Hlavní obsah

Beyoncé na turné: Jako včelí královna, sexy třpytivá dračice i obří dort!

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Jestli někdo ví, jak udělat nezapomenutelnou koncertní show, pak je to americká diva Beyoncé. Před týdnem zahájila světové turné a své publikum dostává do varu nejen songy z alba Renaissance, ale především sexy blyštivými a odvážnými kostýmy. Na pódiu jich už vystřídala víc než deset. A všechny jsou úžasné!

Článek

Po sedmi letech vyrazila na turné, aby představila svou novou desku Renaissance, a fanoušci po celém světě šílí. Americká zpěvačka, textařka, producentka i módní návrhářka Beyoncé totiž opět předvádí velkolepou show a střídá jeden kostým za druhým. Popová diva, která ovládla i letošní ceny Grammy, kde pokořila dokonce historický rekord, dnes vystoupí v Edinburghu. Podívejte se na její nejlepší outfity z koncertní šňůry.

Nejdřív Evropa, pak Amerika

Světové turné jedné z nejslavnějších zpěvaček současnosti, která na letošních Grammy obdržela svůj 32. zlatý gramofonek, odstartovalo už minulý týden ve švédském Stockholmu a pokračuje po evropských zemích. Ve čtvrtek ikona R&B vystoupila v hlavním městě Walesu Cardiffu a dnes bude k vidění ve skotské metropoli Edinburgh.

Po Evropě budou koncerty probíhat do konce června a na seznamu nechybí Paříž, Barcelona, Amsterdam nebo Londýn – tam proběhne hned pět vystoupení, což je největší počet v jednom místě během této tour. V Praze si ale zastávku bohužel neudělá. Čeští fanoušci mají šanci zajet pouze do sousedního Německa a Polska: Beyoncé se objeví 21. června v Hamburku a o tři dny později ve Frankfurtu nad Mohanem a dva koncerty jsou naplánované také na 27. a 28. června ve Varšavě.

Během července, srpna a září pěvecká hvězda zazáří na stagích v Severní Americe. Předpokládá se, že vystoupí celkem sedmapadesátkrát s tím, že show zakončí 27. září v Louisianě v přístavním městě New Orleans.

Foto: Profimedia.cz

Kostým včelí královny – pro někoho vtipný, pro jiného odvážný, pro dalšího sexy. V každém případě originální…Foto: Profimedia.cz

Efektní kostýmy i třpytivé mini

Dokonalými kostýmy a šaty jsou její koncerty proslulé. Beyoncé, která je matkou tří dětí a manželkou rapera Jaye-Z, však platí za módní ikonu i mimo pódia. Na společenských akcích a červeném koberci je vždy ohromující a své ženské křivky v luxusních róbách dokáže vynést pokaždé s největší grácií. To mohou právě teď pozorovat i její fanoušci nejen na koncertech, ale i na sociálních sítích. My vám proto alespoň ve fotogalerii zprostředkujeme vizuální zážitek z její Renaissance World Tour:

Reklama

Načítám