Hlavní obsah

Domácí cvičení pro pevný a kulatý zadek: 5 minut a most 5krát jinak

 

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Most je jeden z nejúčinnějších cviků na hýžďové partie. A patří také mezi velmi oblíbené cvičení, proto si užijte pět minut toho správného mučení, které vám zajistí kulatější zadek i pevnější stehna.

Článek

Most je účinný, protože díky němu svoji snahu zacílíte přesně na hýžďové svaly. A když upravíte pozici chodidel, posílíte i zadní strany stehen a nohy celkově. Důležité je neprohýbat se příliš v zádech, abyste nepřetěžovali bedra. Držte zpevněné břicho a mějte pocit, že ho chcete vtáhnout dovnitř. Myslete na to, že pohyb vždy vědomě vychází z hýžďových svalů.

Krátkou sestavu složenou z pěti variací mostu je ideální zařadit na konec tréninku dolní poloviny těla anebo samostatně, když máte zrovna náladu procvičit hýžďové svalstvo. Nepotřebujete k tomu nic než podložku – cvičíte jen s vlastní vahou. Pusťte si video s krátkou sérií pro kulatý zadek s trenérkou Kristýnou Soukupovou.

Jak často a co cvičit, abyste zhubli

Pohyb je při hubnutí vaším velkým spojencem! Zjistěte, jak často při hubnutí cvičit. Hubnout se dá nejen ve fitku, ale i během, chůzí či plaváním. Mrkněte na nejlepší videa pro cvičení nejen na hubnutí doma!

Související témata:

Načítám