Hlavní obsah

Stylové slavné dvojice: Kdo se nebojí experimentovat?

Foto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz, Marek Patek / CNC / Profimedia, Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé ženy módou vyloženě žijí a má to tak i nemálo mužů, dokonce jejich vlastních. Zvláště mezi celebritami najdeme dvojice, na které je na červeném koberci radost pohledět.

Článek

Oblékání je jedním ze způsobů, jakým se slavné osobnosti prezentují. Dávají si obzvláště záležet, když někam vyrážejí v páru. Podívejte se na slavné dvojice, kterým to v módě ladí.

Victoria a David Beckhamovi

Jestli nějakému páru doopravdy záleží na tom, jak vypadá ve společnosti, pak jsou to manželé Beckhamovi. Ona jako módní návrhářka musí jít příkladem a on je zase veřejností považován za metrosexuála. Jde o označení pro muže, který se maximálně věnuje úpravě svého zevnějšku. Na nejrůznější akce volí stylové outfity a nezáleží na tom, jestli jdou na červený koberec nebo jen na soukromou večeři. Jejich poznávacím znamením je britská elegance říznutá francouzským šarmem.

Foto: Profimedia.cz

Beckhamovi jen málokdy šlápnou v módě vedleFoto: Profimedia.cz

Megan Fox a Machine Gun Kelly

Tito dva se hledali, až se našli. Extravagantnější a odvážnější dvojici byste asi v současnosti v Hollywoodu objevili jen těžko. Výběrem svých outfitů se herečka a rapper sice pokaždé úplně netrefí, a zvláště Megan Fox někdy připomíná spíš pracovnici nočního podniku, ale na obou je vidět, že si módu velmi užívají a nezaleknou se ničeho. Na červeném koberci díky tomu bývají středem pozornosti.

Foto: Profimedia.cz

Na udílení cen MTV herečka přišla téměř nahá, rapper příjemně překvapil blyštivým oblekemFoto: Profimedia.cz

Eva Burešová a Přemek Forejt

Díru do českého módního rybníčku sice ještě neudělali, ale mají k tomu dobře nakročeno. Zvlášť zpěvaččin styl v poslední době zraje, objevuje se na veřejnosti v povedenějších modelech než dříve. Naopak na jejím partnerovi, kterým je známý šéfkuchař a porotce soutěže Masterchef Česko, je dlouhodobě vidět, že si módu užívá. Podporuje české módní firmy a je velkým milovníkem klobouků.

Foto: Pavel Machan / CNC / Pavel Machan, Marek Pátek / CNC / Profimedia

Takhle to zamilovanému páru slušelo na festivalu v Karlových VarechFoto: Pavel Machan / CNC / Pavel Machan, Marek Pátek / CNC / Profimedia

Monika Marešová a Leoš Mareš

Česká modelka se v módě řídí hlavně jednoduchostí a pro mnohé ženy je na Instagramu inspirací. Základ jejího šatníku tvoří bílá a černá a většina jejích outfitů je velmi pohodlná, protože sestává z oversized kousků. Nemá problém kombinovat sportovní kousky s těmi elegantními. K teplákům si klidně vezme luxusní kabelku a podobně. V jejím podání je to nenucené a slušivé. Na červený koberec ale volí převážně elegantní modely tvořené šaty a podpatky. Zahanbit se nedává ani její manžel moderátor Leoš Mareš. Ten si ovšem nechává poradit od stylisty.

Foto: Marek Patek / CNC / Profimedia

Dokonale sladěný párFoto: Marek Patek / CNC / Profimedia

Hannah Bagshawe a Eddie Redmayne

Britský herec patří mezi nejstylověji oblékané muže a manželka mu v tomto ohledu rozhodně nedělá ostudu. Eddie Redmayne ujíždí na zajímavých oblecích a na červeném koberci tak opravdu dokáže mile překvapit. Oběma to moc slušelo například na premiéře snímku Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018). Hannah Bagshawe okouzlila v upnutých černých šatech a její muž vedle ní vynikal ve fialovém obleku.

Foto: Profimedia.cz

Na premiéře Fantastických zvířat vypadali herec a jeho žena skvěleFoto: Profimedia.cz

Camila Cabello a Shawn Mendes

Jejich styl určitě nesedne každému, ale pěvecký pár, který v roce 2021 oznámil rozchod, si s módou rád hrál. Společně se blýskli třeba na Met Gala 2021, kam si zpěvačka vzala výraznou fialovou sukni s peříčky v kombinaci s krátkým fialovým topem a zpěvák si oblékl kožené sako, pod které si nevzal tričko. Svou hruď ukazuje Shawn Mendes často a rád. Buď v saku bez košile, nebo třeba v průsvitné halence.

Foto: Profimedia.cz

Na Met Gala ukázali zpěváci dost holé kůžeFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám