Hlavní obsah

A co si obléknete ke stromečku vy? Inspirujte se u celebrit. Některé mají i vkus

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V některých rodinách se chvíle u rozsvíceného stromečku pojímají hodně slavnostně a ve velkém, jinde na styl příliš nedbají a stačí něco pohodlného na sebe. Je to každého věc, ale pokud vám na vánočním outfitu záleží, inspirace se vám bude určitě hodit.

Článek

Nachystat všechno na slavnostní večeři není jen tak, není tedy divu, že na přemýšlení nad vhodným oblečením pak už moc času nezbývá. Proto nezaškodí o tom popřemýšlet a připravit se předem.

Styl božské JLo

Důkazem, že ani celebrity nic nezanedbávají a o svém svátečním outfitu přemýšlejí předem, je například Jennifer Lopez. Už dva týdny před Vánoci zveřejnila svou představu, jak by jí to mělo u stromečku slušet, a my tleskáme. Je jasné, že co se stylu týká, má tahle 54letá hvězda zjevně navrch. Její outfit není příliš okázalý, ale dokonalý je rozhodně.

A pokud by vás zajímalo, co herečka teď před svátky dělá, tak natáčí nový film Unstoppable, který produkuje její manžel Ben Affleck společně s Mattem Damonem. Jde o sportovní drama natočené podle skutečného příběhu Anthonyho Roblese – trojnásobného amerického atleta, který se narodil jen s jednou nohou. Lopez si tu zahraje jeho matku.

Paris Hilton jde také příkladem

Rádi pózujete se svými dětmi u slavnostně nazdobeného stromečku? Pak si můžete vzít příklad z americké celebrity a dědičky hotelového impéria Paris Hilton. Ta už na konci listopadu zveřejnila fotografii, na které je s dcerou London. A to jen tři dny poté, co světu přiznala její narození.

K synu Phoenixovi, který se narodil před 11 měsíci, tak do rodiny přibyla ještě holčička. Obě děti Paris odnosila náhradní matka. Jejich narození pokaždé provázel velký zájem veřejnosti. I proto, že Paris do poslední chvíle vše tajila. Otcem je její manžel, podnikatel Carter Reum, za kterého se Paris provdala v roce 2021. A jak už je u této celebrity zvykem, potrpí si na okázalost a v oblibě má růžovou barvu, která vévodí slavnostně nazdobenému vánočnímu stromečku.

Pyžamo, tepláky, nebo šaty a boty na vysokém podpatku?

Že oblečení k vánočnímu stromku může být vlastně jakékoli, včetně toho hodně neformálního, dokazují celebrity každý rok, kdy se neváhají nafotit klidně v pyžamu. Na to, jak to komu sluší, se můžete podívat v naší fotogalerii. A v čem letos budete rozbalovat dárky vy?

Načítám