Hlavní obsah

Za málo peněz hodně muziky: Pořiďte si trendy oblečení, aby to nezruinovalo váš rozpočet

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Foto: Victoria Chudinova, Shutterstock.com

Reklama

Móda může být poměrně nákladnou zábavou. Neznamená to ale, že by to bez velkých investic nešlo. I se skromným budgetem se můžete obléknout stylově a máte-li chuť, klidně i v duchu nových trendů. Tady je pár příkladů.

Článek

Pokud chcete nakoupit za zlomek běžné ceny, nezbude vám než čekat na srpnové výprodeje, bedlivě hlídat slevové akce e-shopů nebo třeba vyrazit do second handu. Pořídit si cenově dostupné oblečení ale můžete kdykoli. Zdaleka ne všechny kousky v konfekci mají totiž čtyřmístnou cenovku. Saka neobjevíte jen za patnáct stovek, ale i klidně za polovinu, do tisícovky si můžete pořídit celý overal a natrefit se dá i na kalhoty, které stojí podobně jako dva obědy v restauraci.

Všechny kousky, které najdete níže, jsou v původní ceně, bez slev. Pokud tedy budete mít štěstí, můžete se dostat na ještě sympatičtější cifry.

Trochu jiný oblek

Jestli se dá nějaký kousek onálepkovat coby must-have, pak je to oblek. Kostýmy, a především ty barevné, jsou absolutním módním hitem, ale jejich pořizovací cena se může vyšplhat na pěkných pár tisíc. Pokud proto v konfekci narazíte na dostupné duo, které vám padne, neváhejte. Kromě kalhotové verze si můžete pořídit variantu se šortkami, která je na léto jako dělaná, případně sukní.

Foto: Archiv firem

1. Sako House, 699 Kč. 2. Pantofle H&M, 749 Kč. 3. Set prstenů H&M, 299 Kč. 4. Šortky House, 499 Kč. 5. Triko Zara, 449 Kč. 6. Kabelka Reserved, 599 KčFoto: Archiv firem

Zaměřeno na šaty

S několika šaty na ramínku se vám nemůže stát, že byste v létě neměly co na sebe. I tady přitom platí, že za ně nemusíte vydávat velké částky. Pokud natrefíte na střih, který vaší postavě svědčí, máte vyhráno. Pak už jen stačí, abyste přidaly pár chytře zvolených doplňků.

Foto: Archiv firem

1. Sluneční brýle Answear LAB, 289 Kč. 2. Sandálky Zara, 799 Kč. 3. Šaty Zara, 799 Kč. 4. Kabelka Bershka, 599 Kč. 5. Náramky H&M, 349 Kč/2 kusyFoto: Archiv firem

Místo kalhot overal

Preferujete kalhoty? Zvažte, jestli by se vám do sbírky nehodil overal. Je stylový, umí být pohodlný a při jeho kombinování se ani trochu nezapotíte. K tomuto kousku se navíc skvěle hodí nejen tenisky, ale i sandálky a pantofle bez podpatku.

Foto: Archiv firem

1. Řetízek s přívěskem Reserved, 259 Kč. 2. Pantofle Zara, 699 Kč. 3. Overal C&A, 980 Kč. 4. Kabelka Even & Odd, prodává Zalando, 550 Kč. 5. Náramek Mango, prodává Answear, 399 KčFoto: Archiv firem

Buďte za vzorňačku

Mít ve skříni jednoduché a nadčasové kousky je základ. Jsou to ale vzory, potisky a barvy, kdo do něj umí vnést energii a zábavu. Jaru a létu navíc podobné prvky svědčí, tak se porozhlédněte po nějakém výrazném módním kousku. Co říkáte třeba na vzorovanou sukni s módním uzlem a rozparkem?

Foto: Archiv firem

1. Náušnice Mohito, 199 Kč. 2. Sandálky Raid, prodává Zalando, 860 Kč. 3. Sluneční brýle Answear LAB, 349 Kč. 4. Sukně Mango, 599 Kč. 5. Košile Mango, 599 Kč. 6. Kabelka Call It Spring, prodává Answear, 799 KčFoto: Archiv firem

Populární květiny

Šatník vám pomůže vylepšit i květovaný top nebo halenka, kterou můžete spárovat s oblíbenými jednoduchými kousky. Chcete-li zajít ještě dál, přidejte trendy barevnou kabelku a klidně i slaměný klobouk nebo kšilt. Podobné doplňky umí skvěle proměnit outfit a z módního rozpočtu vám příliš neukrojí.

Foto: Archiv firem

1. Klobouk C&A, 199 Kč. 2. Set prstenů Lindex, 199 Kč. 3. Sandálky DeeZee, 760 Kč. 4. Kalhoty H&M, 349 Kč. 5. Halenka C&A, 480 Kč. 6. Kabelka H&M, 349 Kč. Foto: Archiv firem

Reklama

Načítám