Hlavní obsah

Proměna Lenky (36) aneb Jak zhubnout 17 kilo a získat chuť do života

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Začala jíst zdravěji, pravidelně a najednou nevěděla, co s energií. Čtenářka Lenka udělala od loňského listopadu ohromný pokrok a zdravý životní styl se stal její vášní. Jak se jí podařilo shodit skoro 20 kilo?

Článek

Nejhorší bylo začít a najít si systém. Nový životní styl je výzva, do které se pustila čtenářka Lenka (@fitslenny) v listopadu loňského roku. Od té doby se jí podařilo shodit 17 kilo a jak sama říká, nezastavuje a jede dál!

Základ je pro Lenku v domácí stravě, pravidelně si vaří, a tím pádem má svůj denní příjem kalorií pod kontrolou. Přísné zákazy některých jídel nejsou nic pro ni, protože zejména sladké miluje. Jde ale o to si to pak vykompenzovat někde jinde, třeba sportem. Velkým problémem byl u ní pitný režim, který si nyní hlídá, a její den začíná sklenicí vody s aloe nebo proteinovým drinkem. Na Lenčinu skvělou proměnu se podívejte ve videu!

Načítám