Hlavní obsah

Zde strávíte karanténu dobrovolně! 5 luxusních domů slavných

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Zavřít se doma a nikam nechodit nemusí být nutně peklo. Pokud bydlíte jako celebrita, možná si to užíváte! Bavila by vás víc karanténa v sídle Catheriny Zeta-Jones a Michaela Douglase, nebo v půvabné zelené rezidenci Drew Barrymore?

Článek

Držte si odstup a zůstaňte doma. To je dnes asi nejčastěji skloňované heslo, které na člověka vyskakuje v televizi, na sociálních sítích, na billboardech.... Heslo, které si v současnosti osvojily mnohé země po celém světě. Doporučení – někde dokonce nařízení – zůstat doma ovšem pro každého znamená něco jiného. Pokud trávíte 24 hodin denně a sedm dní v týdnu sami v garsoniéře nebo s rodinou v bytě 2+1, je to jiné než v rodinném domku se zahrádkou. A už vůbec se to nedá srovnávat s tím, máte-li k dispozici rozlehlé luxusní sídlo. Představte si, že byste karanténu trávili v jednom z těchto domů....

Moderní zámek Cardi B 

Dům americké sedmadvacetileté raperky ve stylové čtvrti Buckhead v Atlantě leží nedaleko slavného a oblíbeného Chastainova parku a je to takové moderní provedení zámku pro princeznu. Hvězda sociálních sítí a bývalá striptérka za sídlo zaplatila v přepočtu 143 milionů korun. S manželem, raperem Offsetem (28), si nový domov nadělili loni pod stromeček.

Foto: Profimedia.cz

Vánoční dárek velký jako důmFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Interiér je mixem moderního minimalismu a zámeckého barokaFoto: Profimedia.cz

Sídlo Nicka Jonase a Priyanky Chopra

Americký zpěvák a indická Miss World 2000 si koupili rozlehlé sílo ve čtvrti Encino v kalifornském Los Angeles. Bezprostředně po svatbě v prosinci 2018 se přestěhovali do domu v Beverly Hills, který záhy prodali a koupili si toto mnohem dražší a luxusnější sídlo. Zaplatili za něj více než půl miliardy korun. Dům má sedm ložnic, jedenáct koupelen, ale také vlastní bowlingovou dráhu, tělocvičnu se zrcadly, soukromé kino, bar nebo stylovou hernu.

Foto: Profimedia.cz

Obývací část má bezmála dva tisíce metrů čtverečníchFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

V pořádném sídle nesmí chybět stylová hernaFoto: Profimedia.cz

Exotický ráj Kylie Jenner 

Dvaadvacetiletá modelka, veleúspěšná podnikatelka a členka bulvárem milovaného klanu Kardashianových ještě v březnu trávila čas v luxusním sídle na svých oblíbených Bahamách. Dnes už stejně jako většina Američanů zůstává v místě trvalého pobytu – v jejím případě je to kalifornské Los Angeles.

Foto: Profimedia.cz

Dům na Bahamách je obklopen exotickou flórou a leží jen kousek od bílé písečné plážeFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Prosluněná vila má interiér laděný do barevného plážového stylu, který perfektně ladí se skvostnými výhledy z okenFoto: Profimedia.cz

Zelená rezidence Drew Barrymore

Romantický dům v obci Sagaponack ve státě New York byl postaven už v roce 1920 a Drew Barrymore (45), která se v dětství proslavila jako jako roztomilá Gertie v trháku E.T. – Mimozemšťan (1982), si tuto poklidnou venkovskou rezidenci pořídila na konci loňského roku. Podle svých slov se do odlehlé nemovitosti zamilovala na první pohled a především ji nadchla myšlenka, že bude bydlet ve staré stodole se stoletou historií.

Foto: Profimedia.cz

Původní farma je dnes sice značně modernizovaná, ducha doby si uchovává i nadáleFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Interiér je zařízen v koloniálním stylu, s citem pro historickou podstatu stavení Foto: Profimedia.cz

Dům Catherine Zeta-Jones a Michaela Douglase

Slavní manželé mají v městečku Irvington nedaleko New York City rozsáhlý dům s pozemkem o skoro pěti hektarech. Za sídlo, které přirovnávají ke Gatsbyho domu, zaplatili více než půl miliardy korun. Rezidence s výhledem na majestátní řeku Hudson byla postavena v roce 1930 v georgiánském stylu. V současnosti nabízí osm ložnic, 12 koupelen, sedm krbů, plavecký bazén, hernu a krásné posezení na terase pod obří markýzou.

Foto: Profimedia.cz

Slavný hollywoodský pár se před koronavirovou krizí zavřel do svého sídla u řeky HudsonFoto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Interiér je vybaven starožitným nábytkem a stěny zdobí hodnotná umělecká dílaFoto: Profimedia.cz

Reklama

Načítám