Hlavní obsah

Styl podle Kaii Gerber, který unosíte, i když vám není 20

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsází na stylová volnější saka, širší střihy kalhot a zbožňuje hnědou kabelku na rameno. Prozkoumali jsme styl topmodelky Kaii Gerber, dcery Cindy Crawford. Co se od ní můžete naučit?

Článek

Modelka Kaia Gerber má ve svých devatenácti letech renomé. Chodila přehlídky pro nejznámější návhráře, a dokonce má za sebou titulku pro japonskou verzi Vogue, kde je nahá. Díky modelkovské legendě své matky Cindy Crawford (55) měla do světa showbyznysu vždy nakročeno.

Stejně blízko má k vytříbenému módnímu vkusu. V oblibě má široké nohavice a velká oversized saka, která vypadají na její vysoké a ultra útlé postavě výborně. Volí často bílou, černou a modrý denim a obecně preferuje tmavší barvy. Poslední dobou ale zredukovala svoji garderobu na legíny, válenky a pohodlnou mikinu, ostatně jako my všichni. Co kromě legín najdete v její šatní skříni?

Foto: Profimedia.cz

Kaia Gerber ve volném čase střídá legíny a mikiny. Chodí na hodiny pilates s modelkou Carou Delevingne (28)Foto: Profimedia.cz

Kalhoty s puky

Nějak takto si lze představit sportovní eleganci, označení pro styl, který kopírovali na začátku tisíciletí snad všichni. Chcete vypadat elegantněji? Vyměňte tenisky za lodičky. Nicméně mix pohodlnosti a elegance, kterou představují širší kalhoty s puky, je dost lákavý. A přes ramena si můžete přehodit prodloužené sako, trenčkot nebo naopak vypasovanou bundičku.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Kabelka Lindex, 599 Kč; 2. Tenisky Vans Oldschool, 1899 Kč, prodává Urban Store; 3. Kalhoty H&M, 899 Kč; 4. Tričko F&F, 149 Kč; 5. Náušnice Pilgrim, 370 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Oversized sako

Potřebujete vypadat k světu, ale nechce se vám příliš strojit? Sázkou na jistotu jsou mokasíny a kostkované sako, jako má Kaia Gerber. Na výrazné šperky si nepotrpí a nejradši nosí pořád tu samou kabelku na rameno a černé sluneční brýle.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Sako H&M, 899 Kč; 2. Mokasíny Deichmann, 699 Kč; 3. Džíny Calvin Klein, 2599 Kč, prodává About You; 4. Tričko Marks & Spencer, 299 Kč; 5. Náhrdelník Asana, 1099 Kč, prodává OrnamentiFoto: Archiv firem

Koženka a cyklošortky

Sako, nebo lehký kabátek? Když sáhnete po kožené úpravě, může být obojí. Kaia pod něj oblékla šedý svetřík a mladistvý look podtrhla cyklistickými šortkami. Pokud se na ně necítíte, vezměte místo nich slim kalhoty v černé barvě.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Koženkové sako NA-KD, 1879 Kč, prodává Zalando; 2. Tenisky New Balance, 2499 Kč, prodává Footshop; 3. Sluneční brýle Ray-Ban Jackie, 3599 Kč, prodává Eyerim; 4. Šortky Gina Tricot, 380 Kč (2 ks), prodává Zalando; 5. Svetr United Colors of Benetton, 1049 Kč, prodává About You; 6. Kabelka Mango, 899 KčFoto: Archiv firem

Pánská košile

Košile jako vypůjčená z pánského šatníku. Tmavovlasá modelka vsadila opět na volnější střih, který ještě podtrhla džínami s volnějšími nohavicemi. Podobné najdete pod označením straight, jde o to, aby byly nohavice stejně široké od shora dolu.

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Foto: Archiv firem

1. Košile Mango, 599 Kč; 2. Boty Converse x Valentine’s day, 2490 Kč; 3. Džíny straight Berhska, 699 Kč; 4. Kabelka Esprit, 1599 Kč; 5. Sluneční brýle Even&Odd, 240 Kč, prodává ZalandoFoto: Archiv firem

Reklama

Související témata:

Načítám