Hlavní obsah

3 jídla s jarní cibulkou

Foto: Mona Martinů

Cibulka si rozumí s kapary a masem, kari kořením a polentou i sezamovým olejem a asijskými chutěmi

Jarní cibulka perfektně osvěží většinu slaných jídel, ale bezvadně chutná i tepelně upravená: kořeněná na grilu, zapečená ve slaných palačinkách nebo s bílým vínem k masu je prostě nepřekonatelná!

Článek

Vepřová panenka s cibulkovo-kaparovým dipem je za 5 minut hotová a poslouží i na slavnostnější příležitost, sezamovým olejem ovoněné palačinky ocení nejen milovníci asijské kuchyně a krémová kari polenta s grilovanou cibulkou je skvělá zase pro ty, kdo v kuchyni rádi trochu experimentují.

Vyzkoušíte jarní cibulku i tepelně upravenou v podobě některého z dnešních receptů?

ynezorPumanzeSaNyknalC

Reklama