chcete-li partnera svádět v rychlejším tempu, zvolte debutový singl britské skupiny Right Said Fred s názvem I'm Too Sexy (1991). Díky textu se rychle vžijete do sebevědomé bytosti. U pasáží, kde se uvádí „jsem tak sexy, až to bolí“, to snad ani jinak nejde.

6. I Wanna Sex You Up

Pro jakékoli svádění a tanec na klíně je skvělá i skladba I Wanna Sex You Up (1991), nahraná americkou skupinou Color Me Badd. V textu se objevují verše jako „chci s tebou mít sex celou noc“. Sladce kvílející mladí kluci z vás i partnera sejmou všechen vánoční stres a vy si konečně uvědomíte, že máte chvíli také jenom pro sebe.

7. You Shook Me All Night 

Pokud vás na rap nebo pop moc neužije, neboť máte spíš rockovou duši, vsaďte na AC/DC a song You Shook Me All Night Long  (1980). Skvělý rytmus, úžasný text a ten hlas, když Brian Johnson (73) zpívá chválu na pohádkovou dámu… Další komentář není potřeba. Odvažte se a jděte na to! Šťastné a erotické Vánoce!

Takové představení předčí i ten nejdražší vánoční dárek. Jak na vás ostatní poznají, že jste měla sex?

Reklama

Načítám