Hlavní obsah

Slavní otcové krásných dcer: Tyhle slečny se uměly narodit!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tyhle dívky se uměly narodit! Jejich otcové jsou slavní a ony si z nich vzaly to nejlepší – jsou to skutečně kočky. Některé toho navíc uměly využít a dokázaly samy zazářit. Poznáte, čí dcery jsou tyto krásky?

Článek

Jaké to asi je, mít za otce Johnnyho Deppa? Podle jeho dcery Lily-Rose asi žádná velká výhra – lidé vás s ním neustále srovnávají a navíc mají dojem, že jste všechno dokázala jen díky němu. Úplně příjemné zjištění asi nebylo ani pro Katherine Schwarzenegger, že jí otec pořídil nevlastního bratříčka s jejich hospodyní. Zkrátka – být dcerou slavného rodiče není vždycky med. Na druhou stranu – všechny tyto dámy dostaly do vínku skvostnou genetickou výbavu a mnohé toho uměly využít.

Georgia May Jagger

Georgia May (26) není jedinou dcerou slavného muzikanta – kromě ní má Mick Jagger (74) ještě tři a k tomu čtyři syny. Je to ale jeho nejmladší dcera. Má ji s modelkou Jerry Hall (61) – žili spolu mezi lety 1977 až 1999 a v roce 1990 se vzali. Georgia se „pomamila“: živí se jako modelka a pracuje pro přední módní značky, jako je Chanel, H, Versace nebo Vivienne Westwood.

Foto: Profimedia.cz

Georgia May Jagger se živí jako modelka Foto: Profimedia.cz

Sophia, Sistine a Scarlet Stalloneovy

Představitel Rockyho Balboy musí být šťastný chlap – má totiž tři krásné dcery. Nejstarší Sophii je 21 let, Sistine devatenáct a Scarlet je o čtyři roky mladší. Všechny tři má Sylvester Stallone (71) s modelkou Jennifer Flavin (49), která si zahrála ve filmu „Rocky V“ (1990). S bývalou ženou Sashou Czack (67) má herec syna Seargeoha (39), jejich druhý syn Sage (†36) zemřel před šesti lety na infarkt.

Foto: Profimedia.cz

Sylvester Stallone a jeho krásné ženy. Vlevo nejstarší dcera Sophia, po hercově levici je nejmladší Scarlet, vedle manželka Jennifer Flavin a úplně na kraji Sistine Foto: Profimedia.cz

Rumer, Scout a Tallulah Willisovy

Odborníkem na dělání dcer je také herec Bruce Willis (63). Na rozdíl od předchozích mužů má samé dívky a žádné syny. První tři – Rumer (29), Scout (26) a Tallulah (24) – má s herečkou Demi Moore (55). Všechny jdou ve šlépějích rodičů a věnují se herectví – nejúspěšnější je nejstarší Rumer. Herec má ještě dvě malé dcery – Mabel (6) a Evelyn (3). Jejich maminkou je modelka Emma Heming (39).

Foto: Profimedia.cz

Bruce Willis má s Demi Moore tři dcery. Zleva nejstarší Rumer, vedle nejmladší Tallulah a napravo prostřední Scout. Sestry si jsou velice podobné Foto: Profimedia.cz

Lily-Rose Melody Depp

Johnny Depp (54) by si měl na svoji dceru Lily-Rose Melody (18), respektive na její krásu, pořídit zbrojní průkaz. Po něm a po matce Vanesse Paradis (45) zdědila jen to nejlepší a svět showbyznysu jí rozhodně není cizí. Odmala chtěla být zpěvačkou jako její matka a už ve čtrnácti se jí podařilo nazpívat první hit „Joe Le Taxi“. Kromě toho je také herečkou a velice žádanou modelkou.

Foto: Profimedia.cz

Ačkoliv se Lily Rose podobá spíše své matce Vanesse Paradis, otce rozhodně nezapře Foto: Profimedia.cz

Katherine Schwarzenegger

Katherine (28) je starší dcerou svalnatého herce a bývalého guvernéra státu Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera (70). Nejde ale v jeho stopách – nevrhla se na herectví, ale píše knihy. První vydala v roce 2010, druhou o čtyři roky později. Obě jsou zaměřené na osobní rozvoj a vyrovnání se se sebou a svojí postavou v souvislosti s tlakem veřejnosti na dokonalou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Katherine Schwarzenegger jako Terminátor naštěstí nevypadá Foto: Profimedia.cz

Jste si s rodiči také podobní na první pohled?

Reklama

Související témata:

Načítám