Hlavní obsah

Nový VIP pár na scéně: Olivia Wilde (36) a Harry Styles (27)

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Olivia Wilde (36) a Jason Sudeikis (45) platili za stabilní pár Hollywoodu devět let. Nyní ale už zelenooká herečka bydlí u zpěváka Harryho Stylese, který je mladší o dvacet let než její bývalý partner. Pokud vás baví drby ze světa VIP, čtěte dál!

Článek

Ještě v září zachytili paparazzi herečku, jak se svým bývalým partnerem dovádí ve vlnách v Malibu. O dva měsíce později zrušili zásnuby a nyní je Olivia Wilde už sestěhovaná s novým partnerem. To je rychlost! Ale pěkně od začátku.

Konec zásnub a nový vztah

Loni v listopadu vyšlo najevo, že stabilní pár, Olivia Wilde a Jason Sudeikis, který zrovna vyhrál Zlatý glóbus za roli v seriálu Ted Lasso (2020), ruší po sedmi letech zásnuby a rozcházejí se. Herečka známá například ze seriálu Dr. House (2004–2012) se chvíli předtím pracovně přemístila do režisérské židle a podílí se na tvorbě thrilleru Don't Worry, Darling.

A hlavní hvězdou tu není nikdo jiný než Harry Styles (27), bývalý člen megaúspěšné chlapecké skupiny One Direction, kterému to velice jde i na sólové dráze. Film se natáčí od září 2020 a sama Wilde zde hraje vedlejší roli.

Foto: Profimedia.cz

Původem irsko-americká herečka se proslavila díky hraní v seriálech nebo filmem Tron: Legacy (2010). Harry Styles je jedním z nejpopulárnějších zpěváků současnosti s velmi zajímavým módním stylem. Často nosí ženské kousky oblečení a nebojí se na sebe přitáhnout pozornostFoto: Profimedia.cz

Režisérka a hlavní hvězda

Podle štábu to mezi režisérkou a hlavní hvězdou začalo jiskřit okamžitě. A letos v lednu obletěla svět společenských rubrik zpráva, že Wilde a Styles tvoří pár. Vzali to opravdu hopem, už na Valentýna se herečka stěhovala z losangelské rezidence, kde s rodinou bydlela, ke zpěvákovi do o poznání menšího domu.

Foto: Profimedia.cz

První společenská událost, kde je paparazzi zachytili jako pár – začátkem ledna na svatbě zpěvákova manažeraFoto: Profimedia.cz

Kamarádský rozchod

Otázkou ale zůstává, zda nová známost herečky a režisérky byla příčinnou rozchodu. Podle všeho ne. Olivia a Jason se prý dohodli na konci vztahu už začátkem roku 2020. Jak uvádějí zahraniční zdroje, oba měli své problémy a nikdy by se byli bývali nevzali.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Wilde a Jason Sudeikis byli několik let zasnoubeni, ale nakonec jim to nevyšlo. Takhle spokojeně vypadali ještě v únoru loňského rokuFoto: Profimedia.cz

Sudeikis a Wilde žili společně devět let a mají dvě děti, Daisy (4) a Otise (6). A zdá se, že spolu pořád dobře vycházejí. Dokážou spolu trávit čas pod jednou střechou, aby mohli být oba s dětmi.

A co na to všechno říká herec známý třeba z filmu s Jennifer Aniston (52) Šéfové na zabití (2011)? Nic moc, do nějakých veřejných vyjádření, ani přes sociální sítě, se nehrne.

S kým chodili předtím?

Foto: Profimedia.cz

Olivia Wilde a Tao Ruspoli v roce 2010, kdy ještě byli manželéFoto: Profimedia.cz

Olivia Wilde byla už jednou vdaná. Od roku 2003 do 2011 byl jejím manželem režisér Tao Ruspoli (45). Poté randila třeba s Ryanem Goslingem (40), Justinem Timberlakem (40), se kterým si zahrála ve filmu Vyměřený čas (2011), nebo s Bradleym Cooperem (46).

Foto: Profimedia.cz

Mladá láska Harryho Stylese a Taylor Swift v roce 2012Foto: Profimedia.cz

Randící historie Harryho Stylese není vůbec méně oslňující. Jeho přítelkyně byly většinou starší než on. V roce 2012 chodil se zpěvačkou Taylor Swift (31), zpěvačkou Nicole Scherzinger (42) (když jemu bylo 19 a jí 35 let) nebo modelkou Kendall Jenner (25).

Nezbývá než držet palce novému páru a čekat, jak se bude vyvíjet.

Reklama

Načítám