Hlavní obsah

Tutorial: Dokonalý nude look podle Margot Robbie

 

Reklama

Méně je více. Otřepaná fráze, která ale nejvíc vystihuje takzvané nahé líčení. Přesně takový make-up nedávno vynesla herečka Margot Robbie. Jak na nude look v tlumených barvách, který se hodí jak na den, tak očividně i na červený koberec?

Článek

Nejste-li fanouškem komplikovaného líčení hrajícího všemi barvami, oceníte podrobný návod na takzvaný nahý make-up podle herečky Margot Robbie (31), která si v něm vyšla i na červený koberec. Jeho výhodou je nejen přirozený vzhled, ale také to, že ho docílíte poměrně jednoduše.

Foto: Profimedia.cz

Margot Robbie na letošním předávání OscarůFoto: Profimedia.cz

Základem nahého líčení je hydratovaná a sjednocená pleť. K tomu vám postačí BB krém, pokud ale potřebujete kvůli nedokonalostem pleti větší krytí, smíchejte ho s tekutým make-upem. Nezapomínejte také na korektor, který vám dodá odpočatý vzhled i ve chvílích, kdy se tak necítíte.

Na oči nanesete trochu třpytek a jemnou linku. Tu lehce rozetřete, aby nepůsobila příliš ostře nebo tvrdě. V žádném případě nevynechávejte tvářenku, kterou obličej jemně dokonturujte. Co na řasy a jak upravit obočí? A čím make-up v létě zafixovat? Podrobný návod, jak na líčení podle americké herečky krok za krokem, najdete ve videu.

Reklama

Související témata:

Načítám