Hlavní obsah

Tajemství ženského klína: Jak zvládnout trapné zvuky při milování?

Foto: Thinkstock

Někdy může dojít i v intimních chvílích k nemilým momentům. Nejlepší rada zní: Smějte se!Foto: Thinkstock

Reklama

Milování. Kdo ho má mít v rukou? Těžká otázka! Zvlášť co se „napumpování vzduchu“ do ženského klína a doprovodných nelibých zvuků týče! Někomu snad tohle téma připadne hloupé, ale kdo zná řešení?

Článek

„Nepatřím mezi puberťáky, kteří se hihňají kdejaké prkotině, ale vadí mi, když z mojí pochvy vychází zvuk podobný prdění. Stává se to převážně po milování v psí poloze, když přítel vytáhne penis ven. A on se na to tváří všelijak. Dá se dělat něco pro to, abych se před ním necítila tak trapně?“ ptá se dvaadvacetiletá čtenářka Soňa, která svým dotazem rozšiřuje řady členů již tak rozsáhlé internetové diskuse, kteří se snaží vyřešit hlasitý problém horlivého pana Klátivého s nejspíš nevhodně nastavenou paní Štěrbinkovou.

Proč k tomu dochází?

„Tento problém se řeší léta a nevím, zda někdo vymyslel něco geniálního, jak těmto zvukům zabránit,“ říká sexuolog Luděk Daneš. Nejspíš nevymyslel. Ostatně, souboj s přírodou není lehký!

„Některé pochvy vydávají při styku různé zvuky, jiné ne. Viníkem je dynamika kapalin a plynů a konkrétní milostná poloha,“ zastává názor Paul Joannides, odborník na výchovu americké mládeže s tím, že jde o zcela normální projevy. No jo, jenže vysvětlete to udivenému mládenci, který vykulí oči, pak svraští čelo a nabude dojmu, že se jedná o klasický únik plynu z částí, které se dělí na dva kopečky a stezku uprostřed.

Foto: Thinkstock

Zkoušejte nové věci!Foto: Thinkstock

Tak trochu ženská výchova

Sexuolog Luděk Daneš považuje za nejefektivnější postoj, jak zvukům nedat při pokusu o zmaření hezkého erotického zážitku šanci, tento: „Dělejte si z toho legraci a neberte zvuky vážně.“ Ostatně, opravdu to může fungovat! Pokud totiž jako žena začnete vyvádět a tvářit se hanebně a ublíženě, a to celé ještě podpoříte rudnutím v obličeji, milenec si začne říkat, že teď už opravdu není něco v pořádku. Že by za to mohly ty fazole k obědu? Tak to ne! Hlavně klid. A být za příklad!

„Ženy by se každopádně neměly stydět, vždyť na výrobě zvuků se podílejí oba partneři,“ uklidňuje Luděk Daneš a přidává další radu. Můžete totiž dodat, že příště vyzkoušíte jiné milostné pozice než tuhle vaši oblíbenou psí. „Možná, že některá poloha zvukům může zabránit, ale je třeba hledat a zkoušet,“ dodává Luděk Daneš.

Co se dá dělat?

Je hezké vidět, že, co týče úniků vzduchů z pochvy, si lidé navzájem radí. Jeden anonymní diskutující doporučuje znovu aktivovat svaly pánevního dna, aby vnitřní svaly měly větší sílu, a tím pádem i kontrolu nad přísunem vzduchu. Za pokus to stojí!

Foto: Thinkstock

Uvědomte si, že spoustu věcí ovlivňujete obaFoto: Thinkstock

Ovšem zapomeňte na omšelé vaginální kuličky a zkuste něco nového. Co třeba Stott Pilates? Je to moderní verze oblíbeného fyzického cvičení, které snoubí prvky fyzioterapie a sportovní medicíny. Že na to nemáte čas? Nevadí. Desítky videí jsou na internetu, cvičit se dá i z pohodlí domova.

Tipy, jak „z toho" ven

Další znalec problému s „vaginálními plyny“ doporučuje hlubší průnik penisu, který by se při přírazech neměl vytahovat až ke špičce. Tato teorie má svoji logiku.

„Osvědčilo se nám pohupovat se navzájem v souladu, tedy celým tělem, a nesouložit obvyklým způsobem dovnitř a ven,“ má recept kdosi s přezdívkou Tigger, který by si bez záludné psí polohy nedokázal představit život. A co další polohy?

„No, mně se to stává, když jsem nahoře,“ varuje jistá Pussycat, která vyřešila problém po svém. „Přišli jsme s manželem na to, že když pánví opisuji kruhy, tedy se podílím na tom, že jeho penis ve vagině jen krouží, je to stejně příjemné, ale vzduch se dovnitř nedostane,“ radí.

Co člověk, to názor, nicméně všichni se shodují na tom, že pokud se situaci zasmějete, jen hloupí to nepochopí…

A co vy? Už se vám to někdy stalo?

Reklama

Načítám