Hlavní obsah

Silvestrovský sex berte jako výzvu

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Neobvyklé, zhýralé a nesmírně vášnivé. Takové může být milování na silvestra. Přikořeňte poslední den v roce porcí sexuálních radovánek a naplno si užijte bublinkovou rozkoš!

Článek

I když to letos na silvestrovskou divočinu v širokém kruhu společnosti nevypadá, neznamená to, že si poslední den roku nemůžete užít – po svém. Jelikož pandemie zhatila všechny plány na oslavy silvestra, přeměňte zábavu v komornější a intimnější záležitost a zakončete 31. prosinec 2020 v posteli.

Vlastně se jedná o báječnou chvíli, jak potvrdit kvality vašeho vztahu a vytvořit další chlípnou vzpomínku do párového života. Inspirujete se radami Laury Berman z amerického Chicaga, známé sexpertky na sex a vztahy, která doporučuje několik vychytávek.

Silvestrovský sex berte jako výzvu

Každý ví, že vtěsnat milostné hrátky do harmonogramu plného příprav na večerní pohoštění, televizních pohádek a dětí pobíhajících okolo je těžké. Nikoli však nemožné! Neříkejte si, že musíte udělat ještě tohle a tamto, spíš se na situaci dívejte se smyslem pro humor a soutěživým duchem. „Tak schválně, jestli se mi s partnerem podaří přes všechny tyhle překážky mít 15 minut jen pro sebe!“

Foto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Celý den vysílejte drobné erotické signály, než přijde velké fináleFoto: Dmytro Voinalovych, Shutterstock.com

Buďte kreativní

Nikdo neříká, že musíte skončit v posteli, ve stejné poloze jako obvykle – a se stejným milostným scénářem, který vás doprovází po celý rok. Běžte se společně osprchovat, požádejte partnera, zda by vám v obýváku „nepomohl složit prádlo“, zatímco si děti zaujatě hrají v pokoji. Příležitost určitě najdete, stačí jen otevřít oči a mysl.

Plánujte dopředu

Spontánnost je jedna věc, ale připravenost na poslední den roku druhá. V první řadě musíte mít jistotu, že k ruce máte všechno, co potřebujete, ať už to jsou kondomy, sexuální stimulátory nebo lubrikanty (třeba ty s jemně prohřívacím účinkem, které posilují přirozené zvlhčení pohlavních orgánů a zvyšují prožitek).

Dobré je také předem popřemýšlet o outfitu. Pro rychlovku je nejvhodnější oblečení, které se dá pohodlně odhrnout či rozepnout, čili nezdržuje, spíš podporuje chod událostí. Jednoduché úpletové šaty, volnější sukně v kombinaci s tílkem… Využijte, co máte k dispozici.

Od rána partnera udržujte v náladě

To, že se rozhodnete mít sex právě na silvestra, je od vás pozitivně bláznivým gestem a lascivní vsuvkou jinak hektického dne. Vy o svých plánech víte, takže máte dostatek času naladit svůj mozek i tělo na vášnivou vsuvku, ale co partner? I on potřebuje aspoň krátkou předehru  a náznak touhy! Proto zařiďte, aby vás vnímal a cítil. Sem tam ho pohlaďte po pozadí, věnujte mu hluboký polibek, na dvě vteřiny nasajte jeho ušní lalůček, zkrátka provokujte. Očekávání v něm vybuduje sexuální napětí.

Dopřejte si šumivý přídavek

Půlnoc charakterizují přípitky sektem a taky přání všeho nejlepšího. Děti jdou do peřin a konečně přichází klid. Zůstane-li vám ještě nějaká energie, odneste si šumivé víno, které je díky bublinkám a vyšším sklenicím vnímáno jako elegantní afrodiziakální nápoj, do ložnice, a kapičku po kapičce jej slízávejte z partnerova těla. Není tajemstvím, že sekt uvolňuje, odstraňuje zábrany a stimuluje erotické představy. Byla by škoda toho nevyužít.

Ostatně, magie prvního a posledního dne roku hlásá: Jak na Nový rok, tak po celý rok. Nechcete snad, aby byl sexuálně suchý a nudný, že ne?

Reklama

Načítám