Hlavní obsah

Virtuální schůzky přes internet. Poznejte, že se mu líbíte

Foto: Drazen Zigic, Shutterstock.com

Foto: Drazen Zigic, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Randíte přes internet? Naučte se v každém svém nápadníkovi číst jako z pohádkové knížky! Stačí, když se mu podíváte do tváře a ihned rozpoznáte, jestli má cenu v komunikaci s ním pokračovat. Nebo snad nechcete oddělovat zrno od plev?

Článek

V době pandemie se osobní schůzky, včetně těch romantických, přesouvají do virtuálního světa. V něm je člověk trochu ochuzený. Nemůže si k potencionálnímu partnerovi přivonět a ani ho políbit. Přitom všechny lásky začínají buď jedním, nebo druhým. Naštěstí však stále zůstává řeč těla, která vám prozradí, zda se mu líbíte. A vůbec nevadí, že osobu na druhé straně vidíte jen od pasu nahoru!

Chcete-li někoho opravdu poznat, podívejte se mu hlavně do tváře, radí příznivci siang-mien, což je 3 000 let stará taoistická praxe čtení z tváře. Čeho konkrétně si všímat? Britská sexpertka Tracey Cox jako jedna z předních odbornic na seznamování, lásku, vztahy a neverbální komunikaci odhalila, co prozrazuje muže, který k vám chová sympatie.

1. Pozvednuté obočí

Připojíte se, pozdravíte a prohodíte pár vět. Pokud zaznamenáte, že ten chlapík na okamžik zvedl obočí, má nefalšovaný zájem. Když totiž poprvé uvidíte někoho, kdo vás přitahuje, chcete na něj vidět co nejlépe. Proto víc rozevřete oči a zvednete obočí. Celá věc však trvá asi pětinu sekundy, nicméně děje se všude na světě, bez ohledu na věk, rasu nebo třídu. 

Podle Tracey Cox jde o spolehlivý znak, že vás má někdo rád, ačkoli on sám to ještě možná ani nezaregistroval. Akorát pozor, podle siang-mien jsou lidé s drobným a řídkým obočím upřímní, ale ne příliš vášniví. Má-li však jedinec silné a husté roští, počítejte se značným sexuálním apetitem.

2. Pootevřené rty

V případě, že se muži zamlouvá to, co vidí, jemně rozevře ústa. Mimochodem, zvlášť u pánů platí, že čím jsou větší, tím je to lepší. Milenci s velkými ústy jsou nesobečtí a rádi rozkoš nejen prožívají, ale i poskytují. Muži se silnými rty bývají v posteli nepřekonatelní. Malá ústa symbolizují tvořivost a představivost, ale také citovou uzavřenost a stranění se společnosti.

Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

Velká ústa u mužů značí velkého ducha. A nejen jeho...Foto: Roman Samborskyi, Shutterstock.com

3. Rozšiřující se nosní dírky

Když se mu rozšíří nozdry, je to jen dobře. Zvednuté obočí, pootevřené rty, rozšiřující se nosní dírky a široké oči dodávají celé tváři přátelský a otevřený výraz. Můžete hádat, proč to tak je. Správně. Dotyčný je zaujatý (vámi), čímž se maximalizuje šance, že se o vás pokusí!

4. Častější mrkání

Mozek spojuje rychlé pohyby očních víček se sexuální přitažlivostí. Čím víc protistrana mrká, tím víc ji přitahujete. Zkuste i malý test. Zrychlete frekvenci pohybu svých očních víček a sledujte reakci toho, s kým hovoříte. V případě, že se muži líbíte, bude se podvědomě snažit sjednotit tempo mrkání s vaším.

5. Lehké úpravy zevnějšku

Smete si smítko z košile, narovná kravatu, dopne manžetový knoflíček… Čtěte mezi řádky. Snaží se vám zalíbit a vypadat lichotivěji. Říká tím: „Chci pro tebe vypadat dobře, baby. Dáš mi šanci?“

6. Kontakt s vlasy

Může si je uhladit, nebo naopak rozcuchat. Vlasy jsou takovou záchrannou stanicí, která samce uklidňuje, když jsou nervózní, a to by ve vaší přítomnosti být měli, protože lhostejnost a klid znamená nezájem. Berte to jako další ze slibných znaků poukazujících na sympatie z jejich strany.

Váš vyhlédnutý partner nic z toho nedělá? Pak je možné, že jiskra mezi vámi nepřeskočila. Že byste tyto signály přehlédly je téměř nemožné. Podle Tracey Cox jsou ženy v dešifrování řeči těla obvykle dost zručné a mají pro to vrozený cit. Řekněte si „jeho chyba“ a neztrácejte s ním čas.

A jak poznáte, že je v posteli spokojený? Sám to prozradí – beze slov!

Načítám