Hlavní obsah

Paulina (32) zhubla 22 kilo bez pomoci odborníků: Podívejte se, jak se jí to podařilo

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak zhubnout 22 kilo? Inspirujte se čtenářkou Paulinou, která tuhle proměnu dokázala za půl roku. Poté přišlo těhotenství, nějaká kila nabrala zpět, ale nyní je zase na svojí váze.

Článek

Říká se, že hubnutí je o nastavení v hlavě. Přesně to je případ Pauliny (32). Nikdy neřešila svůj jídelníček a postupně se jí váha vyšplhala až na 90 kilo při jejích 168 centimetrech. Pak přišel impuls ke změně v podobě rozchodu s přítelem. Začala se zajímat o zdravý životní styl. Neplatila si žádného odborníka, a přesto šla kila dolů. V jejím podání to zní jako nejsnadnější věc na světě! Jednoduše chtěla zhubnout, a tak se jí to podařilo.

Nyní je sedm měsíců po porodu a jejím cílem je zpevnit postavu cvičením. Podívejte se na video a její skvělou proměnu. Vyzkoušela si roli modelky a oblékla různé módní kombinace: košilové šaty jsou vždy sázkou na jistotu a přesvědčila se, že ani širokým kalhotům se nemusí vyhýbat - stačí je jen zkombinovat s podpatky pro nohy až do nebe. Nechybí ani jídelníček, díky kterému letěla kila dolů.

Děkujeme značkám za půjčení oblečení a doplňků na natáčení:

1. Džíny Elisabatte Franchi, Top Pinko, Boty Kat Maconie (Zalando)

2. outfit: Šaty Coach (Zalando), boty Boss

3. outfit: Džíny Etudés, Croptop Brøgger, Boty Kat Maconie (vše prodává Zalando)

Povedlo se vám také změnit životní styl a chtěly byste inspirovat další ženy? Neváhejte nám napsat na email Pavlina.Hajduova@firma.seznam.cz. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám