Hlavní obsah

Krásné, úspěšné a single: Theron se soustředí na kariéru a děti, Aniston nechce obětovat sama sebe

Foto: GettyImages.com

Foto: GettyImages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete být talentovaná herečka, pohotová moderátorka nebo topmodelka. Vaše fanoušky stejně bude zajímat kromě vaší práce i váš soukromý život. Společnost je stále nastavená tak, že člověk patří do páru a jen ve dvojici je šťastný. Proto je-li někdo příliš dlouho single, veřejnost znervózní.

Článek

Mají šatny plné luxusních rób, nad krbem Oscara a na Instagramu miliony sledujících. Cestují po celém světě a jejich životy se zdají perfektní. Až tedy na jednu drobnost. Tyto slavné dámy jsou single a někdy i řadu let.

Co bývá důvodem?

  • Bolavá zkušenost z minulosti, která jim způsobila velkou ránu. Ta potřebuje zahojit, aby zase mohly věřit a otevřít se.
  • Po předešlých zkušenostech už přesně vědí, co od partnera očekávají, možná jsou i trochu vybíravé. Ale také jsou to často mámy a při výběru partnera berou ohled i na děti.
  • Na veřejnosti působí jako lektorky z kurzu sebevědomí, ale dost možná je to jen image. I ony ve skutečnosti často trpí nízkou sebedůvěrou. Showbyznys umí s důvěrou v sebe sama zamávat.
  • Slavné dámy mají navíc drobnou nevýhodu právě v oné slávě. Na někoho můžou působit nepřístupně, některé muže odrazuje jejich soběstačnost.

Nemají to zkrátka jednoduché, a navíc platí, že čím déle jsou samy, tím jsou ve svém single životě zabydlenější. Je pro ně těžší pustit si do něj „narušitele“. Které dámy jsou samy více než pár týdnů a mnozí nedočkavě čekají, až si pomyslný „single“ status změní na „ve vztahu“?

Charlize Theron

Oceňovaná herečka a hvězda filmu Zrůda nebo akční série Rychle a zběsile je sama už mnoho let a nemá prý v plánu to měnit. Proč? Poslední vážnější vztah měla s hercem Seanem Pennem, ale nedávno razantně popřela, že měli před svatbou. Chodili spolu, to ano, ale žádné zásnuby neproběhly. V roce 2015 se rozešli a ona se od té doby soustředí na svůj život, práci a dvě adoptované děti.

Nikdy prý po svatbě netoužila, jak svěřila v The Howard Stern Show. Spíš než hledat toho pravého chce nyní vytvářet láskyplný domov svým dětem. A ne, děkuje za optání, ale osamělá se opravdu necítí.

Emily Ratajkowski

Žena s tělem bohyně a sama? Ano, a užívá si to velmi. Emily Ratajkowski je žena mnoha tváří. Fotí se zásadně polonahá a ve smyslných pozicích, ale píše i eseje o ženské síle a sebelásce. A ač po ní touží muži celého světa, její manžel a otec jejího dvouletého syna ji opakovaně podváděl.

Rozvodové papíry jsou vyplněné a bulvár se předhání, s kým Emily spojí. Měla randit s Bradem Pittem, Harry Stylesem i komikem Ericem Andrém. Ona žádný vztah nepotvrdila. Naopak se při rozhovoru pro Variety svěřila, že je vlastně poprvé v životě single a naplno si svobodu užívá. Nemusí řešit, jak ji kdo vnímá…

Foto: Cindy OrdMG23 - GettyImages.com

Modelka Emily Ratajkowski je snem mnoha mužů, ale ona si nyní užívá pocit, že je svobodnáFoto: Cindy OrdMG23 - GettyImages.com

Angelina Jolie

Bývala ztělesněním sexu a naplno si užívala svou ženskost. Angelina Jolie už ale dávno není divokou ženou oblečenou v kůži, která nosila na krku ampulku s krví své lásky. Herečka oceněná Oscarem za roli ve snímku Narušení je mámou šesti dětí. K tomu má za sebou náročný rozvod s Bradem Pittem, ze kterého se dlouho nemohla vzpamatovat. Z velké lásky se stala velká nenávist, jež skončila soudními tahanicemi o děti i majetek.

Zatímco její bývalý už randit začal, ona se v rozhovoru pro Daily Pop svěřila, že byla zřejmě příliš dlouho sama, a je tak vybíravá. Má prý dlouhý seznam požadavků na případného partnera, přes které takzvaně nejede vlak.

Drew Barrymore

Populární herečka, která se proslavila už jako malá holčička ve Spielbergově filmu E.T. - Mimozemšťan, není v showbyznysu žádným nováčkem. A ano, zcela jistě to má vliv i na její vztahy.

V současné době se věnuje moderování The Drew Barrymore Show a netají se tím, že byla single od rozvodu s otcem svých dvou dětí, tedy více než šest let. Není prý žena, která by nutně potřebovala sex a snažila se za každou cenu seznámit. Jak je to možné? Měla prý velmi divoké mládí, kdy v oblasti sexu zkusila úplně vše, a tak je nyní trochu nudná. Nedávno ale prohlásila, že je připravená začít randit. Má totiž pocit, že už si moc začala v samotě lebedit, a nechce skončit jako dáma s kočkami.

Emma Watson

Hvězda „harrypotterovské“ filmové série a jedna z nejvzdělanějších hereček je moderní mladá žena, která naslouchá svému srdci. Když má pocit, že ji hraní neuspokojuje, přestane s tím. Věnuje se třeba režii nebo pomáhá bratrovi rozjet prodej ginu. A rozhodně je jí cizí pocit, že jen s mužem po boku je kompletní. Naopak před pár lety prohlásila, že je ve vztahu sama se sebou a užívá si život plnými doušky.

Málokdy randí s kolegy z branže. Naopak jsou to vždy muži, kteří zastávají vysoké pozice ve firmách, jsou vzdělaní a oduševnělí.

Jennifer Aniston

Americké zlatíčko a hvězdu seriálu The Morning Show by šťastně zamilovanou chtěli vidět všichni. A ona, ač je většinou nad věcí, si občas frustrovaně postěžuje, že tlak na její změnu statusu a mateřství bývá neúnosný. Samozřejmě že by ráda, kdyby ji doma čekala náruč milujícího muže, který by ji po náročném dni objal, ale není v nepořádku jen proto, že vztah nemá.

Jennifer Aniston navíc prohlásila, že umí spoustu věcí, ale vztahy nejsou její parketa. Viděla v přímém přenosu rozvod svých rodičů, kteří se k sobě nechovali hezky, a měla pocit, že být ve vztahu znamená obětovat sama sebe. Proto je raději sama.

Načítám