Hlavní obsah

Šílená „Růženka“: Za svůj růžový svět utratila miliony

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Že růžová sluší jen malým holčičkám a působí příliš infantilně? Američanka Kitten Kay Sera (54) vás vyvede z omylu.

Článek

Nejspíš i vy máte svou oblíbenou barvu, která dominuje vašemu šatníku či interiéru. Pro Kitten Kay existuje snad jen růžová. Zdá se, že v jejím životě ani jiné barvy nejsou.

Začalo to na narozeniny

Poprvé se od hlavy až k patě jen do růžové barvy oblékla v den svých osmnáctých narozenin. Chtěla na oslavě vyniknout a její nevšední outfit získal samé pozitivní ohlasy. Začala se do této barvy tedy oblékat každý den, a i když si její blízcí mysleli, že je to jen přechodné období, letos oslavila již padesáté čtvrté narozeniny a své zamilované barvy se nevzdává. A ačkoli žije v Hollywoodu, městě plném výstředností, rozhodně je k nepřehlédnutí.

Foto: Profimedia.cz

Hollywood je zvyklý na ledacos, ale i tam vzbuzuje Kitten Kay Sera rozruchFoto: Profimedia.cz

Barbie bydlení nesmí chybět

V jejím šatníku nenajdete jinou barvu než pestrou škálu odstínů růžové. Tím to ale nekončí: růžový je gauč v obýváku, kuchyňská linka, stěny v bytě i interiér koupelny. Nechybí ani takové detaily jako růžový kartáček na zuby, fén nebo mýdlo. Kitten přiznává, že za svou růžovou mánii utratila nejméně jeden milion dolarů.

Foto: Profimedia.cz

Tomu se říká vidět všechno růžověFoto: Profimedia.cz

Blond už není v kurzu

Narůžovo si Kitten samozřejmě barví i své přirozeně světlé vlasy, s nimiž neváhá experimentovat. Předvedla zářivé lokny i krátký punk sestřih v odstínu cukrové vaty.

Foto: Profimedia.cz

Rozhodně se o ní nedá říct, že by byla ve svých 54 letech usedláFoto: Profimedia.cz

Růžový parťák nesmí chybět

Že takové dámě nesmí chybět stylový mazlíček? Nemýlíte se. Růžový kožíšek měl dokonce i její pejsek Miss Kisses – k barvení kožíšku používala veterináři povolené přírodní sérum, založené na výtažcích z červené řepy. Bohužel pejsek ji letos v říjnu opustil, po krásných čtrnácti letech zemřel na srdeční selhání.

Foto: Profimedia.cz

Její mazlíček letos zemřel, a tak si bude muset obarvit novéhoFoto: Profimedia.cz

Nejrůžovější celebrita

Díky své mánii se dostala do řady časopisů i do televize, sledují ji tisíce lidí na sociálních sítích. Ráda by jednou napsala o svém životě autobiografickou knihu, zalichotil by jí také dokument o její osobě. Svůj růžový byt ráda zapůjčuje na různá focení a natáčení. Paris Hilton zde například fotila kampaň pro Moschino, naposledy si ji jako kulisu pro své fotky zvolila herečka Farrah Abraham.

Foto: Profimedia.cz

Její byt si často pronajímají různí umělci, tentokrát to byla herečka a podnikatelka Farrah AbrahamFoto: Profimedia.cz

Líbí se vám její styl?

Reklama

Související témata:

Načítám