Hlavní obsah

Zpěvačky, které si potrpí na hanbaté kostýmy

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Některým celebritám jde hlavně o to, aby své okolí pořád něčím šokovaly. Často k tomu využívají oblečení, které vypadá obscénně a v kterém připomínají spíše striptérky než zpěvačky. Na čí koncert by možná měly mít děti z mravních důvodů vstup zakázán?

Článek

Slavné zpěvačky mohou sice dostat pochvalu za odvahu, ale konzervativnější lidé z jejich koncertů radost mít nebudou. Hemží se to na nich totiž odhalenými modely, a tak si fanoušci mnohdy nemohou být jistí, jestli jsou skutečně na koncertu, nebo navštívili živou erotickou show.

Cardi B (28)

Pro americkou rapperku je stud cizí slovo. Patří ke zpěvačkám, které mají nejodhalenější videoklipy vůbec. Není divu – než se proslavila jako zpěvačka, vydělávala si striptýzem a prostitucí. Svým fanouškům se také na sociální síti svěřila, že někdy muže zdrogovala a okradla. Jako sexy dračice vystoupila letos na 63. ročníku udílení hudebních cen Grammy.

Foto: Profimedia.cz

Cardi B na letošních cenách GrammyFoto: Profimedia.cz

Miley Cyrus (28)

Jednu dobu bylo slovo obscénní zpěvaččiným druhým jménem. Její koncerty byly jednou velkou erotickou show. Zpěv byl až na druhém místě a diváci se na něj mohli jen těžko soustředit. Kostýmy určitě nakupovala v obchodech s pomůckami pro BDSM či striptérky. Na obrázku je jeden z modelů z koncertního turné v roce 2015. Zpěvačka si prsa zakryla jen nálepkami motýlů. Další kostým sestával třeba jen z umělých prsou a pánského přirození.

Foto: Profimedia.cz

Motýlí kostým zakrýval jen to nejnutnějšíFoto: Profimedia.cz

Doja Cat (25)

Americká zpěvačka si s cudností také hlavu příliš neláme. U příležitosti vystoupení na udílení hudebních cen MTV v roce 2020 se převtělila do hanbaté mořské víly. Obtažená kombinéza skutečně zahalovala jen to nejnutnější. Bizarní modely jsou zpěvaččinou doménou a ona jimi ráda provokuje. Čím víc odhalené kůže, tím víc Doja Cat.

Foto: Profimedia.cz

Doja Cat na předávání loňských hudebních cen jako mořská pannaFoto: Profimedia.cz

Lizzo (33)

I ženy se štíhlejšími křivkami by se styděly v tomto outfitu vystoupit na veřejnosti. Pro korpulentní zpěvačku to ovšem vůbec není problém. Upnuté zlaté body, které oblékla v roce 2019 na vystoupení v NBC Today Show, odhalovalo její mohutná stehna a vlivem vysokého vykrojení v zadní části i značný kus zadku.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačky je kus, ale nestydí se za sebe. Inspiruje ženy po celém světě, aby se měly rádyFoto: Profimedia.cz

The Veronicas (37)

Rockovou skupinu tvořenou australskými dvojčaty Lisou a Jessicou Origliasso mohli fanoušci vidět letos na koncertě v australském Brisbane v pořádně odvážných modelech. Latexová body zdůrazňovala jejich perfektní křivky a vysoce vykrojená spodní část odhalila pozadí. Vzhled dominy podtrhly také vysoké lesklé kozačky.

Foto: Profimedia.cz

Dvojnásobná dávka dráždivosti v podání dua The VeronicasFoto: Profimedia.cz

Madonna (62)

Na úsporné oblečky si potrpí i další slavná zpěvačka. Naživo její zpěv prý není nic moc, a tak musí nějak odpoutat pozornost. Když zrovna nevystupuje, alespoň se odhaluje svým sledujícím na Instagramu. Žádná část jejího těla už za ta léta není tajemstvím. Model na koncert v roce 2012 byl ještě poměrně umírněný, protože sestával z podprsenky a kalhot. Zpěvačka ale neváhala krajku na podprsence stáhnout dolů a všem ukázat bradavku.

Foto: Profimedia.cz

Bradavka sem, bradavka tam, pro Madonnu žádný problémFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám