Hlavní obsah

Brad Pitt slaví šedesátku. Je snad skutečným Benjaminem Buttonem, který místo stárnutí mládne?

Foto: Michael Putland, Gettyimages.com

Foto: Michael Putland, Gettyimages.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brad Pitt slaví 60. narozeniny, ale při pohledu na jeho nejnovější fotky se tomu chce jen těžko uvěřit. Jak v průběhu let měnil image? A co je u tohoto charismatického hollywoodského fešáka nového?

Článek

Dnes se stárne jednoduše jinak. Padesát je nových třicet, chtělo by se říct. Jak jinak si vysvětlujete, že Brad Pitt vypadá ve svých šedesáti letech tak skvěle? I když má za sebou pár krušných let kvůli rozvodovému řízení a také boji s alkoholem, na jeho vzhledu se to, překvapivě, nepodepisuje. Dnes slaví kulatiny, všechno nejlepší!

Nestárnoucí Benjamin Button

Filmový Joe Black, Benjamin Button, který místo stárnutí mládl, řecký polobůh Achilles, Tyler z Klubu rváčů, pan Smith z filmu Mr. & Mrs. Smith (právě při natáčení tohoto akčňáku se zamiloval do Angeliny Jolie) nebo Cliff Booth z Tenkrát v Hollywoodu (role, za kterou získal Oscara). Brad Pitt má za sebou působivou řádku filmů i pověst největšího idola Hollywoodu.

Temné roky

Poslední období pro něj v osobním životě nebylo zrovna lehké. V roce 2016 se mu rozpadlo manželství s Angelinou Jolie a rozvodové drama probublává dodnes. Předmětem jejich sporu bylo především opatrovnictví šesti dětí a také vlastnictví vinice na jihu Francie, kde se v roce 2014 brali.

Rozchod největších hvězd Hollywoodu nastal poté, co měl Brad násilnický výstup na palubě soukromého letadla, při němž pod vlivem alkoholu napadl nejen svoji ženu, ale i děti, které mámu bránily. Následně nastoupil na odvykací léčbu a alkoholu se od té doby vyhýbá. A Bradovi se zase podle všeho vyhýbá jeho šest dětí, které má ve výhradní péči Angelina. Jak je tomu ve skutečnosti, můžeme jen spekulovat, ale je fakt, že od rozpadu manželství nebyly se svým otcem nikde vyfoceny.

Kosmetika a nová přítelkyně

Ne příliš šťastné roky se snažil vykoupit prací, nejen hraním, ale třeba i mícháním kosmetiky – věděli jste, že Brad má svoji řadu unisex péče o pleť? Od konce roku 2022 randí s návrhářkou šperků Ines Ramon, leč jejich společné fotky byste hledali těžko. Nicméně podle zdrojů magazínu People jsou spolu a šťastni.

Návrat k image z mládí

Začátkem letošního roku Brad změnil účes – vlasy zkrátil a nosí je rošťácky rozcuchané, přesně jako na přelomu milénia. Tento detail je velmi efektní, takže pokud chcete působit opticky mladším dojmem, zkuste se po vzoru této star vrátit ke svému účesu z mládí! Fanoušci také spekulují, že podstoupil estetické úpravy, protože přece není možné vypadat v šedesáti jako rozpustilý kluk!

Prohlédněte si fotogalerii jeho účesů startující rokem 1988, kdy Bradovi bylo 25 let, a posuďte sami.

Související témata:

Načítám