Hlavní obsah

Pestré doplňky do kuchyně od Tchibo!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Šálek lahodné kávy Tchibo jste už nejspíš někdy ochutnali. Víte ale, že Tchibo přináší vedle kávy také každý týden nový svět plný inspirace? Tento týden například doplňky do kuchyně a milé jarní překvapení, díky němuž ušetříte!

Článek

Každý týden nový svět

V průběhu celého roku vám Tchibo každý týden nabízí novou kolekci zajímavých výrobků, které zaujmou designem, kvalitou i funkcí. Témata jednotlivých kolekcí Tchibo pokrývají všechny oblasti každodenního života.

Vybírat si můžete vybavení do kuchyně, bytové doplňky, sportovní náčiní nebo technické novinky. Nezapomínáme ani na módu, proto pravidelně přinášíme nové trendy v oblečení, doplňcích, obuvi i špercích. Ale pozor, každá kolekce je limitovaná a prodává se po omezenou dobu nebo do vyprodání zásob.

Pestré vaření s originálními recepty!

Tento týden provoníme váš domov. Ať už máte chuť na domácí marmeládu, nadýchané muffinky nebo neodolatelné dorty: tady se podomácku hněte, míchá a peče – vše podle tradičních postupů. Pomohou vám přitom naše promyšlené kuchyňské pomůcky, chytré nápady kolem pečení, nádobí ve veselých barvách a originální dekorativní doplňky pro sváteční radosti a okamžiky plné požitku. A všechno samozřejmě striktně podle babiččiných receptur – vždyť ty jsou stejně vždycky nejchutnější!

Každý týden jiné vychytávky!

Tento týden doporučujeme:

Dvě různé sady 12 formiček na muffiny za skvělých 279 Kč. Jsou ze silikonu, a proto extrémně ohebné, dobře drží tvar a muffiny se z nich snadno vyklápějí. Není třeba je ani mastit a při pečení nemusíte používat plech. Silikonový materiál je navíc zdravotně nezávadný, žáruvzdorný a mrazuvzdorný. Vybrat si můžete ze dvou tvarů – kulatých a ve tvaru květinek. Každá sada obsahuje 4 červené, 4 oranžové a 4 žluté formičky.

Doporučujeme k němu přikoupit i sadu 2 mís na míchání z kvalitního melaminu ve žluté a červené barvě. Pojmou 2 a 2,5 litru, mají praktické úchyty i výlevky a při práci jistě oceníte i gumové kroužky na vnějším dně proti klouzání.

A protože se nezadržitelně blíží Velikonoce, náš dnešní poslední tip na výrobek z nové kolekce Tchibo je sada 2 stojánků na vajíčka do mikrovlnné trouby.

Tyto výrobky a mnoho dalších roztomilých, praktických i designových vychytávek z nové kolekce můžete zakoupit již nyní v e-shopu www.tchibo.cz i ve všech prodejnách Tchibo a dalších prodejních místech vybraných obchodních řetězců.

Získejte kupon na 109 Kč a ušetřete na poštovném!

V e-shopu tchibo.cz si můžete objednat newsletter a žádná novinka vám neuteče. Již dnes vám prozradíme, že v nejbližším newsletteru oznámíme akční nabídku se sníženou minimální hodnotou objednávky pro poštovné zdarma. Nenechte si takové zprávy uniknout a přihlaste se k odběru zde: registrace k odběru newsletteru.

Každou středu vám zašleme informace o nové kolekci, v pátek pak newsletter se speciálními akčními cenami, některé jsou dokonce platné pouze pro nákup v e-shopu a pouze pro odběratele newsletteru. A aby bylo vaše objednávání ještě příjemnější, po přihlášení se k odběru newsletteru vám automaticky zašleme uvítací e-mail s kuponem na 109 Kč! Neváhejte a registrujte se k odběru newsletteru ještě dnes.

Od středy e-shop tchibo.cz v nových barvách

Internetový obchod www.tchibo.cz dnes patří mezi nejvyhledávanější e-shopy v České republice. Zákazníci se do něj pravidelně vracejí, aby zakoupili výrobky z nové kolekce spotřebního zboží, která se mění s každým týdnem. Nový vzhled obchodu zvýrazňuje harmonické propojení světa výrobků Tchibo se světem kávy Tchibo. Přejeme vám voňavé nakupování!

Reklama

Související témata:

Načítám