Hlavní obsah

Styl seriálové princezny Diany: Jak se obléká Emma Corrin?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Oslnivá róba, ale také pohodlná móda. Emma Corrin sklízí úspěch na hereckém poli, ale pozornost si zaslouží i na tom módním. Mrkněte na čtyři zajímavé outfity. Inspirujete se od seriálové princezny Diany?

Článek

Dosud o ní nebylo slyšet, ale díky fenomenálnímu seriálu, který mapuje život britské královské rodiny, se to změnilo. Získat možnost se stát princeznou Dianou (†36) se dá nepopiratelně považovat za životní roli, nebo přinejmenším hodně raketový start kariéry. Kdo je Emma Corrin (25) v civilu a co se od ní můžete naučit na módním poli?

Seriálový triumf

Celým jménem Emma-Louise Corrin září v nejnovější, čtvrté sérii seriálu Koruna, kde ztvárnila mladou lady Dianu. Příběh mapuje dobu od Dianiných 16 let, kdy se seznámila s princem Charlesem (72), do jejích skoro třicetin, kdy manželství začalo skřípat. Herečka strávila šest měsíců s koučem, který ji učil všechno ohledně řeči těla slavné ženy – třeba i to, jak by stála ve dveřích. A letos v březnu měl premiéru film Problémissky s Keirou Knightley (35) v hlavní roli, kde si modrooká „lady Diana“ zahrála vedlejší postavu.

Foto: Profimedia.cz

Vlasový chameleon: Emma Corrin je od přírody brunetka. V seriálu ale vypadá, že blond je její přirozená barvaFoto: Profimedia.cz

Dvě módní tváře

V reálu má Emma Corrin dvě módní tváře: jednu na červený koberec a druhou v civilu. První jí pomáhá utvářet hvězdný stylista Harry Lambert, který spolupracuje třeba i se zpěvákem Harrym Stylesem (26). Styl, na němž se s herečkou dohodli, je oslnivý, elegantní a se špetkou rebelantství, což v praxi znamená třeba kombinaci večerní róby a kotníkových šněrovacích bot.

Stylista svými kreacemi na červeném koberci rád riskuje a mladé krásce to očividně vyhovuje. Díky své super štíhlé, drobné postavě může herečka obléct cokoli. Častý prvkem jsou také outfity laděné do pánského stylu, který je vycházející hvězdě blízký hojně i v civilu.

1. Rebelsky usedlá

Foto: Profimedia.cz

Emma Corrin na benátském filmovém festivalu v září 2020Foto: Profimedia.cz

Kdybyste si odmysleli velikost výstřihu, šaty značky Miu Miu působí až „jeptiškovsky usedle“. Právě to a také vlasy stažené dozadu, v každém uchu jiná náušnice a černě orámované oči tvoří dohromady přesně vyvážený mix elegance a rebelantství.

Foto: Archiv firem

Zleva: Reserved 599 Kč. Missguided Petite, 720 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Bonprix, 799 Kč. Asos, 816 KčFoto: Archiv firem

2. Růžové minišaty

Foto: Profimedia.cz

Takhle se herečka oblékla letos v březnu na premiéru historického snímku ProblémisskyFoto: Profimedia.cz

Letos na jaře vyrazila herečka v outfitu jako vystřiženém z osmdesátek. Nadýchané rukávy, minidélka a především fuchsiová barva, která modelu dodává retro nádech. Takové šaty užijete na den i na večerní akce – stačí k nim obout podpatky.

Foto: Archiv firem

Zleva: Mohito, 1299 Kč. Na-Kd, 1600 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Crās, 2149 Kč. LeGer, 1299 Kč. Oba kusy prodává About YouFoto: Archiv firem

3. Uvolněný styl

Foto: Profimedia.cz

Emmu Corrin byste v civilu téměř nepoznali. Všimněte si jejího pejska: pojmenovala ho Spencer, což bylo Dianino příjmení za svobodnaFoto: Profimedia.cz

Oversized střih – na volný čas je to hereččina uniforma. V tomhle případě vsadila na zkrácenou délku džín do zvonu, zajímavou kabelku a pohodlí barevných sneakerů.

Foto: Archiv firem

Zleva: Zkrácené džíny do zvonu Zara, 549 Kč. Kabát ze směsi s vlnou Esprit, 3999 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: Kabelka Reserved, 499 Kč. Sneakery Nike, 2369 Kč, prodává EobuvFoto: Archiv firem

4. Černá krajka

Foto: Profimedia.cz

Herečka na premiéře seriálu Pennyworth (2019), kde si také zahrála. Děj mapuje život Batmanova sluhy a majordoma Alfreda PennyworthaFoto: Profimedia.cz

Klasika v podobě průhledné černé krajky. Tmavé krajkové šaty by vám neměly v šatníku chybět, a to v takové délce i průhlednosti, jaké odpovídají vašim preferencím. Stojáček skvěle doplňuje hereččin účes – krátké, rovně střižené mikádo.

Foto: Archiv firem

Zleva: Haily’s, 799 Kč, prodává Zoot. H&M, 599 KčFoto: Archiv firem

Foto: Archiv firem

Zleva: S.Oliver, 1999 Kč. Only, 859 Kč, prodává ZootFoto: Archiv firem

Reklama

Načítám